Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון נראה לי אחלה פורום מקווה להנות.

האוטו שלי-פיאט אונו שנת 89+מזגן.. סתם חחחחחחחחח

אוטו נחמד השקעתי בו כבר-מצבר חדש,כמה פילטרים ועוד.. נוסע זה העיקר.

עכשיו אני צריך עזרה:

1.יש לי אפשרות לקנות ממישהו שאני מכיר רדיו דיסק של פיוניר ב 250 ש"ח לא תומך MP3,הרדיו דיסק היה בשימוש בערך שבוע ואין לו בעיות,בכל מקרה אני הולך לבדוק אותו מחר אבל המחיר שווה?

לפי מה שהבנתי זה הרדיו דיסק:

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=DEH1750&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=173&aff=Zap

2. יש לי סכום קטן להשקיע על רמקולים לרכב-אני לא רוצה להשקיע באוטו הרבה ואם כבר אני משקיע אז זה קצת ובדברים שאני יוכל לקחת אחרי זה איתי{רמקולים,רדיו דיסק..} עכשיו הסכום שאני מוכן להשקיע הוא 100-150 ש"ח ולא יותר,אלא אם כן יש משהו באמת שווה שלא חורג בהרבה מהמחיר.

תודה רבה לעוזרים ומקווה להנות בפורום הזה.

פורסם

למה אתה מצפה מהמערכת שלך? אם אפשר לקרוא לזה ככה... (NO FENSE)

מה שכן תחכה לעוד תגובות כי אני לא כל-כך מכיר רמקולים בסגנון שאתה מחפש....

פורסם

מקדימה יש מקום רק ל4 אינץ. ככה שאני מניח שמלצה על פיוניר קואקסלים 4 אינץ לקדימה באיזור ה 100-200 ש"ח. לא מכיר מחירים.

אם אתה רוצה לוותר על קידמיים וללכת על אחוריים (גם מאחור יש מקום רק ל 4 אינץ, אבל ניתן לעשות חורים מאד בקלות לרמקולים בגדלים אחרים, או אם הכיסוי מאחורה מתאים גם לאונו מעל שנת 90 אין לי בעיה להחליף איתך, אצלי יש חורים ל 6.5 ואין שם רמקולים) במחירים האלה אין משהו שהייתי מחשיב "טוב" המחירים האלה.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

ברוך הבא לפורום.

הפורום הזה באמת אחלה פורום, תודה.

הוא כזה בגלל שכשחבר חדש בפורום לא קורא את הכללים האלו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737

כותב שרשור עם כותרת "שלו אני חדש פה וצריך עזרה בקניית רדיו דיסק ורמקולים" וכל ההודעה שלו מלאה משום מה באותיות חחחחחחחחחח אנחנו נועלים לו את השרשור.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...