Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית עלי לסייג את מה שאומר בהמשך כי הדברים אינם נאמרים מידיעה אישית אלא מקריאת חומר והתעניינות כללית. ככלל בעולם, הדעה היא כי הרכב אינו אמין וסובל מלא מעט תקלות ולפחות בעולם הוא מאבד מערכו לא מעט ולא נחשב לרכב ששומר מחיר. למעשה מעמדו וההתיחסות אליו היא כמו ליגוארים משנות ה80 כלומר יופי של רכב,יפה,מהיר ומפנק אך סובל מתקלות ומירידת ערך. תדמיתה של יגואר השתפרה פלאים בשנים האחרונות,סאאב פחות ולטעמי חבל.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

דווקא זכור לי פרק בטופ-גיר הישנה, שבו סקרו את ה900 הישנו (גם את הקבריולט) וההתרשמות הייתה לטובה.

אני יודע שה9000 נחשבת בעולם לבוליט-פרוף מכל הבחינות.

אבל, בארץ סאאב ישנה זאת הרפתקה.

אין כמעט מי שיודע לטפל, וחלפים אין בשפע.

בקיצור, אם אתה לא חבר של דוד נמרי אז תחשוב טוב טוב אם אתה מוכן להיכנס להרפתקה.

פורסם

בארצות הברית סאב 9-5 היא קצת יותר הרפתקאה מבארץ.

טיפולים כל כך יקרים, ומכריחים אותם להחליף צמיגים בזמן מסויים והצמיגים שלה עולים כמו החיים שלי. צמיגים שבארץ היו נוסעים איתם עוד שנתיים.

פורסם

סאאב 900 קבריולט... איזה מנוע? יש טורבינה? מה מצבה המכני? יש חורים בגג? שריטות בצבע? סימני חלודה? פלסטיקים שבורים...? ריפודים קרועים?

אם הכל במצב חדש, מנוע וגיר אכבר, 35K סבבה.

אם לא, יעלה לך ביוקר לשפץ, אז קח זאת בחשבון.

dirty old man

need love too

פורסם

ירין

ההרפתקאה מפוקפקת, כפי שצינו קודמי, בעיקר בגלל זמינות חלקים, ואחזקה יקרה, לגבי אמינות הדבר תלוי בעיקר בך ובמידת ההשקעה שלך ברכב.....אבל, במחיר שציינת שווה לבדוק את החלופות שעומודות לרשותך,

ולבדוק היטב עם עצמך מדוע דווקה הרכב הנ"ל קוסם לך... האם בגלל שזה סאאב? פתוח? נדיר? בגלל המחיר?-לאחר שמצאת את התשובה לבדוק חלופות דומות לסיבת הבחירה....

יש לבדוק הרבה מעבר למחיר המחירון... כולל בדיקה מקיפה של כל המכלולוים, וכמובן והכי חשוב לבדוק את הגג ושלמותו, עלות של גג כזה יכולה להגיע בקלות לשליש ממחיר הרכב ויותר...

אני הייתי מתייעץ גם עם מועדון סאאב בארץ לגבי הרכב הנסיון שניצבר שם שווה זהב ויתכן ותימצא שם גם מידע על הרכב הספציפי הנ"ל.

הסאאב אינה מקבלת בארץ את הערכה המגיעה לה, בגלל מעגל קסמים שנוצר כאן, הרכב היה יקר יחסית למתחרים ונחשב יחודי ואנין טעם, אולם אחזקה לקויה, מוסכים לא מעודכנים, יחסי ציבור גרועים גרמו לרבים להתרחק ממנו, ולכן לא נרכשו רבים יותר לכן גם זמינות הידע והחלפים ירדה ונוצר פער בין הרכב האיכותי למחיר המחירון שירד ללא פרופורציה גם באירופה קיימת ירידת ערך של דגמים מסויימים אבל שם היא שווה פחות או יותר בין הדגמים השונים....-בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רכב נחמד ומיוחד לאחזקה כמעין רכב אספנות,נסיעות בסופי שבוע אבל לא בתור רכב יומיומי.וכמובן תדאג שיהיה לך תקציב לטפל בו.אם כל אלה מתאימים אז לך על זה.בהצלחה

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...