Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחח ילדודס, אתם לא יודעים חפשנות מהי.

אתם מדברים פה על הבקו"ם בתור מקום שעושים בו שכונה ?! צאו תראו עולם.

להגיע למשרד בסביבות 9 בבוקר, מהבית, עם אוטו, להכנס ולחנות בחניה שמורה בשבילך בדיוק מול הדלת האחורית של המשרד..

להכנס, לבדוק מיילים - לראות שטויות של "מנהלן ראשי" וחידות מטומטמות של קצינת חינוך - למחוק הכל..

להוציא מפתחות, לפתוח מנעול של פלייסטיישן - ולהתחיל לחגוג..

בצהריים ללכת לטייל בתל השומר.. לפגוש קצת חברים מבית הספר, אולי לקפוץ קצת הביתה..

לחזור ב5 ככה להגיד ביי וזהו..

אם זאת לא חפשנות.. אז אני אבאמת לא יודע חפשנות מהי :roll:

-

BMW, אני שמעתי על רפ"ט דברים אחרים לגמרי..

יכול להיות שאתה רואה את הדברים אחרת או שזה כמו שאתה מתאר..

מה שאני יודע, מאנשים שהיו שם (ומשהו שעדיין שם) שלחיילים בסדיר אין שם חיים קלים..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

טוב בואו נגיד שאחרי שאתה יוצא מרפט במדור מחשבים , אתה מסודר בחיים כמובן + קורסים על חשבונם .

זאת באמת זכות להיות במקום כזה!!

אז צריך לטחון עוד שעה פה שעה שם.. אבל זה שווה את זה ללא ספק!

בכל מקרה תודה לכולם, ותודה לנציגי carsforum שמשרתים בגאווה ברפט :wink:

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם
להגיע למשרד בסביבות 9 בבוקר, מהבית, עם אוטו, להכנס ולחנות בחניה שמורה בשבילך בדיוק מול הדלת האחורית של המשרד..

להכנס, לבדוק מיילים - לראות שטויות של "מנהלן ראשי" וחידות מטומטמות של קצינת חינוך - למחוק הכל..

להוציא מפתחות, לפתוח מנעול של פלייסטיישן - ולהתחיל לחגוג..

בצהריים ללכת לטייל בתל השומר.. לפגוש קצת חברים מבית הספר, אולי לקפוץ קצת הביתה..

לחזור ב5 ככה להגיד ביי וזהו..

אה-הא! אז בוא אני אלמד אותך.

חפשנות זה לא חוכמה כשאתה במילא לא אמור לעשות שום דבר. הרעיון בחפשנות זה לעשות כלום כשאתה בהחלט אמור לעשות דברים חשובים, רצוי תוך כדי שאתה מרמה איש קבע או עובר על הרבה מאוד נהלים צבאיים!

למשל לקום לארוחת ערב כי לא קמת לארוחות בוקר וצהריים, למרות שאתה יכול להכנס לחדר אוכל על אזרחי (תחתונים וחולצה), ולבסוף להכין טוסטים כי לא מצאת חולצה. או לסרוק, לערוך בפוטושופ, ולהדפיס אישורי כניסה לרכב כי אין לך כוח ללכת ברגל כל פעם (אם מפקד נותן לך זה לא נקרא). או להשתמש ברנו מגאן לבנה (אזרחית) של חבר כדי להכנס לבסיסי אימונים ולנסוע עד למטרות במטווחים במקום ללכת.

פלייסטיישן עלק... מה אנחנו טירונים?

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם

מי בדיוק אמר שאני לא אמור לעשות שום דבר?

אני פשוט מעביר את זה לצעירים.. :-)

לדוגמא, היום עברתי עם המפקד שלי על כל המדור, והוא אמר לי בדיוק מה צריך לנקות, מה לשטוף, איפה לעדר בגינה וכו'..

כל אחד במדור קיבל לעשות משהו.. ואני פחות-או-יותר הסתכלתי איך הם עושים את זה, ונתתי להם דגשים.. :-)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
טוב בואו נגיד שאחרי שאתה יוצא מרפט במדור מחשבים , אתה מסודר בחיים כמובן + קורסים על חשבונם .

אז צריך לטחון עוד שעה פה שעה שם.. אבל זה שווה את זה ללא ספק!

אולי רק אותי זה מרגיז, אבל השרשור הזה מראה על המצב הקשה שהנוער הגיע אליו.

אם פעם היו מדברים על איפה הכי קרבי והכי כיף, היום מדברים על איפה אפשר לעשות הכי בית זונות.

אידאלים זה כבר מזמן פאסה אצלכם אני מבין, ובאמת חבל.

בן אדם שמעז להגיד "לטחון עוד שעה פה שעה שם" כשחצי מהלוחמים בצה"ל עכשיו בעוצר יציאות בצפון

ובכוננות גבוהה בגלל הבחירות, קצת מקומם אותי ומעצבן.

בידידות:-P אבל היה בי צורך להעביר מסר קטנטן לכל הטינופות פה שמנצנצים עליי כשאני בא פעם בשבועיים הביתה...:evil:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

אז בואו אני אספר לכם מה זה חבשנות אמיתית....

וזה מה שעושים ברפ"ט, או זה לפחות מה שאני עושה...

חבשנות אמיתית זה שילוב של מה שאתה עושה "דיסקוור" ומה שאתה עושה "Noble Savage"...

זה השילוב המוצלח של שניהם ובנוסף לתת לכולם את ההרגשה שאתה עושה הרבה יותר...

אם הצלחת לעשות את זה+פטור משמירות תורנויות ומסדרים...

אז אתה חבשן אמיתי... וכל זה קורה ברפ"ט

דרך אגב ברפ"ט בנוסף על הכל יש אישורי ב' חופשי... ככה שעם בנוסף לכל זה, אתה גם מסתובב בחוץ על מדי ב' עם אישור...

אני חושב שזכית בגדול...:)

פורסם

ח'ברה , מספיק עם העידוד לחפשנות!! המדינה שלכם , הצבא שלכם... אין מי שהוא אחר שיעשה את זה במקומכם... בשיא הרצינות.

אל תשכחו שעל כל חבשן יש בנאדם שעובד בשביל שניים!

וואלאק אתה!!

פורסם

סנש(עומרי),

אני לא מאמין שאתה מדבר :D

אם כבר מישהו חפשן זה אתה! ראיתי איך אתה נוקר בקו יורים, קרב מגע, משקשק לפני יבשים, קיצר אתה אבו נזק רציני....היו צריכים לשלוח אותך ליחידת חבלנים...

פורסם

לא כל הנוער חפיפניק, או חבשן לעתיד, חלק גדול מהצעירים שמתגייסים עכשיו מקבלים יותר ויותר מוטיבציה לעשות משהו, משהו רציני-רוב חבריי הגיעו לקרבי(ומרצונם האישי), אם זה הנדסה,שריון,פלסר גבעתי וכו'.

אני אישית מתגייס ב 4 באפריל.. ימים ספורים. היעד:חילוץ והצלה. המטרה: לווא דווקא לעשות משהו בשביל הצבא, אלא לעשות משהו בשביל עצמי, לתרום מעצמי גם בשביל כולם וגם בשבילי.

כיום החברה המתגייסים לא הולכים בהרגשה של אני חייב לעשות משהו רציני בצבא כדי להגן על המדינה, יותר בהרגשה של אני חייב להגיע למשהו רציני, שאני יוכל להתגאות בו בפני כולם וכו'...

הרבה חברים מבוגרים יותר שמשתחררים כבר מיחידות שדה או שכבר השתחררו מספרים סיפורים באמת מדהימים על דברים שהם עושים במהלך השירות, המחשבות סוחפות אותך, זה דברים שאם לא תעשה בצבא, לא תעשה בשום מקום אחר.

אני לא שונא את המדינה, ואני גם לא פטריוט, אבל המטרה היא להגיע לתפקיד שייתרום לי באותה מידה שהוא יתרום לצבא, לווא דווקא יחידת שדה, הייתי מאוד רוצה להגיע למודיעין או חיל הקשר, או חיל האוויר לתפקיד במחשבים, אבל כרגע הפרופיל הרפואי גבוה מדי לדברי קצין המיון בתל השומר,

כך שבסופו של דבר לאן שאגיע, אגיע, ומה שאוכל לתת, אתן.

פורסם
לא כל הנוער חפיפניק, או חבשן לעתיד, חלק גדול מהצעירים שמתגייסים עכשיו מקבלים יותר ויותר מוטיבציה לעשות משהו, משהו רציני-רוב חבריי הגיעו לקרבי(ומרצונם האישי), אם זה הנדסה,שריון,פלסר גבעתי וכו'...
אבל זה לא קשור.

חפש"נות זה ערך עליון בצבא! אתה תראה שאפשר להגן על המדינה, לשרת בתפקיד רציני מאוד, לחסל מחבלים עם סכין בין השיניים, ועדיין להיות חפש"ן ולהרקב במיטה כל היום.

חפש"ן מלשון חפ"ש, שזה חייל פשוט, שזה חייל שאין לו תפקיד מוגדר.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם

חפשן חבשן חבשוני

אני התרגלתי למקום, החלטתי בראש צלול ששם אני הולך להיות, להיעזר בצבא

שיהיה לי מקצוע טוב לעתיד בהיי טק.

לצאת לקורסים בממרם כל חודשיים + -

קצת לשבת על התחת ולטחון שעות, אבל ייצא מזה משהו :)

Greddy Type S - טעם החיים 8)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...