Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עומר, אני אסביר לך בדיוק מה ההבדל בין הדעות שלנו.

ההבדל הוא, שאני ממש בהתחלה של בית הספר היסודי שלי, שזה משהו שהיה כבר לפני יותר מעשרים שנה, למדתי לקרוא את הדברים לפני שאני מגיב עליהם!

אני לא בטוח שאתה למדת את אותו הדבר, ובוא גם תראה למה אני חושב ככה -

בתור OWNER של אחת כזאת , אני יגיב.

106 ראלי היא מכונית קטנה , זריזה (לא מהירה) , כייפית מאוד (ביחס להרבה מאוד "מפלצות" שעליהם נהגתי 250 כ"ס ומעלה..).

מכונית מירוץ - לא היא לא! היא מכונית קטנה ופשוטה שמספקת הרבה הנאה .

והנה, הפלא ופלא -

פיז'ו 106 היא אוטו קטן חסכוני ומהנה בהחלט לנהיגה אל אף החוסר המשווע שלו בכוח (בדומה אגב למיאטה נורמלית שגם היא עגלה בכל הקשור לתאוצות), ה-106 ראלי היא חבילת איבזור (או יותר נכון - חוסר איבזור) שהופכת אותה למכונית קטנה וכיפית לאללה לנהיגה...

כל זה טוב ויפה, אבל לא הופך אותה למכונית מירוץ חוקית לכביש.

דז'ה וו? :roll:

מאותו רגע החלטת לצאת בהצהרות מפוצצות שאין ביניהן לבין מה שאני כתבתי שום-פאקינג-קשר -

אנחנו (לפחות חלקנו) לא יכולים לקנות לעצמנו פורש בוקסטר או מיאטה עם צארג'ר וכו'...

אנחנו מתייחסים לרכב כתמורה למחיר , ופה ה106 מנצחת ! ואל תתן לי השוואה של 205 מלפני יותר מ15 שנים שתתפרק אחרי הק"מ העשירי...

תזכיר לי מתי בכלל התייחסתי לתמורה למחיר?

תזכיר לי מתי כתבתי מילה לגבי מה שאתה יכול להרשות לעצמך ומה לא?

ומתי לעזאזל אמרתי משהו, לא רק בשרשור הזה אלא בכל הזמן שלי בפורום (!), לגבי השוואה ל-205??? (אתה מוזמן לחפש בכל האלפיים ומשהו הודעות שלי - לא תמצא!)

ואז כמובן החלטת לתת את השאלה המחייבת -

מוטי - נהגת פעם על 106???
והופ!

להפתעתך דווקא כן, ונהניתי לאללה (כי אני, להבדיל מהרבה קשקשנים בפורום, נוהג לחוות דעה על מכוניות אחרי שנהגתי עליהן!) ולכן רשמתי כמו שאולי תצליח לראות בציטוט שלי שהיא אכן מהנה מאוד לנהיגה.

רואה או לא רואה? :?

ומפה והלאה הכתיבה שלך המשיכה כשיר הלל למכונית שאני כביכול באתי לצלוב.

אבל לא הספיק לך.

אז באת ורשמת עוד הודעה שברוב חוצפתך אתה גם מכניס לי מילים לפה -

אולי אותו בוחן לא יודע על מה הוא מדבר??? מה אתה אומר מוטי?? אתה מבין גדול הריי לא??

אולי באמת הוא לא יודע , אבל מעניין מה לגביי ג'רמי קלארקסון ולגביי ריצ'ארד ברנס ?? ומה לגביי הבוחנים של EVO ? ומה לגביי הבוחנים של CAR??? וגם מה לגביי הבוחנים של "הארץ"??

האם כל אלו לא יודעים על מה הם מדברים ?? האם מוטי יודע על מה הוא מדבר???

בקיצור, פשוט אין שום קשר בין מה שאני כותב למה שאתה (ועוד אחרים כמוך) כותב כ"תגובה".

זה מגוחך לגמרי.

כמובן, אתה לא היחיד שלא קורא לפני שהוא מכניס לי מילים לפה -

אדון מוטי,למה אתה חושב שרכב קטן הנעה קדמית לא יכול להיות ספורטיבי/בנוי למירוץ?!

WTF?

איפה זה רשום פה בדיוק?

אולי נפתח פה בפורום אגף חדש ללימוד והעשרה בנושא הבנת הנקרא?

כתבתי דבר פשוט מאוד, והנה גם הדגשה על החלק הרלבנטי (כנראה, קשה להיות בטוח) -

פיז'ו 106 היא אוטו קטן חסכוני ומהנה בהחלט לנהיגה אל אף החוסר המשווע שלו בכוח (בדומה אגב למיאטה נורמלית שגם היא עגלה בכל הקשור לתאוצות), ה-106 ראלי היא חבילת איבזור (או יותר נכון - חוסר איבזור) שהופכת אותה למכונית קטנה וכיפית לאללה לנהיגה...

כל זה טוב ויפה, אבל לא הופך אותה למכונית מירוץ חוקית לכביש.

תהרוג אותי אם אני מצליח להבין איך הבנת את מה שהבנת מתוך זה. :?

מוטי, שאיך אומרים בפורומים בעולם - Flame suit on.

נ.ב: אישפוז, קטע מצחיק בשבילך... את הסיבוב הראשון שלי על 106 ראלי... לפני משהו כמו שמונה שנים, עשיתי עם מי?

.

.

.

.

.

.

.

.

תומר הדר :lol: :lol: :lol:

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
.....
.....

אם הייתם בנות (עדיף כוסיות), הייתי קונה לכם אמבטיה גדולה, ממלא אותה בבוץ, מלביש אתכם ביקיני וזורק אתכם פנימה... לצערי, אתם לא כאלה, אז או קיי, תמשיכו להתווכח בפורום... :-D

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

מוטי,אתה טוען שמכוניות הוט-האץ' (מבחינתי 106 ראלי מייצגת את ההוטהאץ') אינן אלא עגלות של תלמידות קולג'.

אני הבאתי לך דוגמא מאיזור נידח אי שם ,שלא מוכר לאמריקאי השמן עם המכונית/SUV/ז*ן עתירת השרירים זוללת הבנזין, ישנו מקום קסום ששמו "אירופה" ,שם למרבה ההפתעה ישנם מירוצי ראלי ומירוצי כביש שמתחרות בהם מכוניות הוטהאץ' (שומו שמיים אפילו לא 200 כ"ס),מכונית לא צריכה 500 כ"ס כדי להתחרות או להיות ספורטיבית,זה מה שאני מנסה להגיד,גם עגלה מסכנה של בנות קולג' עם שינויים קלים (אין צורך לעבור את ה200 כ"ס) יכולה להיות רכב מירוץ!

פורסם

איציק -

לא אני לא טוען את זה, ואתה שוב פעם לא קורא (לפחות אני לא היחיד ששם לב לזה). :roll:

מה שאמרתי בהודעת הפתיחה נכתב (ואני כמובן מצטט) -

**ההודעה הראשונה שלי היא תגובה לציטוט הבא ונכתבה בבדיחות הדעת**

לפעמים אני קורא דברים בפורום ואני לא יודע עם לצחוק או לבכות... דברים כמו "106 ראלי היא מכונית מירוץ חוקית לכביש ו-XSI היא הגרסה המפוארת..." :lol::|:-P

.

.

.

... בטח אסטרטגיית המכירות של פיז'ו אם היו מוכרים אותה כאן הייתה משהו כמו "אוטו עירוני עם מנוע קטנטן וחסכוני, מעולה לתלמידות קולג'ים ושליחי פיצה" :twisted:

רואה את המילים באדום?

אתה עדיין חושב שזה מה שטענתי?

מבזק חדשות קצר -

לא רק שידוע לי שמכונית לא צריכה להיות (הכנס את הסטיגמה המטופשת האהובה עליך) כדי להיות מהנה וספורטיבית ואף ברת יכולות תחרותיות, יצא לי אפילו לכתוב על כך בפורום לא פעם ולא פעמיים (שומו שמיים, גם ההוא שחי בארה"ב יודע דבר או שניים על מכוניות איטיות מהנות לנהיגה, ואפילו על זה שאפשר לעשות מהן אחלה מכוניות מירוץ!).

קבל כמה דוגמאות משרשורים שונים -

I LOVED the spec miata racecar that I drove, it is a race class for miatas only, all built to the same specifications (therefore the name), it has no power at about 115-120 HP but handles like the road has glue all over it, driving it around the race track, I was easily able to outpace guys in STI's and other fast cars, great fun car

תרגום -

"אהבתי את מכונית המירוץ מסוג Spec מיאטה שנהגתי עליה, מדובר בקטגורית מירוצים למיאטות בלבד כשכולן בנויות לפי אותו המפרט (ולכן השם Spec - קיצור של Specification = מפרט), עם 115-120 כוחות סוס אין להן כוח אבל הן מתנהגות כאילו הכביש מרוח בדבק, בנהיגה מסביב למסלול מירוצים יכולתי בקלות לעקוף חבר'ה ב-STI ומכוניות מהירות אחרות, מכונית כיף נהדרת"

בשרשור אחר, עמדתי עם רוני על ההבדל בין מכונית ספורט למכונית ספורטיבית אתה יכול לראות, באמת בלי שום קשר לדגמים שמדובר בהם, את דעתי על מהי מכונית ספורט אמיתית, במודגש -

Here's the difference - you're talking about a SPORTY car, he is talking about a SPORTS car, big difference

נכון, אבל מצד שני מבחינת יכולות נטו, האימפרזה שוחטת את המיאטה.

Sure, the WRX is faster, but a sports car isn't just about top speeds, it is about fun to drive, and the Impreza is pretty much a flying pig next to the miata

צריך עוד?

וסתם לידיעתך (כי אני דווקא מכיר מירוצים באירופה לא רע אבל להבדיל ממך גם יש לי מושג לגבי מירוצים בארה"ב), ההתאחדות הגדולה בארה"ב, ה-SCCA, מריצה עשרות סדרות שונות של מירוצים שכוללות בתוכן הוט האצ'ס וזוכות לפופולריות עצומה.

כל דבר בין גולפים להונדות (פשש גם מעונדה אפשר לעשות אחלה מכונית מירוץ אם מתעלמים מדעות קדומות...

:roll:), אינטגרות ואפילו קרייזלר (שנמכרת פה כדודג') ניאון, וואלה!

עשה לשנינו טובה.

בוא נשמור את הדעות הקדומות שניזונות משמועות ומחוסר מידע בצד, יש פה דיון, במקום לחשוב מה ניסיתי להגיד ומה ההשלכות על מצב שוק הרנו 5 טורבו בארץ, תקרא את מה שכתבתי, תגלה שהשד הוא בתור התחלה לא ממש נורא ושהוא גם לא בדיוק מה שחשבת.

מוטי.

פורסם
1.מוטי,אתה טוען שמכוניות הוט-האץ' (מבחינתי 106 ראלי מייצגת את ההוטהאץ') אינן אלא עגלות של תלמידות קולג'.

2.אני הבאתי לך דוגמא מאיזור נידח אי שם ,שלא מוכר לאמריקאי השמן עם המכונית/SUV/ז*ן עתירת השרירים זוללת הבנזין, ישנו מקום קסום ששמו "אירופה" ,שם למרבה ההפתעה ישנם מירוצי ראלי ומירוצי כביש שמתחרות בהם מכוניות הוטהאץ' (שומו שמיים אפילו לא 200 כ"ס),מכונית לא צריכה 500 כ"ס כדי להתחרות או להיות ספורטיבית,זה מה שאני מנסה להגיד,גם עגלה מסכנה של בנות קולג' עם שינויים קלים (אין צורך לעבור את ה200 כ"ס) יכולה להיות רכב מירוץ!

1.הוא הסביר כבר שטענתו מתייחסת לארה"ב - מה לעשות?! שם 1600 סמ"ק זה לא הרבה וגם לא בינוני.

2.עניין של מקום על הכביש שגם אותו מוטי כבר הסביר.

ראבאק!!! תלמדו קצת הבנת הנקרא (ולא כזו שלומדים בבגרות), ואל תהיו עצלנים תקראו את התגובות הקודמות בשרשור, אם לא קראתם אל תגיבו.

*****עריכה*******

פרסמתי את ההודעה שלי ביחד עם מוטי.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

תמשיכו ככה ואני אדבר עם אישפוז שינעל את השרשור... :-P

חלק פה נשמעים כמו ערסים בצומת שנעלבו כי אמרו שהעונדה שלהם היא לא טיל בליסטי...

ראשית, כל מכונית, גם לאדה סמרה, אפשר להפוך למכונית מירוץ, אבל... עדיין זה לא הופך אותה למכונית מעקמת אספלט...

106 היא אכן רכב קטן וזריז שבהחלט מספק הנאה... אבל, הרכב הזה הוא לא מכונת הביצועים האלוטימטיבית ואין מה להיעלב... זה לא שמוטי אמר שזה רכב גרוע, הרי הוא פשוט ציין שבסופו של דבר יש מכוניות חזקות בהרבה עם ביצועים טובים ולכן אין להחשיב את ה106 כרכב מירוץ לכביש, אבל זה לא סותר את זה שה106 היא רכב מהנה...

פורסם

הדיון אכן התחיל כבדיחה, אבל יש בו אמירה רצינית והיא לקחת את הדברים בפרופורציות המתאימות להם.

יש כמה כותבים בפורום שאיבדו אותן ולכן התבדחתי בהודעה הראשונה על ציטוט הזוי במיוחד.

מוטי.

פורסם

ועכשיו אחרי שכולם הבינו את מה שמוטי מנסה להגיד כולם להתפייס ולהיות בחזרה חברים

:razz:

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

• תוכן חדש...