Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Kenwood 1000W Class D Bridgeable Mono Amplifier with Low-Pass Crossover

1000W peak output @ 4 ohms, bridgedwS('5','1')spacer.gif

wS('1','5')spacer.gif

wS('5','4')spacer.gif

misc_bullet_ccccff.gif1700W peak output @ 2 ohmswS('5','1')spacer.gif

wS('1','5')spacer.gif

wS('5','4')spacer.gif

misc_bullet_ccccff.gif1000W peak output @ 4 ohmswS('5','1')spacer.gif

wS('1','5')spacer.gif

wS('5','4')spacer.gif

misc_bullet_ccccff.gif500W RMS (continuous), bridgedwS('5','1')spacer.gif

wS('1','5')spacer.gif

wS('5','4')spacer.gif

misc_bullet_ccccff.gif500W RMS (continuous) @ 4 ohmswS('5','1')spacer.gif

wS('1','5')spacer.gif

wS('5','4')spacer.gif

misc_bullet_ccccff.gif850W RMS (continuous) @ 2 ohmswS('5','1')spacer.gif

wS('1','5')spacer.gif

wS('5','4')spacer.gif

misc_bullet_ccccff.gifSelectable 50-200Hz low-pass crossoverwS('5','1')spacer.gif

wS('1','5')spacer.gif

wS('5','4')spacer.gif

misc_bullet_ccccff.gifCast-aluminum heat sink with aluminum dress platewS('5','1')spacer.gif

wS('1','5')spacer.gif

wS('5','4')spacer.gif

misc_bullet_ccccff.gifToroidal noise suppression filterwS('5','1')spacer.gif

wS('1','5')spacer.gif

wS('5','4')spacer.gif

misc_bullet_ccccff.gifGold-plated terminals

מה אתם אומרים המחיר בחול הוא 300 דולר

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נשמע לא רע בכלל - בייחוד בגלל המחיר ושזאת בכל זאת חברה טובה והנתונים גם טובים.

כך בחשבון שהבאס של קנווד הוא פטישי וחד - הוא לא עמוק ולא מלטף, אני לא מחובבני קנווד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
פטישי וחד - הוא לא עמוק ולא מלטף

לא נימאס כבר מהשטויות ? בזמן האחרון אתה רושם הרבה.

תמיר

פורסם

וואו!תמיר!

שמעת פעם רמקולים של קנווד??? יש להם סאונד מאוד אופייני...

והרבה שטויות... מוזר - את רובן יישמתי... אני לא מתיימר להבין באלקטרוניקה של המגברים כמוך - אבל תאמין לי שאת רוב הדברים שאני רושם זה מדברים שעשיתי, ביצעתי ומכיר

אתה רוצה לתקוף אותי - שלח לי הודעה פרטית - אל תרד מתחת לחגורה בפומבי - אני לא אעשה את זה לך - אתה על תעשה את זה לי

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

המגבר נראה בסדר גמור וקנווד חברה טובה

אבל מה אתה הולך להגביר איתו רק לידע כללי.

ואולי עדיף להביא מגבר שיציב גם ב 1 אום רק למקרה שתשדרג סאב\סאבים ? הרי מי יודע מה החיידק מערכות יגיד לך מחר? :-)

אני אישית היה לי מונובלוק של JL AUDIO המעולה שהחלפתי ל HIFONICS בגלל שהחלטתי ללכת על 2 L7 שיורדים ל 1 אום

שווה לחשוב על זה

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם
וואו!תמיר!

שמעת פעם רמקולים של קנווד??? יש להם סאונד מאוד אופייני...

והרבה שטויות... מוזר - את רובן יישמתי... אני לא מתיימר להבין באלקטרוניקה של המגברים כמוך - אבל תאמין לי שאת רוב הדברים שאני רושם זה מדברים שעשיתי, ביצעתי ומכיר

אתה רוצה לתקוף אותי - שלח לי הודעה פרטית - אל תרד מתחת לחגורה בפומבי - אני לא אעשה את זה לך - אתה על תעשה את זה לי

אתה משווה סאונד של מגבר מונו לסאונד של רמקולים!?!?!?!????

פורסם
Kenwood 1000W Class D Bridgeable Mono Amplifier with Low-Pass Crossover

קנווד לא נראה שהוא טוב במגברים אולי ברמקולים 6*9

לי אישית היה חבל לזרוק 300 דולר אני הייתי הולך על משהו יותר טוב כמו קיקר, היפוניקס, אודיובאהן פלנט אודיו וכו.....

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם

קבל התנצלותי אם נפגעת...

כמו שאמרו אין להשוות בין צליל של מגבר לצליל של רמקול, שבאמת אפשר להרגיש שינויי,

מגבר בסהך הכול אמרו להגביר את האות, הוא לא משנה את אופן הצליל, כמו שתיארת.

תמיר

פורסם
קבל התנצלותי אם נפגעת...

מגבר בסך הכול אמרו להגביר את האות, הוא לא משנה את אופן הצליל, כמו שתיארת.

תמיר

מסקרנות בלבד - אם המגבר לא משנה את הצליל...אז בעצם כולם אותו דבר?

כלומר, בלי להתחשב בעוצמה...

מגבר המכונה 'זבל סיני' בהספק X יספק אותה תוצאה כמו מגבר הייפוניקס באותו הספק X?

פורסם

באופן עקרוני כן.

ההבדלים מתבטאים באמינות, נאמנות לנתונים, עיוות מוגזם, כיוונים, גמישות בהתקנה, יופי, נוחות, טכנולוגיה, ויחודיות.

לרוב, הבדח בסאונד לא ישמעו בין שני מגברים שמספקים לדוגמא 300 RMS. רק שהסיני יהיה מוצר אולי 500 והאיכותי יכול להיות מוצהר 300 או אפילו פחות מזה מה שנקרא under rated

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

חברה חברה חברה

ברור לי שמגבר ורמקול זה עולם שונה לחלוטין, אל תקחו כל דבר שיוצא לי מהמקלדת לפרטי פרטים

היו לי רמקולים של קנווד - הבאס שלהם חזק!!! אבל משהו בו חסר נשמה, פטישי ושטוח

התקנתי במהלך הזמן כמה וכמה זוגות של קנווד ותמיד זה היה המאפיין הראשי בבאס שלהם

ההנחה שלי היא שבהגברה חברת קנווד תנסה להפיק אפקט דומה - הנתונים של המגבר נראים טובים אבל מהיכרות שלי עם קנווד אני לא מצפה ליותר מידי מהסאונד... זה מה שהייתי צריך לאמר מראש

תמיר - אתה אדם שאני מאוד מכבד, לחצתי לך את היד יותר מפעם אחת ואתה מכיר אותי לפחות מתכתובת כבר כמה שנים טובות - כאב לקבל ממך כזאת ביקורת, ואם אתה חושב שאני אומר משהו לא נכון אני אשמח אם תתקן אותי או תיידע אותי - יכול להיות שגם לא הבנת אותי בחלק מהמקרים, כי באמת - אני משתדל לזבל כמה שפחות

Pioneer TS-X150

פורסם
חברה חברה חברה

ברור לי שמגבר ורמקול זה עולם שונה לחלוטין, אל תקחו כל דבר שיוצא לי מהמקלדת לפרטי פרטים

היו לי רמקולים של קנווד - הבאס שלהם חזק!!! אבל משהו בו חסר נשמה, פטישי ושטוח

התקנתי במהלך הזמן כמה וכמה זוגות של קנווד ותמיד זה היה המאפיין הראשי בבאס שלהם

ההנחה שלי היא שבהגברה חברת קנווד תנסה להפיק אפקט דומה - הנתונים של המגבר נראים טובים אבל מהיכרות שלי עם קנווד אני לא מצפה ליותר מידי מהסאונד... זה מה שהייתי צריך לאמר מראש

שוב אתה משווה בין צליל של רמקולים לצליל של מגבר.....

אז מה חברת "אמריקן איגל" עושה גם וישרים גם שמנים וגם ספרי לקרבורטורים וגם עצי ריח אז אפשר גם להשוות?

פורסם

אני חולם, או שמחקו לי את התגובה המקורית...

היא היתה אמורה להיות הומוריסטית... לא משנה

בכל מקרה מה שאמרתי זה שאני לא משווה בין מגבר לרמקולים, אני מניח הנחה, משער השערה

לא אמרתי שזה הצליל של המגבר כי אין לי מושג - אמרתי מה הייתי מצפה לשמוע ממגבר של קנווד

אבל אני לא רוצה שתראו את זה כשהוואה בין מגבר לרמקולים

ואני מדגיש שוב - אני מניח... משער... חושב... בחיי הסתבכתי בת'רד הזה - מתנצל אם גרמתי לכם לחשוב אחרת

Pioneer TS-X150

פורסם

שלום,

אני אגש ישר לעניין,

בטווח מחירים כזה (300$), יש המון מוצרים, מחברות אמינות וטובות,

קח לדוגמא את ההיפוניקס, דוגמא מאוד פשוטה: http://www.sonicelectronix.com/item_2887.html

המגבר עומד באותם הספקים של המגבר שהבאת, ואם אין מישהו שהתנסה עם מגברים של קנוואד ויכול להגיד לך שהם ברמה טובה, ואכן שווה קנייה, הייתי ממליץ ללכת על חברות כמו הייפוניקס, שלהמון מחברי הפורום יש אותם ויכולים להמליץ בחיוב, קח את זה לנק' מחשבה.

מקווה שעזרתי.

שמעון.

נ.ב

אני חושב שאפילו המחיר זה יקר ואפשר להשיג יותר זול,

יש עוד המון חברות, רק תעשה חיפוש.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

הייפוניקס זה כמו קולגייט - זה טוב!

מאיפה אני מביא את השטויות האלה?!? הגיע הזמן לקחת את התרופה...

POWER from... THE GODS... (המשפט שכתוב כמעט על כל אריזה שלהם...)

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...