Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אפשרות לבדוק כמה וואט המגבר שלי מוציא?

ועוד דבר,יש לי שני סאבים DVC כשכל טרמינל הוא 4 אום. הם אמורים לרוץ עם הפאנטום מונו של מאגנט אבל יש פה בעיה: אני יכול לחבר את הסאבים בשתי דרכים, אום אחד או 4 אום. ב4 אום המגבר אמור להוציא 400RMS השאלה אם זה יהיה ניצול מספק של הסאבים והמגבר או שעדיף לי כבר להחליף את הסאבים האלה עבור שני סאבים עם סליל אחד של 4 אום ולהוריד אותם ביחד ל2 ככה יהיה ניצול טוב יותר של המגבר.

תודה מראש

~באס הוא כמו קוץ ב*חת, גם אם תאבדו את השמיעה עדיין תדעו שהוא שם~

פורסם

אני יודע כמה ההספק של המגבר על הנייר אבל זה לא העניין, אני רוצה לדעת בתכלס עם המתח שיש לי באוטו כמה הוא מוציא? השאלה אם יהיה חכם להשאיר את הסאבים שיעבדו על 4 אום או להחליף למשהו אחר שאולי פחות מוצלח אבל יעבוד על 2 אום?

ובקשר להספקים שלהם אני ממש לא יודע הנה לינק לאתר שלהם:

http://www.pyleaudio.com/itemdetail.asp?brand=pyle&cat1=Car%20Audio&cat2=Woofers&model=PL1290BL

אני מתחיל להתבאס ברמות מטורפות, ככה זה שעושים קניה פזיזה (טיפש טיפש טיפש!).

פורסם

הסאבוופרים שלך ביחד יאפשרו כמה סוגי חיבורים, או 1 אום, או 4 אום , או 16 אום.

אם יש לך את הפנטום מונובלוק תוכל לקבל ב4 אום כ350W +\-

אם אתה רוצה לרכוש מגבר, אני ממליץ או על מגבר במסוגל להפעיל 1 אום,

או מגבר 2 ערוצים חזק ל4 אום גישור, במקרה הזה ממליץ על MAC AUDIO Z2200.

אני לא ממליץ לחבר לכול סאב יותר מ350WRMS.

לכן אם כול סאב יקבל 300WRMS זה יהיה מעולה, מעבר הם רק יהרסו.

תמיר

פורסם

אוקיי בוא נגיד שאת זה אני כבר ידעתי, אבל הדידלמה שלי היא אם להשאיר את ניהם שיעבדו על 4 אום או להחליף לסאבים אחרים כמו הפיוניר אלף או הדגם המקביל של פרמייר כדי שאני אוכל לעבוד איתם ב2 אום, משמע הספק יותר גבוה, משמע יותר בום בום (שלא תקבלו תמונה מטושטשת, אני מחפש איכות ושמעתי שהפיוניר לא ממש מכירים את המושג הזה).

פורסם

יש לפייל באס חזק ומאוד נמוך, אבל הם גם לא מצטיינים באיכות הם חברה יותר נמוכה מפיוניר,

הפיונירים יהיו תחליף חזק מצויין אבל התדרים הנמוכים יורגשו פחות.

תמיר

פורסם

אני מצטער מראש על החפירה אבל אני ממש לא יודע מה לעשות עם עצמי. אני ככה קרוב [-] מלדפוק את הראש בקיר.

אם נסתכל על כל החבילה זאת אומרת נכניס לשקלול שלנו עוצמה+בס נקי+הענות בתדרים נמוכים (הסאב המושלם?), מה יהיה עדיף? שני פיונירים על 2 אום או 2 פיילים על 4 אום?

פורסם

עם הפנטום מונובלוק, נצול טוב יותר יהיה עם זוג פיונירים.

תמיר

פורסם

אחחח ליבי נשבר.. כנראה שאצטרך להיפרד מהפיילים היפים האלה:( .

תמיר תודה רבה שמחתי לשמוע מה דעתך בכל מקרה יכול להיות שאני מגיע עם האוטו למפגש השבוע ומשהו כבר יהיה מותקן אז אתה כבר תדע. תהיה לי בנייה חמודה לתיבות של הסאבים, רעיון מקורי (אני מקווה!!!) ולא הכי זול.

סתם להשכלה כללית, יש כאן עוד אנשים עם דעות או שהבחור הוא היחיד שיש לו מה לומר בעניין?

פורסם

מעל 600WRMS לסאב כזה? זה תהייה טעות חמורה.

תמיר

פורסם

את האמת חשבתי לחבר אותו על שני אום כי בתכלס יש לו מגנט כפול וסליל כפול ואני לא מאמין שהוא ישרף ב600RMS ייצא מצב שכל סליל סוחב על עצמו 300 וואט שזה נראה לי הגיוני דווקא. אני פשוט פוחד להחליף אותם בפיוניר שהם הברירה היחידה שלי ולהתאזב בסוף כי שמעתי פיוניר אבל בתיבה עם פורט ברכב שלי וממש לא אהבתי איך שזה נשמע אבל מצד שני אני פוחד שה350 וואט שהוא יוציא לי אם אני מחבר את שני הפיילים יהיו חלשים מדי.

• תוכן חדש...