Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 שעות, גולדן191 כתב:

במעמד הרכישה, אחרי הצעת מחיר, נהוג לבקש ולקבל 5% או 10% הנחה או שזה לא עובד ככה?

תלוי איפה.

תגשש להנחה על ראב 4 והנציג יצחק עליך.

באודי יצחקו שביקשת רק 5%.

• מצחיק 1

פורסם
לפני 7 שעות, saar5555 כתב:

ם אני לא מומחה. 

כשהזמנתי בשנה שעברה ב10.7 את הסקודה פאביה הם לא היו מוכנים להוריד במחיר. שקל.

וכדי להתניע את התהליך שילמתי 2000 ש"ח להזמנה. ואח"כ בהעברה בנקאית מהפלאפון את שאר הסכום.

גם אם הייתי מביא עוד מישהו לרכוש סקודה פאביה, אולי היו מורידים 1000 שקל. אז יש דברים שאין מה להתמקח. 

אתה רוצה אוטו? תקנה במחיר שהם נותנים.

אתה באמת לא נשמע מומחה. 

לא שאני כן אבל הסיומת שלך "אתה רוצה אוטו? תקנה במחיר שהם נותנים" שגויה מאוד.

אכן לפעמים אין על מה ועם מי להתמקח. אבל לפעמים בהחלט יש.

איך יודעים? בעיקר חשוב לא להתבייש.

לבקש הנחה ולהציב אותה כתנאי.

אולי ירדו, אולי לא.

את המחיר שדרשו אפשר לקבל גם יום אחרי.

יש גם לעיתים דברים שווי כסף שניתן לקבל. טיפולים חינם, תוספות.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, razi_pazi כתב:

לא שאני כן אבל הסיומת שלך "אתה רוצה אוטו? תקנה במחיר שהם נותנים" שגויה מאוד.

ביקשתי הנחה,

הצעתי להביא את אחי ונרכוש ביחד עוד רכב,

לא הסכימו להוריד שקל. כן הסכימו לתת אבזור נוסף או דברים כאלה. 

(ולצורך העניין, אני לא הייתי בטרייד אין, והיה לי את כל הכסף מראש..).

המקסימום שנאמר לי, שגם אם אחי היה מגיע איתי, היו במחיר הרכישה מורידים 1000 שקל. 

וזה היה בדיוק כמו המבצע שיש עכשיו. שיש ימי מכירות וסקודה פאביה ב120 אלף.

אכן לפעמים אין על מה ועם מי להתמקח. אבל לפעמים בהחלט יש.

אתה צודק.

אבל להערכתי, כשהם עושים ימי מכירות והנחות של 5000 שקלים נניח, אז הם כבר במחיר הכי נמוך.

אני יכול לחפש את ההזמנה משנה שעברה. ויש שם סעיף למיטב זכרוני, הנחת מבצע, 5000 שקל..

לגבי מה שאמרת - תראה, אני לא מעוניין ברכבים אחרים, והתלבטתי לרכוש איביזה.. אבל לא היה מבצע באותו הזמן, ומחירון האיביזה היה באיזור 125 או 126. 

ופשוט הייתי כמה שבועות ללא רכב (אולי יותר אפילו..).

איך יודעים? בעיקר חשוב לא להתבייש.

לבקש הנחה ולהציב אותה כתנאי.

לא הצבתי תנאים. לא התביישתי. כן ביקשתי הנחה נוספת.. אבל זה היה די נעול. לא היה לי עם מי לדבר. ולצורך העניין - הגעתי למנהלת הסוכנות, וביקשתי שתברר לי מול מנהל המכירות של סקודה. 

הם כנראה מוכרים את זה כמו לחמניות. 

לפני 18 דקות, razi_pazi כתב:

את המחיר שדרשו אפשר לקבל גם יום אחרי.

יש גם לעיתים דברים שווי כסף שניתן לקבל. טיפולים חינם, תוספות.

אני לא בטוח. המבצע מכירות זה לכמה ימים, ואח"כ זה חוזר למחירון הגבוה יותר.. שזה בערך על הכביש כולל אגרה 127. 

דברים שווי כסף... איתוראן בהנחה וכו' - לא רציתי. 

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

ספציפית על הBRZ דור שני מכמה אנשים (ובאופן אישי) לא ידוע לי שהיו הנחות מעבר למחיר על הכביש, לגבי התוספות יש על מה לדבר.

פורסם
לפני 7 דקות, saar5555 כתב:

לא הסכימו להוריד שקל. כן הסכימו לתת אבזור נוסף או דברים כאלה. 

פעם הבאה, תלך הביתה ותגיד שאם רוצים להתגמש שיתקשרו אליך.

תנסה. לא אומר שתצליח, כי הם מפחדים שאולי תספר את זה לאחרים וגם הם יעשו את זה.

במכשור כבד לתעשיה זה עובד ככה, כנראה גם במכוניות. במיוחד שיש תחרות משמעותית מול הסיניות.

פורסם
לפני 2 דקות, גולדן191 כתב:

פעם הבאה, תלך הביתה ותגיד שאם רוצים להתגמש שיתקשרו אליך.

Screenshot 2026-06-16 172704.jpg

העניין הוא שאין שום בעיה, אני אלך הביתה.. ובזמן הזה, ייכנס מישהו ויזמין את הרכב שאני הייתי אמור להזמין. 

והייתי צריך רכב. לדעתי בגלל שיש איזה מחיר מינימום, הם לא יסכימו לרדת מעבר למחיר המינימום שלהם. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם (נערך)
לפני 56 דקות, Loder כתב:

ספציפית על הBRZ דור שני מכמה אנשים (ובאופן אישי) לא ידוע לי שהיו הנחות מעבר למחיר על הכביש, לגבי התוספות יש על מה לדבר.

הכל שאלה של עיתוי.
בתחילת השיווק של המשלוח הקודם, ממה שידוע לי אפס הנחה.
לאחר חצי שנה+ היה כבר כמה אלפי שקלים בודדים הנחה.
לאחר שפרצה המלחמה אני יודע שאנשים כבר קנו את הרכב ב230 על הכביש, שזה סדר גודל של 10k הנחה (אגרה, צבע, מיגון, הרחבת אחריות, חיישנים אחורה...), באותו זמן בערך יורומוטורס שיווקו רכבים יד 0 ב210k, רכבים חדשים לגמרי שפשוט חטפו יד ואפילו לא עברה שנה מהייבוא שלהם.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 5 דקות, farkash7 כתב:

הכל שאלה של עיתוי.
בתחילת השיווק של המשלוח הקודם, ממה שידוע לי אפס הנחה.
לאחר חצי שנה+ היה כבר כמה אלפי שקלים בודדים הנחה.
לאחר שפרצה המלחמה אני יודע שאנשים כבר קנו את הרכב ב230 על הכביש, שזה סדר גודל של 10k הנחה (אגרה, צבע, מיגון, הרחבת אחריות, חיישנים אחורה...), באותו זמן בערך יורומוטורס שיווקו רכבים יד 0 ב210k, רכבים חדשים לגמרי שפשוט חטפו יד ואפילו לא עברה שנה מהייבוא שלהם.

שזה בדיוק מה שאמרתי, ההנחה הייתה על התוספות :)

לגבי יורודרייב אני זוכר שראיתי מודעה אחת שהייתה ב230 אלף, בכל אופן היד הנוספת גם מתרגמת למחירון של הרכב.

בעוד חלק מהתוספות שאפילו הוצעו בחינם (קיט הSTI) העלה את המחירון של הרכב.

פורסם (נערך)
לפני 17 שעות, Stangg כתב:

אין כמו להיות בעלים של רכב שאתה רק מחפש לנסוע לסופר הרחוק יותר. 

תעדכן בבקשה איך היה

טוב, אז נהגתי ברכב היום 😊
הרכב ״ערום״ כמעט כמו בשנות ה 2000 הראשונות. מערכת מולטימדיה נראית מרגישה ומתפקדת כמו אפטרמרקט עלי אקספרס. נכון יש חיבוריות אלחוטית (אין רדיו, כי לא השקיעו בגיור התדרים) לוח המחוונים הכי בסיסי שיש , דיגיטלי אמנם אבל לא מציג טמפ׳ שמן למשל, לא נתוני ג׳י, לשום דבר חוץ ממהירות וסל״ד. אבל זה! רץ למעלה כמו אחוז עמוק בהילוך ראשון,שני שלישי 😜 אבל בסביבת הסוכנות בשעה 14:00 לא היה ניתן לרוץ כל כך.

נסעתי לכיוון ״הר הזבל״ בסגולה, כביש צר לא הכי מוצלח לפחות ללא בורות. אבל היה פתוח והשתעשעתי מעט עם ההנעה האחורית. הרכב שמח למדי במכת גז קטנה. לצערי לא הורשיתי לכבות בקרות, גם ככה הבחור שליוה אותי חיפש במה לאחוז - אין ידית אחיזה.

image.thumb.png.d6c5146c3a9b7ed21c000fb845943a34.png

image.png.9304fe7c23cd52ebe5726fac7d826ba3.png

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • אהבתי 7

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

כן

תראה במפרט שהעלתי אתמול. (יש טעות בשם הדגם הבסיסי מופיע AT במקום MT) 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Loder כתב:

שזה בדיוק מה שאמרתי, ההנחה הייתה על התוספות :)

לגבי יורודרייב אני זוכר שראיתי מודעה אחת שהייתה ב230 אלף, בכל אופן היד הנוספת גם מתרגמת למחירון של הרכב.

בעוד חלק מהתוספות שאפילו הוצעו בחינם (קיט הSTI) העלה את המחירון של הרכב.

אגרה זו לא תוספת. תוספת צבע זו תוספת, אבל חוץ משחור כל הצבעים היו בתשלום, אז ל99% מהאנשים זו תוספת חובה. הרחבת אחריות, שוב תוספת, אבל לדעתי ברירת מחדל. מיגון, גם כאן אין זכות בחירה.
זו עלות של כמעט 10k שהיא בגדר חובה שאנשים קיבלו בחינם.

יורודרייב בוודאות מכרו רכבים ב210.

zaf בדוק עם הנציג שהוא לא מבולבל. בחירה טובה שלך, הרכב הזה חייב להיות כחול.
תתחדש.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני כשעה, zaf כתב:

הרכב ״ערום״ כמעט כמו בשנות ה 2000 הראשונות. מערכת מולטימדיה נראית מרגישה ומתפקדת כמו אפטרמרקט עלי אקספרס. נכון יש חיבוריות אלחוטית (אין רדיו, כי לא השקיעו בגיור התדרים) לוח המחוונים הכי בסיסי שיש , דיגיטלי אמנם אבל לא מציג טמפ׳ שמן למשל, לא נתוני ג׳י, לשום דבר חוץ ממהירות וסל״ד. אבל זה! רץ למעלה כמו אחוז עמוק בהילוך ראשון,שני שלישי 😜 אבל בסביבת הסוכנות בשעה 14:00 לא היה ניתן לרוץ כל כך.

נסעתי לכיוון ״הר הזבל״ בסגולה, כביש צר לא הכי מוצלח לפחות ללא בורות. אבל היה פתוח והשתעשעתי מעט עם ההנעה האחורית. הרכב שמח למדי במכת גז קטנה. לצערי לא הורשיתי לכבות בקרות, גם ככה הבחור שליוה אותי חיפש במה לאחוז - אין ידית אחיזה.

image.thumb.png.d6c5146c3a9b7ed21c000fb845943a34.png

image.png.9304fe7c23cd52ebe5726fac7d826ba3.png

חיבוריות אלחוטית אתה מתכוון ל BT? ומה בסוף - יש לפחות ניטור שטחים מתים ופנסים עוקבי פניה או לא? הם מבולבלים שם בסמלת. 

מבחן הנהיגה כצפוי עם 99 אחוז מסוכנויות הרכב - סתמי ולא נותן לך שום אינדיקציה לעד כמה הרכב כיף או לא חוץ מלחיצה קלה מתי שאפשר. בזמנו עשיתי נהיגת מבחן במיאטה בתל אביב - ״סע פה ישר - שמאלה - ימינה - חכה הפקק עוד רגע יסתיים - סבבה תחזור לסוכנות״  

בדיחה ואפשר לעשות את זה אחרת, כולל מסמלת עצמה שבדור הראשון נתנו לפיליפ המדריך נהיגה לקחת לקוחות שלהם לבית אריה. 

פורסם
לפני שעה, farkash7 כתב:

אגרה זו לא תוספת. תוספת צבע זו תוספת, אבל חוץ משחור כל הצבעים היו בתשלום, אז ל99% מהאנשים זו תוספת חובה. הרחבת אחריות, שוב תוספת, אבל לדעתי ברירת מחדל. מיגון, גם כאן אין זכות בחירה.
זו עלות של כמעט 10k שהיא בגדר חובה שאנשים קיבלו בחינם.

???????????????????????

איפה רשמתי אגרה

אולי שאני אהיה יותר ברור כי אתה מוציא את הדברים שלי מהקשרם: איתוראן זה תוספת, קיט STI זה תוספת, צבע זה תוספת, חיישני חניה זה תוספת וגם ההדרכת נהיגה זה תוספת.

וכן, אני בין האנשים האלו.

לפני שעתיים, zaf כתב:

נסעתי לכיוון ״הר הזבל״ בסגולה, כביש צר לא הכי מוצלח לפחות ללא בורות. אבל היה פתוח והשתעשעתי מעט עם ההנעה האחורית. הרכב שמח למדי במכת גז קטנה. לצערי לא הורשיתי לכבות בקרות, גם ככה הבחור שליוה אותי חיפש במה לאחוז - אין ידית אחיזה

טמפ' שמן זה באמת נקודה כואבת כי הGR86 עד שנת ייצור 23 כללה לוח מכוונים עם פונקציונליות טיפה שונה שהציג טמפ' מים ושמן באופן מספרי.

image.jpeg.444c9ac550b793619b0177f0ca348d9f.jpeg

לגבי נתוני ג'י, הם קיימים בתצוגה במסך השמאלי עם מעט דפדוף בין המצבים.

וממבט חטוף בסרטון שהעלית שנראה כמו דגם הבסיס ניטור השטחים מתים נראה חסר - זוהי יחידת תאורה בצד הפנימי של המראה (הבליטה בתמונה)

image.jpeg.d4396548726d8259c5a8b25191b7fef6.jpeg

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...