Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת HU

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, של הגיין במידה ומתח היציאות של הפאנל החדש שתביא שונה, גם כיווני חיתוכים ותחימות . בקיצור כן צריך כיוונים חדשים כשמחליפים פאנל..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תומאס אני מקווה שזה לא מה שעוצר אותך מלקנות מגבר חדש, אני בטוח שיש כאן הרבה אנשים בפורום שישמחו לעזור לך בכיוונים אם זה הבעיה.

אני מאמין שיהיה לך אולי צורך לכוון את הגיין בלבד והאחרים אני מאמין שמכוונים לפי החיתוכים של הרמקולים ואין צורך לכוונם שוב

פורסם

אם אתה רוצה, אני יכול לקחת את כל הנתונים הנוכחיים מהמערכת שלך.

ו"לשכפל" אותם בחזרה עם הפאנל החדש.

אבל זה כמובן תלוי בנקודות התחימה שהפאנל, וההגברה החדשה מאפשרים לך.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אז אני יהיה יותר ספציפי יש ברשותי מגבר PPI -DCX1000.4 ורדיו דיסק פיוניר 7600 היום החלפתי לאלפיין 9830. עם הפיוניר הכל היה טוב ויפה כשהתקינו את האלפיין הסאונד נדפק.

אני חשבתי ללכת למתקין שלי לעשות ריסט למכשיר ולכוון הכל דרך המגבר ולא לגעת במכשיר (מסיבה פשוטה שהמכשיר מסובך ברמות) מה דעתכם?

פורסם

אני חושב שתחזיר את הפיוניר כי שמעו איתו מושלם ולא נראה לי שיכולת להוציא יותר איכות מהקומפוננט שלך.

לפי דעתי עשית טעות וקנית שם זה הכל.

תנסה לכוון וזהו כי אין לך אקולייזר על המגבר (אני חושב תקן אותי אם אני טועה)

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

תילמד את האלפיין כמו שצריך ןאני בטוח שתגיע לרמה שאתה רוצה,האלפיין פשוט קצת

מורכב ודורש לימוד של האופציות בו עם לא היתנסית בו בעבר.

פורסם
אז אני יהיה יותר ספציפי יש ברשותי מגבר PPI -DCX1000.4 ורדיו דיסק פיוניר 7600 היום החלפתי לאלפיין 9830. עם הפיוניר הכל היה טוב ויפה כשהתקינו את האלפיין הסאונד נדפק.

אני חשבתי ללכת למתקין שלי לעשות ריסט למכשיר ולכוון הכל דרך המגבר ולא לגעת במכשיר (מסיבה פשוטה שהמכשיר מסובך ברמות) מה דעתכם?

אם יש לך אפשרות לשים את ידך על אותו המכשיר של הפיוניר שהיה לך.

ואתה זוכר את -כל- ההגדרות שהיו מופעלות.

אני יכול "לשכפל" לך את אותם הנתונים, ולהתאים אותם לפאנל שלך על ידי המחשב שלי.

הבעיה תיווצר ששינוי "מינורי" סביר להניח שלא תוכל לשחזר בגלל אופן השוני בין שני הפאנלים.

אבל סביר להניח שהשוני שאי אפשר יהיה לשחזר - יהיה מינורי מכדי שתרגיש בו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

neo, תאמין לי שאני לא קונה בגלל השם. צריך פשוט כיוונים מהמגבר חדשים, ללמוד את האלפיין ייקח קצת יותר משבוע אני מאמין.

שי, יש לי אפשרות לשים יד על המכשיר הקודם אבל הרעיון שהצעת נשמע לי דיי מסובך תודה בכל מקרה.

מחר אני יילך למתקין שלי אם אני לא ימצא פתרון אז אני יחזור אלייכם תודה רבה עזרתם לי מאוד

פורסם

את האמת, הרעיון שהצעתי הוא דיי פשוט.

כל מה שאתה צריך זה להשיג את המכשיר הקודם, ואת אופן האפליקציות שהשתמשת בהם.

(לא הבנתי איפה החלק המסובך .. אבל לא משנה)

:)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני לא מאמין שזה כזה בעיה, רד עכשיו לאוטו, תשב על המכשיר משהו כמו שעה, אתה תדע הכל עליו.

ב9830 אין את הBASS ENGINE נכון?

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

יש את הBASS ENGINE

שי, משהו לא יאומן קרה. יש לי דיסק של תחרות אמה 2004 (גם את 2005) בשניהם יש טראק אחד שאמורים לא לשמוע כלום אז שמתי אותו, עכשיו עם הפיוניר שמעתי רעשי רקע נדמה לי מהטויטרים. אחרי שהתקנתי את האלפיין שמתי את אותו הטראק מאותו הדיסק ולא שמעתי כלום! (למרות שעדיין שומעים בכללי דפוק) :-) אני במבחן עיוור עם הטראק הספציפי הזה יכול להבדיל בין שני הרדיו דיסקים.:shock: מה אתה אומר ריצ'ארד קלארק ישלם מזומנים כדי לראות דבר כזה.?

פורסם

כיול שונה.

תחום עיוות של הפאנל.

אקולייזרים למיניהם...... וכו וכו.

אתה מדבר על פאנל שאתה אפילו לא יודע לכוון, אתה באמת חושב שיש פה איזהשהי רמה של מבחן אמיתי?

זה לא חדש שיש פאנלים שמעוותים, גם מגברים מעוותים, כשמביאים אותם לרוויה.

במבחנים לא משווים פאנל בתחום עיוות - לפאנל אחר שאיננו נמצא בתחום העיוות.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

מה הקשר לעיוותים? יכול להיות שהפיוניר יותר רועש. יש מכשירים שהרעש שנשמע יכול להיות של הדיסק מסתובב, רעשים מהDAC כשהוא סופר ביטים, רעשים מהספק של הרדיו דיסק וכו'. זה דבר ידוע ולכן כשריצ'ארד קלארק עורך מבחנים הוא מנטרל רעשים כאלו ואחרים על מנת שההשוואה תהיה נטו בסאונד.

• תוכן חדש...