Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש האומרים כי משאבת הדלק החשמלית ממוקמת בתחתית מיכל הדלק, אולם ע"מ לכסותה לחלוטין, המיכל צריך להיות מלא עד כחציו.

האמונה היא שמשאבת הדלק מתקררת על ידי הדלק במיכל - וכשזה מתרוקן, המשאבה מתחממת לאיטה עד שנהרסת כליל.

נכונות הטענה לא ידועה לחלוטין, אולם שמעתי על מס' מקרים של משאבות דלק ששבקו לאחר שבילו זמן רב כשהמיכל היה במפלס נמוך מאוד.

קרא את השרשור הזה ע"מ להרחיב את הידע בנושא.

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שחף, אכן נתקלתי בטענה הזאת רק לאחר שאני נוסע כבר שנתיים כל פעם עד הקו האדום, ורק אז ממלא, אז אני לא יודע עד כמה היא נכונה...

...Carpe Diem

פורסם

מאמין, וזה נשמע בהחלט הגיוני.

שמעתי על המון אנשים שנוהגים דרך קבע למלא את מיכל הדלק רק לאחר שנדלקה הנורית.

אבי מקפיד על תדלוק ברגע שמחוג הדלק מורה על רבע מיכל - בדאגה למשאבה.

כל אחד ומנהגו - דעתי היא שאין סיבה להמנע מכך.

לילה טוב,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם
צריכת חשמל מעבר למה שמפיק האלטרנטור במס סיבובים מסויים דורשת להגביר את סיבובי המנוע (revs) כדי לייצר יותר חשמל למכשירים השונים.
לא מדוייק, אלא כמו שכתב SALVOCHK, בכל מצב יש יותר התנגדות למנוע דרך האלטרנטור, לפי השימוש בחשמל. המצב היחיד שהוא לא צורך יותר זה כשהרכב בעמידה, ושלא צריך להוסיף גז כדי לשמור מכיבוי המנוע. אני מנצל זאת לפעמים שאני מפעיל אז את 2 המאווררים שלי לרדיאטור, ומכבה לפני שהרמזור מוריק.
פורסם

צריכת הדלק מושפעת בעיקר מסיבובי המנוע ועד כמה אתה לוחץ את הדוושה כלומר שכדי לחסוך בדלק הכי כדאי להאיץ כמה שיותר לאט ושסיבובי המנוע לא יהיו גבוהים מידי אבל לא נמוך ביחס להילוך הבא

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם
כמה שטויות בת'רד אחד...

מי שקונה רכב עם טורבו זה הדבר האחרון שמעניין אותו צריכת דלק.

מה זה קשור לבדוק שמן אחרי 12 שעות שהאוטו עמד לצריכת דלק?

הגאון עם האנטנה, ברוב המכוניות החדשות זאת אנטה קטנה על הגג ולאלו שהיא ניפתחת חשמלית, אולי אם תינסע מליארד קילומטר יצא לך שתחסוך ליטר דלק אם היית נוסע בלי אנטנה.

בשביל לחסוך צריך:

א. רכב ידני ולעביר להילוך הגבוה ביותר שניתן למהירות הספציפית שנוסעים בה(אני לא מתכוון לנסוע 50 על הילוך חמישי)

ב. להפעיל כמה שפחות מכשירי חשמל

ג. לסגור חלונות

ד. להוציא כל מה שניתן מהרכב

ה. לא להמשיך להאיץ אם רואים שיש אור אדום ואז במכה לתת ברקס, אלא לעזוב גז ולתת לאוטו להתגלגל בתיקווה שיהיה אור ירוק וככה ניבלום תאוצה מיותרת

אני דווקא איתך וחושב ש brk טועה.

יש מספיק אנשים שעושים את זה.לא רק שצריכת הדלק עולה, אלא גם הבלמים הולכים ללעולמם מוקדם יותר.

• תוכן חדש...