Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי מקודם הביתה ובדרך נסעתי באיזה כביש עירוני-בין עירוני כזה

ההגבלת מהירות שם היא 80 או 70 לא זוכר בדיוק, נתיב אחד

כביש ריק לגמרי משני הכיוונים(יש שטח הפרדה

אני נוסע לי על 100 פתאום אני קולט מקדימה פס האטה ולא רואים אותו בכלל!!!

במקרה ראיתי אותו מהר ניסיתי לבלום אבל כנראה שעדיין המהירות שלי היתה גבוהה מידי

הרכב עלה על הפס האטה מהר ואיבדתי עליו שליטה לשניה והוא זז שמאלה לכיוון השטח הפרדה

אבל מהר הספקתי להשתלט על הרכב ואז הוא היה לכיוון השני של המכוניות שחונות בצד שמאל וגם הצלחתי להשתלט על הרכב בנס לא נכנסתי שם בשום דבר זה הכל קרה תוך שניות כבר ראיתי את עצמי נכנס באיזה רכב

קיצר למזלי לא קרה כלום והמשכתי לנסוע(כמובן שהאטתי :| )

קיצר אחרי 10 דק' הגעתי לרחוב שלי והאטתי ואני שומע רעשים כשאני לוחץ על הדוושה של הברקס

O_o

מין חריקה\שריקה\קול של שריטה כזה בכל לחיצה על הבלם(רעש חלש אבל זה מפחיד אותי שאולי הלך משהו)

מה נראה לכם קרה? הלכו הבלמים אולי? משהו יותר רציני? :{

מפחיד אותי לגלות מה הנזק...

מה נראה לכם קרה?

פורסם

במוסך רצוי גם שתבדוק אם לא נפגעו חלקים נוספים שנמצאים מתחת לרכב.

וגם משום מה אתה סותר את עצמך אתה אומר זה כביש שמותר בו 70-80 נניח 70

ויש שם פס האטה?

נראה קצת מוזר לא?

פעם הבאה סע יותר לאט בשטח בנוי.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

יש מספיק אנשים .. טוב נו .. לא אנשים, ילדים , שנוסעים מהר על פס האטה "או שאתה בא ב 80 או שאתה בא ב 20" :)

לא מאמין שקרה נזק רציני, אבל אם בבלמים יש הרגשה, גש לבדוק!

פורסם
חזרתי מקודם הביתה ובדרך נסעתי באיזה כביש עירוני-בין עירוני כזה

ההגבלת מהירות שם היא 80 או 70 לא זוכר בדיוק, נתיב אחד

כביש ריק לגמרי משני הכיוונים(יש שטח הפרדה

אני נוסע לי על 100 פתאום אני קולט מקדימה פס האטה ולא רואים אותו בכלל!!!

במקרה ראיתי אותו מהר ניסיתי לבלום אבל כנראה שעדיין המהירות שלי היתה גבוהה מידי

הרכב עלה על הפס האטה מהר ואיבדתי עליו שליטה לשניה והוא זז שמאלה לכיוון השטח הפרדה

אבל מהר הספקתי להשתלט על הרכב ואז הוא היה לכיוון השני של המכוניות שחונות בצד שמאל וגם הצלחתי להשתלט על הרכב בנס לא נכנסתי שם בשום דבר זה הכל קרה תוך שניות כבר ראיתי את עצמי נכנס באיזה רכב

קיצר למזלי לא קרה כלום והמשכתי לנסוע(כמובן שהאטתי :| )

קיצר אחרי 10 דק' הגעתי לרחוב שלי והאטתי ואני שומע רעשים כשאני לוחץ על הדוושה של הברקס

O_o

מין חריקה\שריקה\קול של שריטה כזה בכל לחיצה על הבלם(רעש חלש אבל זה מפחיד אותי שאולי הלך משהו)

מה נראה לכם קרה? הלכו הבלמים אולי? משהו יותר רציני? :{

מפחיד אותי לגלות מה הנזק...

מה נראה לכם קרה?

בבקשה תאמר לי שאין לך דיהטסו אפלוז לבנה ושזה קרה בהרצליה...

כמו שנאמר לך, גש למוסך לא משחקים עם מערכת הבלמים.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

כשעברת את הפס האטה ,עדיין לחצת על הברקס?

אם כן אז חבל.

כשמגיעים למכשול עוזבים ברקס שניה לפני ,כדי שהבולמים יחזרו למצב פתוח ויוכלו לספוג את המכה.

אם לא אז לא ברור למה נוצר נזק (ברקס חזק ממאה כשיש לך כמה מטרים זה לעבור ב70-80 ...)

בכל אופן אל תהמר וגש למוסך ,כי זה ברקסים.

וראבק סע לאט....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מכה כזאת מאוד לא בריאה לאוטו.

יש לך מזל שלא קרה משהו יותר רציני.

רוב הסיכויים עיקמת את הדיסק, ולכן הרפידות משמיעות קול כזה.

מה שכן, לא הייתי מזניח גם פגיעה בכל המכלולים הקשורים לגלגלים הקדמיים.

תבדוק גם אם הרכב עכשיו מושך לצד כלשהו.

פורסם
כשעברת את הפס האטה ,עדיין לחצת על הברקס?

אם כן אז חבל.

כשמגיעים למכשול עוזבים ברקס שניה לפני ,כדי שהבולמים יחזרו למצב פתוח ויוכלו לספוג את המכה.

אם לא אז לא ברור למה נוצר נזק (ברקס חזק ממאה כשיש לך כמה מטרים זה לעבור ב70-80 ...)

בכל אופן אל תהמר וגש למוסך ,כי זה ברקסים.

וראבק סע לאט....

זה דיי חדש לי, תוכל בבקשה לפרט?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

בכביש של 80 אין מצב לפס האטה אז כנראה חוקית מותר 50

טוב שאתה שם לב למהירות שלך אולי בפעם הבאה תסע בזהירות

לגבי הבולמים כשאתה לוחץ על הבלמים הבולמים נלחצים פנימה ואין להם חופש פעולה לרכך את המכה הקרבה(כמו שאתה עשית)

כשאתה עוזב את הבלמים(מצב נורמלי) הם נפתחים ויש להם יותר חופש פעולה "לשחק" ולרכך את המכה

לפעם הבאה למד והשכל....

רנו מגאן קופה 02 1.6 - אל תאהב את מה שאתה משיג, תשיג את מה שאתה אוהב.

פורסם

תמיד כשאתה מגיע לבור, או פס האטה אתה צריך לשחרר את הבלמים כדי שהרכב יוכל לספוג את המכה, תאר לך שאתה בולם, המשקל של הרכב על הגלגלים הקדמיים, הבולמים מכווצים ואז פתאום הם מקבלים עוד זעזוע כזה כשהם מכווצים, לעומת זאת כאשר אתה משחרר את הבלמים המשקל עובר גם אחורה ואז הבולמים לא מכווצים כל כך ויכולים לספוג את הזעזוע...

אתה יכול לראות את זה בעצמך, תמצא פסי האטה בסביבה, סע במהירות לא גבוהה, ואז לפני שאתה עולה על הפסי האטה לחץ ברקס (לא חזק מדי), לאחר מכן תעשה שוב את אותו הדבר בלי שאתה לוחץ על הבלם ואז תראה את ההבדל... (כמובן שתעשה את הניסוי במהירות נמוכה ובלי לתת ברקס חזק)

פורסם
בכביש של 80 אין מצב לפס האטה אז כנראה חוקית מותר 50

QUOTE]

כנראה שהוא נסע בכביש של 80 לא שם לב לתמרור של כניסה לשטח עירוני או הגבלת מהירות וקיבל את הפס בהתפתעה.

פורסם

שום דבר מלמטה לא נפגע, לא היה רעש של פגיעה

אבל בגלל שלחצתי על הברקס חזק לפני הפס האטה

והמשכתי ללחוץ גם כשעליתי עליו אז הרכב קצת איבד שליטה

שום דבר לא נפגע ולא היה רעש של פגיעה בכלל.

כמו שמישהו אמר פה זה באמת היה כביש בין עירוני שהשתנה לעירוני(שהיה חשוך לגמרי יש לציין!)

היום בבוקר התנעתי את הרכב וניסיתי לבלום חזק\חלש בכל מיני מהירויות

בדקתי כל מצב אפשרי והרכב תיפקד פרפקט, בלי שום זכר לאתמול

שום רעש בבלימה, הכל כרגיל כאילו אתמול נשכח בולם מעולה ומהר

כדאי בכל זאת לגשת למוסך שיבדקו את הבלמים?(הבולמים ברכב שנתיים ככה)

או שכדאי להמשיך לנסוע כרגיל עד שאני שוב אשים לב לאיזה בעיה או שאני אשמע שוב את זה?

בעיקרון הרכב ידני אז אין לי בעיה לעצור עם ההילוכים במקרה ש... חס וחלילה.

מה דעתכם?

פורסם

לפי דעתי תלך לבדוק. לא נרה ששוה להשאיר אצלך 100 שקל(או כמה שתעלה בדיקה) ואחרי זה להכנס באיזה קיר או לאבד גלגל.

to finish first first you have to finish

פורסם

תלך למוסך שיבדקו את הרכב...

ראשית, במקרה של בלימת חירום אם הבלמים כושלים אז את ההילוכים אתה יכול להעביר בשביל הכיף, זה לא ממש יעזור לך במקרה הזה...

תיגש תבדוק, זה שאתה לא שומע רעש לא בהכרח אומר שהכל בסדר, אישית אני לא מציע לך לקחת סיכונים מיותרים

אני משער שזה היה זעזוע רציני אם איבדת שליטה כתוצאה מכך, ככה שלא כדאי להסתכן...

לבד מה שאתה יכול לבדוק זה האם הרכב מושך לאחד הכיוונים בזמן נסיעה, אך זה לא מהווה תחליף למוסך...

• תוכן חדש...