Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, 

יש לי בעיה שהרכב נמצא במצב סרק (עומד) הסלד שלי מתנדנד ולא קבוע. 

החלפתי ואני מנקה קבוע את חיישן האויר וזה לא מועיל ולאחרונה אני רואה אנשים שאומרים שצריך לנקות שסתום IAC 

כולם אומרים לזהות אותו קודם ואני לא מצליח למצוא אותו (זאת אומרת אני חושב שמצאתי אבל אין אישור לדבר הזה בשום מקום) רציתי לדעת אם מישהו יודע היכן השסתום הזה נמצא ברכב הזה. 

יש לי מוסכניק עייף ולא רוצה להגדיל ראש ולנקות דברים גם בתשלום אז אני מתכנן לעשות זאת לבד. 

מצב תמונה של מה שאני חושב שזה השסתום אבל לא בטוח 

20250902_133541.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

תודה רבה אבל ניקוי יסודי כבר ביצעתי ועדיין הבעיה אני רק מבקש לדעת היכן נמצא הiac ... הבנתי שזה מתחת למצערת... השאלה איך מפרקים כי הבדיקה שערכתי זה ממש לא ניתן לפירוק ע"י כלים פשוטים כי אין גישה לברגים... האם למישהו יש מושג כיצד לגשת לעניין זה ויכול לתת עצות?

עריכה אחרונה על ידי רונן גייר
פורסם

נראה כמו ברגי JIS שניסו לפתוח עם פיליפס רגיל, זה עלול להרוס את הראש,

צריך מברג בתקן JIS בכדי לפתוח אותם בלי לעשות נזק לבורג

image.png.1c9fadbb6869dc5404e50334bb77a9cb.png

image.png.86752e9e8d9101b5fe1f499f296c6682.png

image.png.5928732788269f2f8992a72e5ddeed7d.png

• אהבתי 1

כבר חתמתי...

פורסם (נערך)

כן, עברו מאז 15 שנה אז אני לא בטוח אבל זכור לי שחשדתי בברגי jis בהמשך, אבל מצד שני אין את הנקודה על הראש, או סימון אחר. מה שסימת בצהוב זה נזק מקאטר לדעתי, אבל אולי אני טועה.  בהמשך הייתה לי בעיה דומה עם ברגים דומים במכלול אחר, החלפתי אותם בפיליפס אחרי שנפגעו בפתיחה.

עריכה אחרונה על ידי innvision
  • אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...