Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

בתקופה האחרונה שמתי לב שהאוטו שלי שותה דלק יותר מהרגיל. במיוחד בנסיעות עירוניות (אני יודע שנסיעה עירונית שורפת יותר דלק).

בכל מקרה אני מרגיש שהאוטו שותה דלק יותר מבעבר. לא מזמן עשיתי לאוטו כיוון טורים. הוא גם לא התניע חלק ורעד (עדיין, היום שוב חזרתי ל-ללחוץ פעם\פעמיים על דוושת הדלק לפני התנעה ולתת לאוטו להתחמם כ-2 דקות).

העניין לא כ"כ קריטי. אני לא יודע גם אם האוטו שורף דלק יותר ממה שהוא אמור לשרוף כי אני לא נוסע המון ברכב שלי. רק לעבודה ובחזרה ונסיעות מעט יותר ארוכות בליל שישי.

אני יודע שזה יכול להיות הקרבורטור. לדעתי הוא צריך שיפוץ. זה יכול להיות משהו אחר חוץ מהקרבורטור (לפני שאני משלם 400 שקלים לשיפוץ) ? אפשר לשים לב למשהו אחר? אולי מד הדלק מזייף? בקיצור אולי אפשר לפתוח כיוונים אחרים לבדיקה.

כמו שאמרתי, סובארו לאונה 1600 DL 1989 קרבורטור.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

שלום רב :)

רוב הסיכויים שזהו הקרבורטור...ואם אתה זה שהעלתה את הטורים וכו אז יש סיכוי שנגעתה במשהו אחר שם או שלא כיונתה נכון והאוטו צורך מעט יותר דלק..

בתור אחד שהיה לו dl אני יכול להגיד לך שכמעט בטוח שזהו הקרבורטור במיוחד עם לא עבר שיפוץ\ניקוי\החלפה בשנה שנתיים האחרונות...

מומלץ להחליף אותו ולא לבצע ניקוי (ממה שאמר לי אחד המתקינים במוסך) ואם כבר ניקוי אז תדאג שיפרקו לך את כולו...וינקו חלק חלק ויחליפו לך דיודות, גומיה ועוד כמה דברים שאני כבר לא זוכר אבל אני בטוח שכמה מהחכמים בפורום יענו לך יותר מפורט

שבת שלום

ובהצלחה :)

"בשביל להגיע לתוצאות משמעותיות יש לערוך שינויים משמעותיים"

פורסם
שלום רב :)אחר ש

רוב הסיכויים שזהו הקרבורטור...ואם אתה זה שהעלתה את הטורים וכו אז יש סיכוי שנגעתה במשהו ם או שלא כיונתה נכון והאוטו צורך מעט יותר דלק..

בתור אחד שהיה לו dl אני יכול להגיד לך שכמעט בטוח שזהו הקרבורטור במיוחד עם לא עבר שיפוץ\ניקוי\החלפה בשנה שנתיים האחרונות...

מומלץ להחליף אותו ולא לבצע ניקוי (ממה שאמר לי אחד המתקינים במוסך) ואם כבר ניקוי אז תדאג שיפרקו לך את כולו...וינקו חלק חלק ויחליפו לך דיודות, גומיה ועוד כמה דברים שאני כבר לא זוכר אבל אני בטוח שכמה מהחכמים בפורום יענו לך יותר מפורט

שבת שלום

ובהצלחה :)

מקיוסי הוא בחור צעיר וחכם מספיק בשביל לדעת מה עליו לעשות. אלפרד 10 התחלת יפה להגיב,( והתגש

זאת בשחור)

והמשכת לזייף( ולכן הדגשתי באדום את הדברים הלא נכונים ושגויים) אני בטוח ששניכם מספיק חכמים להבין שדברי באים במטרה ללמד, ולא במטרה להעיר, אלא רק במטורה טובה להאיר!

בברכה

ושבת שלום

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אולי מד הדלק מזייף?

אולי???

כדאי להתחיל באופן יסודי!

מלא מיכל מלא. סע לפחות 100ק"מ בין עירוני רגוע על 90 ומלא שוב מיכל מלא.

חשב צריכת הדלק.

דווח לפורום...ונראה הלאה

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

אלפרד בילבל בין קרבורטור ואלטרנטור ויצר סלט בלתי אכיל.

בקרבורטור אין דיודות וכו'.

ליוסי, בצע במכון קרבורטורים טוב, פרוק כללי של הקרבורטור ושיפוצו ותראה ותרגיש מייד שיפור בכל פעולת המנוע ומהר מאוד תכסה את עלות השיפוץ בחסכון בתצרוכת דלק.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
אלפרד בילבל בין קרבורטור ואלטרנטור ויצר סלט בלתי אכיל.

בקרבורטור אין דיודות וכו'.

ליוסי, בצע במכון קרבורטורים טוב, פרוק כללי של הקרבורטור ושיפוצו ותראה ותרגיש מייד שיפור בכל פעולת המנוע ומהר מאוד תכסה את עלות השיפוץ בחסכון בתצרוכת דלק.

כנראה כוונת המשורר הייתה דיזות...

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

בכל מקרה אני מרגיש שהאוטו שותה דלק יותר מבעבר.

יוסי, עם "הרגשות" לא הולכים למוסך ולא מבקשים ייעוץ בכל מה שקשור לרכב.

בצע בדיקה מסודרת לתצרוכת הדלק שלך ותחזור לדווח.

אל תשכח שאם הנסיעות שלך קצרות מאוד (לא עוברות 10 קמ בכל פעם) דינך לשלם הרבה בעקבות תצרוכת דלק טבעית שנובעת מנסיעות קצרות מאוד.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
יוסי, עם "הרגשות" לא הולכים למוסך ולא מבקשים ייעוץ בכל מה שקשור לרכב.

בצע בדיקה מסודרת לתצרוכת הדלק שלך ותחזור לדווח.

אל תשכח שאם הנסיעות שלך קצרות מאוד (לא עוברות 10 קמ בכל פעם) דינך לשלם הרבה בעקבות תצרוכת דלק טבעית שנובעת מנסיעות קצרות מאוד.

איציק

איציק צודק בכל מילה. ומומלץ לכולם לא ללכת לפי הרגשה, אלא לבצע בדיקה יסודית!

מניסיון רב עם לקוחות בעייתים שהיו נוהגים למלאות דלק עד למחצית הטנק בלבד, מבצעים טיפול בקרבורטור ומדווחים שגם למרות הטיפול בקרבורטור מחוג טנק הדלק יורד מהר,

כשבקשתי להם לא להתייחס לשעון הדלק בכלל ולהתעלם ממנו, ולבדוק צריכת דלק לפי קילומטרים לליטר, הפלא ופלא צריכת הדלק ירדה פלאים!

ותחשבו על זה!

ויוסי יודע לחשוב!

בברכה

ושבת שלום

צביקה

פורסם
לא למלאות אלא למלא.

לך אני מרשה לעצמי לתקן.

רפי תודה רבה , לך אני לא רק שמרשה לתקן אותי, אלא מבקש ומתחנן שתקנת אותי!

[ הנסיבות שבהם כתבתי את התגובתי ההיא עם שגיאות הכתיב, מייד עם הגעתי מהעבודה, לא צריכות לעניין את חברי הפורום] !

שוב תודה לך

ושבת שלון

צביקה

פורסם
לפני שרצים לבדוק קרב':

פלאגים/חוטי הצתה, הוחלפו לאחרונה ?

אור, דווקא דיברנו על זה פעם ותודה שהזכרת לי. אני מתכוון לעשות שיפוץ קרבורטור, עשיתי כיוון אבל כנראה אי אפשר למנוע את הבלתי נמנע.

אם כבר למלא פול טנק בתחנת דלק ולהתחיל לנסוע 100 ק"מ בבינערוני, ולמלא שוב פול טנק. ואם צריך אז לשים 400 שקלים לשיפוץ קרבורטור (המצב לחוץ כרגע), בעלות של כל זה, עדיף לי כבר לשפץ קרבורטור ולהחליף פלאגים\חוטי הצתה (הבן אדם שדיברתי איתו וכיוון לי את הקרבורטור, אמר שאם אני אקנה אותם אז הוא יתקין לי אותם על הדרך) וכמובן שיהיה שיפור לטובה (האוטו אצלי יותר משנה ולא שיפצתי קרבורטור, כנראה שהגיע הזמן, הקר' כוון וזה שיפר לזמן קצר את איכות הנסיעה, כנראה שצריך גם לשפץ).

אם כבר אני מדבר עם מומחים בתחום הרכב (ובאמת תודה על התגובות של כולכם ועל ההתייחסות הכבירה) רציתי לדעת כמה זמן קפיצים\בולמים ברכב מחזיקים, ואם אפשר לשפץ\להחליף אותם. וכמה אמור לעלות כל אחד. אצלי במצב טוב, אבל קורה מפעם לפעם שאני לא שם לב לפס האטה כשאני משהו כמו על 60 (מה לעשות, לילה, חושך והם לא מסומנים כראוי) או על בורות כלשהם (האוטו מגיב דווקא טוב, לדעתי הקפיצים במצב טוב) וישר אני חושב "חבל על הבולמים והקפיצים".

אז אחרי כמה מקרים כאלה הם יכולים לההרס, ומה עושים כדי להחזיר אותם למצב המקורי. ז"א שיפוץ\החלפה. קפיצים? בולמים?

שוב תודה לכולם. יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אין כלל אצבע.

בולם יכול להיפרץ אפילו כתוצאה ממכה אחת מכוונת היטב.

לא משפצים (נדמה לי שאפשר ,אבל לא כלכלי), מחליפים.

אם אתה מפספס פסי האטה - אתה עלול באותה מידה לפספס ילד.

פסי האטה שמים בכבישים עירוניים על מנת להאט את התנועה לפחות מ-50 קמ"ש (30 קמ"ש הם מהירות סבירה לאיזור עם פסי האטה).

סע יותר לאט - לא בגלל הבולמים של האוטו ...:idea:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...