Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש 4 דגמים שאני מתלבט ביניהם - קיה ספורטאג', קיה סלטוס, סוזוקי קרוס, סוזוקי ויטרה (אני יודע שיש הבדל במחירים).

שנתון 2022 - 2023.

כולם עונים על הצרכים שלי מבחינת גודל /  מחיר וכו'

שני הדברים היחידים שאני מתלבט לגביהם - אמינות הרכב לאורך זמן (רוצה להחזיק לפחות 5-6 שנים),

נוחות נסיעה (עיר בינעורני / דרכי אפר).

אשמח לדעת מניסיון שלכם לגבי הרכבים הללו.

תודה

פורסם

כל הרכבים שציינת כלל הטוסון כולם טובים 

מה בדיוק אתה מחפש .

ב2023 רכשנו סלטוס חדשה ועדיין בבעלותנו 

הוא בממדים נוחים / מרווח נוסעים נוחה מאוד מפתיע בתיבה הרציפה שלה 

זריזה ! באמת שמפתיע , נוחה מאוד לתפעול הכל במקום קל ונגיש 

עיצוב מדליק רכבים חדשים בני שנה שנתיים שלוש עדיין יהיו טובים 

אתה צריך לבדוק ולחוות בעצמך .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

חבר מחזיק כמעט 5 שנים קרוס אובר ומרוצה מאוד, זריזה ואמינה.

עוד חבר מחזיק כבר כמה שנים סלטוס וגם מרוצה, לי יצא לנהוג עליה דווקא לא רעה, אמנם מורגש שזה לא טורבו בעליות ולכן היא לא חסכונית, פחות אהבתי שההגה מרגיש קצת קשה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 18 שעות, lishaina כתב:

כל הרכבים שציינת כלל הטוסון כולם טובים 

מה בדיוק אתה מחפש .

ב2023 רכשנו סלטוס חדשה ועדיין בבעלותנו 

הוא בממדים נוחים / מרווח נוסעים נוחה מאוד מפתיע בתיבה הרציפה שלה 

זריזה ! באמת שמפתיע , נוחה מאוד לתפעול הכל במקום קל ונגיש 

עיצוב מדליק רכבים חדשים בני שנה שנתיים שלוש עדיין יהיו טובים 

אתה צריך לבדוק ולחוות בעצמך .

תודה, רשמתי למעלה מה אני מחפש:  בגדול - רכב גבוה (SUV), מרווח מספיק כדי להסיע משפחה בת 4 נפשות (בוגרים לא ילדים), ושיהיה זריז גם בתנאים קשים יחסית (סטייל עליות לירושלים וכו').

פורסם

הסלטוס אכן מפתיע בזריזות וגם התיבת הילוכים הרציפה די טובה בעיני, ישנם הבדלים לעומת תיבה רגילה אוטומטית, אבל הסלטוס

ממש נחמד במקום הזה ולא משדר אופי כמו בסובארו XV למשל, ששם התיבה מסרסת את הרכב לגמרי (לבת שלי יש סובארוXV).

אבל לעומת הספורטאז ( לאימא שלי יש 2020 נדמה לי ספורטאז), הוא פחות שקט בנסיעה.  לי זה הרגיש לעומת הספורטאז שיש הבדל גדול

ברעשי רקע בפנים הרכב.

הספורטאז אמנם פחות זריזה, אבל שקטה ונעימה לנסיעה בפער גדול לטעמי והיא טיפה יותר גדולה הספורטאז ומרווחת.

על הסוזוקים לא נסעתי אז אין לי דעה.

פורסם

אשמח לנצל את הדיון לשאלה על הסלטוס, שמוצעת ב-0 קמ ב-140 אש"ח.

האם במחיר הזה מדובר בעסקה משתלמת? 

חיפשנו ספורטאז' 2 ליטר מהדגם העדכני והמחירים ביד 2 לרכבים במצב טוב באזור ה-120 אש"ח לשנתון 2022-2023. 

חשבנו לקנות את הסלטוס במקום כחדשה. 

בעיקר מחפשים רכב גבוה ומרווח, עם מקום לעגלת תינוק ואמינות גבוהה יחסית (עדיפות לא לדגמי הטורבו והתיבה הרובוטית של הספורטאז').

פורסם

הסלטוס הוחלפה בדגם חדש לחלוטין ולכן שאריות המלאי מוצעות במחיר של 140K במסלולי יד 2 0ק"מ.

פורסם

כמה זמן אתה מתכוון להחזיק את הרכב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אם לשפוט לפי הרכבים הקודמים במשפחה, לפחות 5 שנים.

הרכב מחליף קיה פיקנטו בגלל התרחבות המשפחה ובתכנון קדימה רצוי שיתמוך ב-2 כסאות ילדים וציוד בתא מטען

עריכה אחרונה על ידי Lexicon

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...