Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים יש לי בעיה באוטו היום חזרתי מהעבודה ב2 בלילה בעודי נוסע בגשם הקשה נכנסתי ב2 שלוליות מים ובשלישית שהייתה ארוכה מאוד הרכב פתאום התחיל לקרטע ונכבה לאחר המתנה של כחצי שעה הרכב חזר לפעול אבל המשיך לקרטע עד 2000 סל"ד מעל זה הוא נסע בסדר עכשיו השאלה היא זה בגלל הגשם וכאשר הכול שם ייתיבש הכול יחזור להיות בסדר או שמשהו נדפק שם במערכת וצריך לתקן ?

ועוד שאלה ברשותכם איפה יושב המפלג במכוניות האלו ?

תודה לכול העוזרים

הכול יהיה בסדר

פורסם

גם לי קרה בדיוק לפני שנה, זה בסדר.

רק תוודא בבוקר שלא נשאר לך במקומות אסטרטגיים בתא המנוע מיים עומדים.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

תופעה ידוע ברכבים שהם המפלג לא מוגן מפני מים ונמצא בהישג ידם של שלוליות... תנסה לעטוף אותו בשקית ולבדוק אם התופעה חוזרת...

כמו כן התופעכה יכולה לקרות גם כשחודרים מים למנוע דרך הפילטר אויר...

פורסם

תפתח את מכסה המנוע,תיגש למפלג עם מפרג פיליפס קטן,תפרק את שתי הברגים של מכסה המפלג,תוריד את המכסה של המפלג ותייבש אותו טוב טוב ותחזיר למקום.

נסיעה טובה!

DSCN1096.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מכסה המפלג אמור להיות אטום למים.

הבעיה היא ברכבים שבהם המפלג יושב יחסית נמוך והמנוע חשוף למים מלמטה אז בד"כ בשלוליות עמוקות המפלג עלול להרטב ואין ממש מה לעשות פרט לסוע בזהירות כאשר יורד גשם כבד כמו אתמול.

אותה בעיה קיימת גם ברכבים בעלי מודול הצתה מהדור הישן והפשוט, גם שם בד"כ המודול יושב נמוך נחשוף למים.

פתרון טוב יהיה גם לרסס את כבלי ההצתה+המודול+המכסה מפלג בDUMP START או כל IGNITION SEALER, הוא פשוט יוצר שכבת מגן שהמים יחליקו מעליה.

הרכבים שאני נתקלתי בהם עם התופעות הנ"ל זה פיאט טיפו ואונו, סקודות מהדגמים הישנים (פייבוריט,פורמן,פיק-אפ), סוזוקי סוויפט, סובארו ג'אסטי, DL ועוד.

הפתרון הכי טובה הוא פשוט לנסוע זהיר בשלוליות ולא לנסות "לשוט" על פניהם...:wink:

בכל אופן, במידה וזה קורה, לעצור בצד.

לפתוח את מכסה המפלג ולייבש אותו היטב, לסגור את המכסה ולרסס את הספריי מגן.

זה אמור לפתור את הבעיה על מנת להמשיך בנסיעה.

אני גם הייתי בודק את התושבת של מכסה המפלג, יש לו מאין גומיה בחלק שמתחבר למפלג עצמו, יכול להיות שפשוט הגיע זמנה .

under construction..

• תוכן חדש...