Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכם

לפני כמה ימים התקנתי מולטימדיה של טרגט וכבר לאחר חיבור הבלוטות' הראשון שביצעתי לצורך האפשרות לקבל שיחות ולחייג, גיליתי שנמחקו לי כל אנשי הקשר מהפלאפון (ואין כלום בגיבויים) ובאפליקציית הווצאפ גם התרחשו שינויים, נמחקו אנשי קשר, כמה שיחות אפילו ננעצו למעלה ואני לא נעצתי אותן וכו. 

שמרתי המון מספרי טלפון בווצאפ אחר כך ובחיבור הבא הם נמחקו שוב.

איך פותרים את המצב הזה? אחזןר למקום שנתקנתי בו, אבל יש כיוון? מה יכולה להיות הסיבה לכך? אשמח לכל עזרה

עריכה אחרונה על ידי לאה1
פורסם

היי אני מתקין

זה קרה כי שמת חשבון של הגיימל במסך ובהגדרות של החנות פליי במסך זה מסנכן את אנשי הקשר

תסתכל בסל המיחזור בפלאפון שלך בגיימל אמור להיות שם אנשי הקשר

הפתרון הכי טוב לפתוח חשבון מייל חדש לרכב

בהצלחה

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

פורסם
לפני 44 דקות, DRcarLEd כתב:

זה מסנכן את אנשי הקשר

למה שזה ימחק אבל מהטלפון את המידע?

סנכרון אמור להיות בדיוק כך. כפילות המידע בשני המקומות.

לפני 45 דקות, DRcarLEd כתב:

בסל המיחזור בפלאפון שלך בגיימל

לא ידוע עדין אם מדובר באנדרואיד או אייפון.

פורסם
בתאריך 1.11.2025 בשעה 23:37, Tom_22 כתב:

הקשר בין המולטימדיה למחיקה מהטלפון עצמו נשמע לי על פניו מאוד לא סביר.

לגבי גיבויים וכיוצב', באיזה מכשיר טלפון מדובר?

היי כולם

יש לי אנדרואיד

לאחר בדיקה גילינו שכל אנשי הקשר עברו למערכת שברכב, ממש היה ניתן לראות שכולם שם. מאז לחצתי על זמל הורדה, חשבתי שזה אולי יחזיר את האנשים לפלאפון אבל זה הוריד את הכמה אנשי קשר ששמרתי בפלאפון מאז המחיקה למערכת, ועכשיו כל אנשי הקשר שכן היו במערכת כבר לא שם...

בעיה אחרת מעבר לזה שכולם כבר נמחקו לי, היא שכל פעם שאני מתחברת נמחקים שוב אנשים מהפלאפןן ולמיטב ידיעתי המתקין כיבה את אפשרות הסינכרון כשבאתי לנסות לסדר את הבעיה.

איך עושים לפחות שזה יפסיק להמשיך למחוק לי אנשי קשר??? מה השתבש? זה מעולם לא קרה לפני התקנת המערכת.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...