Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
חוץ מטיפולים שנתיים במוסך מרכזי במסגרת האחריות טיפלו לי בתקלות הבאות:
1. מוט הגה מרעיש
2. נורת egr, נדלקה פעמייים
3. הוחלף מסך מוטלמידה בגלל הבעיית דבק
4. נצבעו הפסי קישוט על גג הרכב.
אושרה לי צביעה החלק פלסטיק האפור מתחת למספר הקדמי האחורי אבל וויתרתי כי לא רציתי להשאיר את הרכב או לפרק את החלקים האלו.
5. נצבע ספוייל אחורי השחור
6. הוחלפו מוטות ייצוב בגלל רעשים במעבר מעל פסי האטה וזה אחרי הרבה כאב ראש - ביקרתי במוסך כ4 פעמים בגלל התקלה הזאת.
7. היה גם recall של משהו שהוזמנתי להחליף
8. לא הסכימו להחליף את המוטות הטלסקופיים של הבאגאז׳ למרות שהוא נפתח לאט ובחורף צריך עזרה לעלות אותו עד הסוף.
9. עשיתי כמה עדכוני תוכנה כולל ההוא שסידר את הוייז.

אחרי 4 שנים החלפתי רבעיית צמיגים כי התייבשו (לא במוסך, כי הם מוכרים רק סיניים).

כמו שכתבתי הרכב נסע רק 66 אלף ק״מ רוב הנסיעות בין עירוניות רגועות והרכב עמד רוב הזמן בצל. לא יודע אם הנ״ל נחשב לאמין או לא.
בסובארו אימרפזה הישנה שלי לא הגעתי לממש תקלה במסגרת האחריות לא פעם אחת.
  • מבאס 2
פורסם

האמת שזה יותר מידי בעיות לרכב בן 5 עם ק״מ נמוך.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קיה/יונדאי היברידיות ידועות שיש בהן לא מעט תקלות. 

העניין עם הegr שמעתי לא פעם באיוניקים, בעיקר ברכבים שנוסעים רוב הזמן בעיר.

אגב, חוץ מהegr והמוט הגה אני לא רואה משהו חריג.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם (נערך)

הרעש בהגה וegr אלו בעיות ידועות ותופסות את הרכב באיזשהו שלב. הפתרון של הegr זה ניקיון פיח. 

כל נירו שנייה נוסעת עם פסי קישוט וספויילר שדהה בשמש.

לא יודע אם הצבע פלסטיק על הגג ברכבים אחרים עמיד יותר. 

הכי הפתיעה אותי המסך מולטימדיה שבגלל החום הדבק מאחורי המסך נמס מעט וזה התחיל להיראות כמו מגן מסך על טלפון שלא הדבק טוב. 

עריכה אחרונה על ידי R'n'B
פורסם
לפני 7 שעות, daniel204 כתב:

קיה/יונדאי היברידיות ידועות שיש בהן לא מעט תקלות. 

העניין עם הegr שמעתי לא פעם באיוניקים, בעיקר ברכבים שנוסעים רוב הזמן בעיר.

אגב, חוץ מהegr והמוט הגה אני לא רואה משהו חריג.

מוט יצוב, מוט טלסקופ של תא מטען, דהיית צבע ברכב חדש יחסית. שים לב כמה פעמים פותח השירשור היה צריך להגיע למוסך.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הנירו הראשונה שלי (2016 כמדומני (הדור הראשון שהגיע לארץ)) שרדה מעולה ללא אף תקלה,

השניה גם היברידת והדור החדש יותר הייתה אצלי שנתיים ו 80K ק"מ ללא אף תקלה.

השלישית כבר פלאג אין (ממש לפני הגעת השיקוץ של הנירו+) ביקרה 4 פעמים במוסך שלא לצורך טיפולים שוטפים, נורת ניהול מנוע, נורת ERG, ועוד איזה פעמים,

מה שכן הרכבי ליסינג עבדו אצלי קשה מאוד (נסועה יומית מינימאלית של 220 ק"מ רק שלי שחזרתי היתה כל הילדים חרשו עליהם).

פורסם
לפני 8 שעות, yulianx כתב:

מוט יצוב, מוט טלסקופ של תא מטען, דהיית צבע ברכב חדש יחסית. שים לב כמה פעמים פותח השירשור היה צריך להגיע למוסך.

מוטות מייצבים זה גם בלאי, תלוי באופי הנהיגה של בעל הרכב. 

דהייה זה דבר נפוץ ברכבים עם ספויילר פלסטיקי שעומדים הרבה בשמש. 

מוט טלסקופ של תא מטען זה לא נפוץ ובאופן אישי לא שמעתי על זה בנירו, יש לנו לא מעט רכבים כאלה בחברה, לא שמעתי על תלונה כזאת.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
לפני 11 שעות, omricn כתב:

זה תחת אחריות?? או בתשלום מלא שלך?

תחת אחריות. 

הרכב אצלי נראה כמו חדש. נשטף, וואקס, אסור לאכול ברכב. כל מיני איסורים שאחרים לא יבינו. כל רעש לא במקום אני מנסה לאבחן מאיפה הוא מגיע ובטיפול דורש בדיקה. 

היה לי קשה להוכיח להם שיש רעש. התעקשתי לבדיקה חוזרת וחוזרת. בסוף עשו עבודה טובה.

פורסם
לפני 13 שעות, daniel204 כתב:

מוטות מייצבים זה גם בלאי, תלוי באופי הנהיגה של בעל הרכב. 

דהייה זה דבר נפוץ ברכבים עם ספויילר פלסטיקי שעומדים הרבה בשמש. 

מוט טלסקופ של תא מטען זה לא נפוץ ובאופן אישי לא שמעתי על זה בנירו, יש לנו לא מעט רכבים כאלה בחברה, לא שמעתי על תלונה כזאת.

שים לב שהרכב הזה עמד רוב הזמן בצל.

זה בלאי שהגיע מהר מידי לרכב עם ק״מ נמוך.

פורסם

מעניין. יש לי גם רעש חדש ביונדאי אלנטרה ליסינג במעבר על באמפרים, אפילו במהירות נמוכה.

זה מוט מייצב מאחורה או קדימה?

אני בטוח ב99.99999% שהחברת ליסינג הגדולה שלי לא תטרח לקחת אותו למוסך יבואן, כי זה יותר מדי זמן והתעסקות בשבילם, מה שגם אין להם מוסך יבואן קרוב. כמו שיש ברכב צמיג חדש סיני סורר שגורם לויברציות ב110 וצפונה וזה תקין ובטיחותי מבחינתם ויש לי על זה אמייל. זה קצת דעך עם הבלאי של הצמיג.

בדיוק היום יצא לי לפתוח תא מטען של נירו ישן,  זה קצת נפתח,  חשבתי שהזה חשמלי, ואז זה נסגר, וקלטתי שלא חשמלי, פתחתי שוב וזה נפתח ממש לאט וחלש...

פורסם

דבר נוסף שיש בנירו הייבריד החל מ2018 כמדומני ובאחרונה נתקלתי בו, המצבר איננו עופרת קונבנציונלי, הוחלף במצבר ליתיום שיושב בקייס של הסוללה ההיברידית.
כאשר הוא הולך העלות אסטרונומית בגובה של 4-6 אלף ש''ח, הוא איננו גלוי ולעיתים יש איתו בעיות.

בפלאג אין נשארו עם מצבר עופרת

פורסם (נערך)
בתאריך 5.9.2025 בשעה 12:40, KipodYam כתב:

מעניין. יש לי גם רעש חדש ביונדאי אלנטרה ליסינג במעבר על באמפרים, אפילו במהירות נמוכה.

זה מוט מייצב מאחורה או קדימה?

אני בטוח ב99.99999% שהחברת ליסינג הגדולה שלי לא תטרח לקחת אותו למוסך יבואן, כי זה יותר מדי זמן והתעסקות בשבילם, מה שגם אין להם מוסך יבואן קרוב. כמו שיש ברכב צמיג חדש סיני סורר שגורם לויברציות ב110 וצפונה וזה תקין ובטיחותי מבחינתם ויש לי על זה אמייל. זה קצת דעך עם הבלאי של הצמיג.

בדיוק היום יצא לי לפתוח תא מטען של נירו ישן,  זה קצת נפתח,  חשבתי שהזה חשמלי, ואז זה נסגר, וקלטתי שלא חשמלי, פתחתי שוב וזה נפתח ממש לאט וחלש...

תעבור על הסרטונים תראה אם זה מה שאתה שומע

https://www.youtube.com/results?search_query=sway+bar+noise

השוותי את פתיחת תא מהטען שלי לכמה רכבים אחרים מדגמי נירו וספוראטז׳ שהיו במוסך ובתצוגה וכולם עולים מהר יותר משלי.

בחורף/ימים קרים זה עוד יותר מציק כי הוא לא עולה מהחצי פתחה ודורש עזרה.

אגיע אליהם בחורף ונראה מה יגידו.

עריכה אחרונה על ידי R'n'B

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...