Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

אני נהג טרי שמעוניין לקנות רכב בסכום של 15000-20000 ש"ח.הייתי רוצה את המלצת המומחים בנדון.

יש לציין שהדרישות שלי הם:

1-אמינות

2-שוק טוב.

3-צריכת בנזין ממוצעת.

4-התייחסות גם לגיר אוטמטי וגם לגיר ידני.

5-נפח סמ"ק..אני מעריך 1600 סמ"ק..אבל מצד שני אני יכול להסתפק גם בפחות.

בתודה מראש לכל המייעצים

שי

נ.ב-לחבר לי יש מיצובישי לנסר שנת 90 .אוטומטית .הוא מאוד ממליץ לי לקנות רכב כזה.הכל שם חשמלי. האמינות טובה.וצריכת הבנזין לדגמים האלה עד שנת 90 די סבירה.הוא אמר שלי שמשנת 91 הדגם שונה עם 16 שסתומים והרכב אוכל יותר בנזין.

אבקש את חוות דעתכם גם בעניין זה.

אגב התקציב שהצעתי לקוח מהלוואה מהבנק (-: ככה שאם יש רכבים במחירים יותר נמוכים אשמח לשמוע.

פורסם

אם אתה מתעקש על משפחתית הייתי הולך על קורולה או אימפרזה דור ראשון (גרנד ליאונה). ניתן למצוא כאלה ידניות אבל זה יהיה טיפה קשה. שתיהן מאוד אמינות, הקורולה יותר חזקה והגיר האוטומט שלה חזק בצורה יוצאת דופן משאר המתחרים. אם אתה מחפש ביצועים אז הייתי ממליץ לך לחפש ידנית, עם גיר ידני היא תבייש הרבה רכבים חדשים בתאוצות.

אם אתה לא זקוק למשפחתית אז הייתי הולך על פיאסטה, ג'אסטי, פיז'ו 205 או רנו טווינגו (בטווינגו ובפיאסטה חשוב מאוד לא ללכת על גיר אוטומט). תעשה סיבוב בכל אחת מהן ותראה מה הכי מתאים לך ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני הייתי הולך על סופר לאנסר ידנית, היא תתאים לך בול.

אמינה.

צריכת דלק בינונית( לא בזבזנית מאוד אבל גם לא הכי חסכונית).

מהירה מאוד (114 סוסים).

שנת 93-95 נכנסות לך בתקציב.

לגבי השוק, אתה תצליח למכור אותה וזה גם אוטו שנסחר במחירי מחירון בדרך כלל אם הוא במצב טוב.

היא מרווחת מבפנים.

אולי תתעניין באוטו אמין פחות, סחיר פחות אבל בתקציב שלך היא תכנס בשנתונים 97\98

פיאט מריאה אוט' 98

פיאט בראבה אוט' 97

פיאט בראבה יד' 98

פורסם

אופצייה חביבה היא הדייהו מאטיז שתיכנס בקלות לתקציבך,משנת 2000.

מכונית חביבה מאד,שהחיסרון היחיד והעיקרי שלה הוא מנוע חלש למדי,בעיקר מחוץ לעיר.

בניגוד ליפניות הקטנות של שנות ה 80(שרייד,ג'אסטי וסוויפט)שרמת הבטיחות שלהם איומה,המאטיז מציעה כרית אוויר לנהג ו 3 כוכבים במיבחני הריסוק.

אמנם קורולה או אימפרזה טובות ממנה בהרבה,אך יהיה קשה לך מאד למצוא מכונית ראוייה בתקציבך,וגם השנים עושות את שלהם.

תמיד עדיף לשאוף לרכוש מכונית כמה שיותר חדשה,בייחוד למוגבלי תקציב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...