Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חבר שחנה בחניית נכים בבית חולים (לקח מישהו שאינו מכיר בתור טובה כשהתבקש על ידי עוברים ושבים לקחת אותו למיון) כשיצא ממיון ראה דוח של 1000 ש"ח על חניית נכים.

תכלס' יש לו תו אבל יש בעיה עם המספר וזה טופל, הוא שלח את המסמכים עם התו המעודכן לאותו תאריך ובנוסף שלח מכתב ממיון על קבלת החולה שהביא (שאינו מכיר כאמור), וקיבל בתגובה בזה הלשון: "שלום רב,     פנייתך הועברה לטיפול.     בכבוד רב,     חני אבו  מילגם – מח' שרות".

לאחר זמן רב קיבל דו"ח בשנית לתשלום ללא שום הסבר או מכתב שבקשתו לביטול הדו"ח נדחתה, רק מכתב חדש לשתשלום הדו"ח, הוא פנה מיד (הכל באותו שרשור במייל) למדור בזה הלשון: "לאחר שפנייתי הועברה לטיפול אני ממתין לתוצאות הטיפול. להפתעתי קיבלתי בדואר דרישה לתשלום כולל ריביות, ללא שום התייחסות לכך שהגשתי ערעור והבטחתם לטפל. אודה לטיפולכם".

לאחר זמן מה עוקל חשבון הבנק שלו ללא הסבר ללא תגובה, לא למה שהבטיחו לטפל ולא למה שאינו מבין מדוע שלחו שוב את הדו"ח ללא הסבר או דחייה וכדומה.

מה עליו לעשות? כרגע חשבונו מעוקל ובטלפון שם אין תגובה

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי הייתי נהג חדש
פורסם

אם לא ענו לו במייל ואין מענה בטלפון אז שיגיע פיזית למשרד המטפל בדו"חות חניה (אגף/מחלקת חניה או משרד אחר שמטפל בהתאם לעירייה) עם כל המסמכים והאסמכתאות ושיסדר את הכל מולם.

הייתי גם ממליץ לו בהמשך לפנות לפניות הציבור של אותה עירייה ולהתלונן על המקרה המוזר והחריג הזה ועל כל ההתנהלות הלקויה, רק צריך לקחת בחשבון שהפעולה הזאת לוקחת זמן.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 15 שעות, crazyj כתב:

אם לא ענו לו במייל ואין מענה בטלפון אז שיגיע פיזית למשרד המטפל בדו"חות חניה (אגף/מחלקת חניה או משרד אחר שמטפל בהתאם לעירייה) עם כל המסמכים והאסמכתאות ושיסדר את הכל מולם.

הייתי גם ממליץ לו בהמשך לפנות לפניות הציבור של אותה עירייה ולהתלונן על המקרה המוזר והחריג הזה ועל כל ההתנהלות הלקויה, רק צריך לקחת בחשבון שהפעולה הזאת לוקחת זמן.

הוא עשה כעצתך, טיפלו בזה במקום והסירו לו את העיקול והקנס.

תודה רבה

• אהבתי 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...