Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה. אבל היא כנראה שהיא לבד כמעט נגלה.

האמת היר שמעולם לא העברתי לבד טלויזיות גדולות. הכי גדוולה שהעברתי היתה ״40 באריזה, נדמה לי במאזדה 3 (אבל אולי sx4), והיו ברכב נוסעים. כנראה היתה מונחת על הברכיים של שניים מהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא נעים להגיד, אבל עם עלות הדלק והזמן ובמיוחד עלות השכרה או הובלה - יש מצב שעדיף להיפטר מחלק מהדברים בבאר שבע ולקנות. חדש או יד2 בחיפה.

אם זה נסיעות שאתה במילא עושה אז סבבה. אם זה במיוחד, תבדוק.

שולחנות lack של איקאה זה הדבר הכי מסכן בעולם. נייר עם קצת נסורת ממולא באוויר.

הבעיה שאנשים רוצים סכומים הזויים על טלויזיות יד2. אגב, טלויזיה בסיסית 55 אינץ 1200שח של TCL, ויש גם בכל סופר ב900שח.

פורסם

קיפוד ים - אתה טיפה מגזים. כנראה שהציוד של פות״ש שווה כמה עשרות אלפי ש״ח, מכירה וקניה יגרמו הפסד של אלפים.

נסיעה ב״ש חיפה וחזרה זה 400 ק״מ, אז לפי 15 קמ״ל בדלק לנגלה זה 200 ש״ח, לפי 10 קמ״ל זה קצת יותר מ-300 ש״ח. לזה להוסיף שחיקת הרכב או שכרית רכב. העניין הוא שהנהיגה מתישה, יחד עם הטענת ופריקת הרכב, ועם הפקקים בדרך, כל נגלה זה יום עבודה קשה.

לכן המלצתי על שני דברים: שכירת רכב מתאים כדי להשלים את עיקר ההובלה בנגלה אחת, ואז נשארת עוד נסיעה בכיוון אחד ב-208 עם שארית המטען. וכמובן דילול המטען. האם זקוק לכל הרהיטים? נראה שכן, אבל רק פות״ש באמת יודע. האם לכל הבגדים? קרוב לודאי שחצי מהם לא לבש כבר שנתיים ומקומם בויצו. האם זקוק ל-3 טלוויזיות? רק הוא יודע. אולי אפשר למכור אחת לאיזה סטודנט או לתרום לחיילים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אחיינית שלי שלמדה מב"ש השתמשה בקבוצת ווטסאפ של שירותי טרמפים של סטודנטים שמשתתפים בדלק, אולי תבדוק באוניברסיטה אם יש שם בעלי רכבים שנוסעים לחיפה ותעמיס עליהם תמורת תשלום קטן.

• רעיון טוב! 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

לא נראה מתאים. הטענה ופריקה מצריכות תיאום בשני הקצוות וגוזלות זמן. זה לא אדם שנכנס לרכב ויוצא ממנו.

פורסם

סטודנטים יעשו מעל ומעבר כשזה משתלם להם, שווה לנסות

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

עדיף שלא ^^

תיעזר בסטודנטים כשאתה צריך טרמפ,לא הובלות (גם לא דברים קטנים)

עוד עלולים להפיץ שמועה של "מנצל\קמצן" (פני הדור כפני הכלב)

לפני 11 שעות, גולדן191 כתב:

מה זה?

בושה וחרפה,תושב פריפריה לא יודע מה זה שרינק

תעמוד בפינה 5דק ותחזור :P

לפני 11 שעות, hans כתב:

לפלף כחול בבקשה  (+שמיכות)

הצבעים חרטא ממזמן,פעם היה הבדל  מהותי בעובי ביניהם (יש לבן[שקוף],אדום,כחול,נדמה לי גם ירוק)

היום הכל זבל והבדל של אולי רבע מילימטר ביניהם,כמובן המחירים טסים למעלה עם השנים.

לפני 12 שעות, Night Driver כתב:

בעמידה מאחורי המושבים הקדמיים.

דווקא לא בעמידה,עדיף להוריד מושב אחורי,שים כמה קרטונים עבים,תשכיב את המסכים ושים מעל שמיכה

ככה הובלנו 65" מראשלצ לעפולה,אפילו סינג'רנו את הילדה (אז בת 3 וחצי) לשים יד על המסך שלא תזוז.

לפני 5 שעות, KipodYam כתב:

לא נעים להגיד, אבל עם עלות הדלק והזמן ובמיוחד עלות השכרה או הובלה - יש מצב שעדיף להיפטר מחלק מהדברים בבאר שבע ולקנות. חדש או יד2 בחיפה.

אם זה נסיעות שאתה במילא עושה אז סבבה. אם זה במיוחד, תבדוק.

מחזק,מעבר דירה זה הזמן לעשות סדר בברדק שאגרנו עם הזמן ולהעיף בלי רגשות חרטא כל מה שמיותר.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

טלויזיה 55, מחשב, אין מצב שאמכור.. זה לא יצא משתלם אני חושב.

יחידות מגירות, יש לי 2 יחידות של 3 מגירות - אולי כן שווה. אחשוב על זה.

לגבי בגדים, יש לי המון בגדים שכביכול מחכים שארזה ואכנס אליהם - אולי זה הזמן להיפטר מחלק או מהכל.

אם כבר מדברים, למישהו יש מושג איך אפשר לקחת את המזרן הבא, 140 על 200 ס"מ, ברכב? לקפל פשוט? ולקשור עם תריס?

https://www.ikea.com/il/he/p/agotnes-foam-mattress-firm-light-blue-20480843

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

ד"א יש גם הובלות קטנות בעסקי ההובלות,לא כל העברה של ציוד מדירה לדירה דורשת משאית גדולה+2-3 פועלים ועלות כללית של 3-4 אלף

אולי בסוף תארגן הכל ותנקז ליום אחד וכן תמצא מישהו עם משאית קטנה\ואן שיעמיס לך הכל ויעביר במקום שתתחיל לארוז לשנע ו"למרוח" את כל התהליך

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם (נערך)

מב"ש לחיפה? זה יצא המון כסף.. לא?

בכל מקרה, אין לי בעיה לעשות 2-3 נגלות זה יצא סביב ה 800 ש"ח אני חושב כולל כביש 6.. משאית תצא הרבה יותר..

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם
לפני 59 דקות, ezuf כתב:

דווקא לא בעמידה,עדיף להוריד מושב אחורי,שים כמה קרטונים עבים,תשכיב את המסכים ושים מעל שמיכה

ככה הובלנו 65" מראשלצ לעפולה,אפילו סינג'רנו את הילדה (אז בת 3 וחצי) לשים יד על המסך שלא תזוז.

דווקא מסכיפם עדיף בעמידה כי הסיכוי לשבר יותר קטן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש מה שנקרא "הובלות קטנות", שווה לך לבדוק את זה. 

לא יצא לי להעביר טלויזיה גדולה, אבל העצות שקיבלת פה הן בול בפוני. 

אצלי פשוט דאגתי שהיא תהיה במושב האחורי, בלי שיש משהו שעלול לשרוט אותה, ועם חגורה עליה. זה הכל (מצד שני, נסיעה קצרה בתוך העיר ולא מב"ש). 

הטיפ שאני יכול לתת לך- אם זה זז, זה לא טוב. הכל צריך להיות מקובע היטב כדי שלא יעבור טילטולים לא רצויים. זכוכיות עטופות בעיתון (ופצפצים בנוסף), רהיטים מקובעים (מגירות וכולי- ניילון נצמד) וריקים (תכולה לחוד. גם משקל, גם תכולה יכולה לחטוף מכות ולהיהרס), ולא להשאיר את הדברים ברכב ללא השגחה בשום מקרה. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

2-3 נגלות במקרה הטוב זה חצי יום במינימום לכל נגלה (רק הנסיעה כמעט 5-6 שעות,בלי סבלות סידור והפסקה לאכול\פיפי)

נשמע לי שזה נדמה לך 2-3,בפועל יהיה 5-6

אני עם גע-גע,חפש הובלות קטנות ופתור את כל הענין ביום אחד,הכל כולל הכל.

בכל מקרה חדלתי מלשכנע :) כסף ושרירים שלך.

עריכה אחרונה על ידי ezuf
  • רעיון טוב! 1

GTI

סאאמק כולכם.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...