Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה לעשות ביום חרא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזכיר לי אותי,

ששירתתי בקיריה הייתי במרכזיה

שם הייתי עושה בלילה שיחת ועידה בין הבנות ששומרות בשער שאול לבנים (מ.צ.) בשער קפלן

ככה זה היה מיתנהל:

אני מחייג למתכ'לי של שניהם והם עונים .

אני לא אומר כלום ושניהם אומרים "הלו"

ואז שניהם: "את/ה היתקשרת" ? "לא את/ה היתקשרת" ! , ולבסוף זה היה ניגמר שהבנות קוראות לקבט' ואומרות להם שהבנים מטרידים אותם טלפונית בלילה.

ולמחרת בבקר כשהייתי יוצא הביתה הייתי עובר ליד החדר של ארז מגן (הקבט של הקיריה) והופ' ה מ.צ עומד למישפט.

זה בערך מה שעשיתי שם בכל משמרת כי היה ממש חרא

אז אם יש פה מישהו שהיה שוטר צבאי בקיריה ועמד למשפט מסיבה זו הוא יכול לחפש אותי בבית מספר 22 במושב חרטא. זה בית צהוב, והמכונית חונה ממש לידו, בחזית

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני וחבר שלי היינו מתקשרים מחסוי לאנשים בשעות הערב ומשחקים אותה מדברים מערוץ 3\הילדים\2. אומרים להם שיש להם 3 שאלות ואם הם יענו נכונה הם זוכים במכונית\חופשה.

זה היה אכזרי, שאלות כאלה מפגרות כמו כמה דבורים צריך כדי להכין כוס של דבש.

והקטע המצחיק שאנשים היו מתרגשים וצורחים וכל המשפחה שוברים את הראש.

היינו אומרים שזה ישודר מחר בערב בתכנית X.

ודבר מאוד כייפי זה להתקשר מחסוי למספרים שאתה לא מכיר ולנהל שיחות נפש ארוכות.

haters will hate

פורסם

בילדותי כשההורים היו יוצאים בערב שישי, אחי הקטן ואני (7 ו-10 בהתאמה) היינו מתקשרים למספר

אקראי ומבקשים לדבר עם דוקטור שפיציק. כל כמה דקות שיחה לאותו מספר תוך שינוי קולנו.

אחרי כחצי שעה, 10 שיחות והמון עצבים מצד הקורבן התורן היינו מתקשרים שוב ואומרים:

"שלום, מדבר דוקטור שפיציק - השאירו לי הודעות?".

מוי כיף.

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

לא ממש. את הרגעים בספריה שהייתי עם אורי וניל שהייתי מתקשר לאנשים ואומר להם שירדו למטה כי הבאתי רובוטריק לילד...:)

אתה היית עסוק מדי בלחזר אחרי הג'ינג'ית, אז איך אתה מצפה לשים לב...

Twincharger Stratified Injection

פורסם

הכי מצחיק זה ללכת לבניין רב קומות, ללחוץ לכולם על האינטרקום ולחכות לשמוע איך כל השכנים מדברים ביניהם.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
הכי מצחיק זה ללכת לבניין רב קומות, ללחוץ לכולם על האינטרקום ולחכות לשמוע איך כל השכנים מדברים ביניהם.

שמעתי על מקרה שאחד השכנים היתאבד עליו מלמעלה כשראה את אותו אדם מיתרחק מהביניין

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...