Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נסיכה אמיתית! וגם יש לה את מספר הדלתות הנכון.

לדעתי, שיצא לך בהזדמנות, להחליף את הגריל הקדמי לגריל הניקל שלווה את האסקורטים עד 71' - זה יתן לרכב מראה יותר קלאסי.

בהצלחה בשיפוץ!

d7_1_b.jpg

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

לדעתי, שיצא לך בהזדמנות, להחליף את הגריל הקדמי לגריל הניקל שלווה את האסקורטים עד 71' - זה יתן לרכב מראה יותר קלאסי.

בהצלחה בשיפוץ!

ואני הייתי בטוח שאתה קנית אותה...

אווו :-(

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בהצלחה בשיפוץ!

לדעתי כל רכב צריך להיות עם הגימור המתאים לשנתו, בדיוק כמו שפגושים של חיפושית שנת 1964 לא יוסיפו למראה של חיפשוית שנת 1970 כלום ( זה רק יראה לא שייך)

האסקורט הספציפית הזאת היא יבוא אישי מגרמניה ולדעתי אין הרבה אסקורטים 1300 עם שתי דלתות.

(בארץ הן יוצרו עם מנוע 1100 ודגם הארבע דלתות עם מנוע 1300)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בהצלחה בשיפוץ!

הניקל לבד זה מאה ג'ובות :wink:

תתחדש kitcar :-)

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

תתחדש על האוטו, וברוך הבא למשפחת הפורדים,

אם אתה צריך עזרה באיתור חלקים בארץ אני יכול לעזור לך בכמה דברים, אז אם אתה מעוניין צור קשר בפרטי.

בהצלחה

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

מזל טוב!

ואל תחליף את הגריל- הוא בצבע הנכון :wink: - כמו שהיה שלי ז"ל! ואפילו מספר מתחיל כמו שלי שהיה- 374!!!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

האם מישהוא מכל הפונים ב ה.פ. ובע"פ יצר קשר עם :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=477477#post477477

אף אחד לא דיווח למרות שביקשתי ,אז :

או שהאוטו עדיין עומד או שיש כאן מישהוא עם אסקורט "חדשה" שלא סיפר לנו על זה.....

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
האם מישהוא מכל הפונים ב ה.פ. ובע"פ יצר קשר עם :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=477477#post477477

ששש...

ביום שישי האחרון יצא לי להיות בהרצליה, הרכב נראה יחסית בסדר - מבחינה חיצונית... :roll:

ישבתי עם מפה שהדפסתי מאיי-מאפ (פרסומת סמויה) ומדדתי מטרים לפני פניות...

השארתי פתק על השמשה, (וגם נשרטתי מענף...) אני מקווה שיחזור אלי ויתן לי את הרכב בחינם בתמורה לעתיד טוב יותר (אינשאללה!)

או יותר מציאותי - שימכור! אבל שרק שיחזור אלי :mm_cry:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
ששש...

ביום שישי האחרון יצא לי להיות בהרצליה, הרכב נראה יחסית בסדר - מבחינה חיצונית... :roll:

ישבתי עם מפה שהדפסתי מאיי-מאפ (פרסומת סמויה) ומדדתי מטרים לפני פניות...

השארתי פתק על השמשה, (וגם נשרטתי מענף...) אני מקווה שיחזור אלי ויתן לי את הרכב בחינם בתמורה לעתיד טוב יותר (אינשאללה!)

או יותר מציאותי - שימכור! אבל שרק שיחזור אלי :mm_cry:

צר לי לאכזב אותך.

בעל הרכב גר כבר כמה חודשים בבית אבות ולא מצאתי שום דרך להגיע אליו.

הבית שבו נמצא הרכב מושכר דרך צד שלישי לאיזה בחור צעיר שגם כן לא יודע מה מצבו של בעל הרכב.

בהצלחה בכל מקרה.

איל

• תוכן חדש...