Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

לא מזמן עפה לי הטסה מהגלגל, אלוהים יודע איך.

העניין שאני לא רוצה לרכוש חדשות בגלל חוסר במזומנים. אם למי שיש את הטסה מהדגם שאני מחפש והן בדרך לזבל שיצו איתי קשר (מאזור הצפון).

תודה מראש L.A

BY-566SR.gif

10.jpg

פורסם

אם אתה מאזור נהריה תבוא תיקח בחינם באיזה גודל שתרצה!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

סט חדש של טאסות עולה 80 ש"ח.....לא נראה לי שצריך להפוך את העולם בשביל למצוא טאסה אחת.

קפוץ לאיזה חנות וקנה סט שלם חדש.

פורסם

70 ש"ח בהום סנטר, והוא אמר: "העניין שאני לא רוצה לרכוש חדשות בגלל חוסר במזומנים".

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני מניח שהתמונה צולמה לפני שהטאסה עפה מכיוון שלפני 3 שבועות עברתי ליד הרכב שלך ולא ראיתי את הטאסה..

בכל מקרה, קפיצה קטנה לפירוקיות רכב ותוכל למצוא טאסה כזאת במחיר מצחיק או לפנות לחברי הפורום שהציעו עזרה.

• תוכן חדש...