Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Google Ads חסמו לי פרסום על דומיין לגיטימי והערעור לא עוזר - רעיונות?

GTאי

פוסטים מומלצים

שלום.

חברה בבעלותי, קמפיין שבבעלותי שרץ לסירוגין כבר משנת 2008. 

עלינו עם אתר חדש ומודרני, אך גוגל פוסל שוב ושוב את המודעות על הפרות כיוון שהוא חושד בדומיין.

מעורבים בנ"ל גם משרד השיווק הדיגיטלי שלי וגם בונה האתרים שלא יודעים איך לפתור את זה, ובשביל לבודד את הבעיה עשינו המון ניסיונות (החל מלהרים את אותו אתר על דומיין אחר ועד ללפתוח קמפיין פרסום חדש ולנסות לאשר את הדומיין המקורי). בשורה התחתונה יש דחיה ואין עם מי לדבר.

רעיונות? (ולא בסגנון של תרים את האתר על דומין אחר :) )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זורק השערה

אולי גוגל פוסלים את הקמפיין כי הוא חיקוי לקמפיין הקודם שלכם

נראה שהבעיה היא באתר ולכן הוא לא עובד גם על דומיין אחר

עד כמה שזכור לי מי שיש לו חשבון עסקי של גוגל יכול לפנות לשירות של גוגל ניסית את זה 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האתר עובד על דומיין אחר. זה לא האתר עצמו.

אגב, שווה להזכיר שהדומיין שגוגל פסל לא נמצא ברשימות שחורות וכו' - גם זה נבדק.

לא הצלחתי להגיע לנציג של גוגל (אולי יש ואני לא יודע איך)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזו הודעה אתה מקבל מגוגלה?

האם פרטי בעל הדומיין זהים אחד לאחד לפרטי בעל הדומיין הקודם? (כולל כתובת וטלפון)

במידה ולא- נסה לעדכן את פרטי הדומיין הקודם שיהיו זהים לחדש (במידה ושניהם קיימים). 

לא נתקלתי בבעייה שכזו, מצד שני תמיד היה לי רק דומיין פעיל אחד בלבד.

גם בימים אלו יש לי עדיין דומיין, רק שהוא לא בדיוק פעיל... אני רק דוגר על הכתובת כרגע, כדי לעשות איתה משהו בעתיד. 

נסה לפנות לתמיכה באתר שדרכו רכשת את הדומיין, מאד ייתכן שהם יוכלו לענות לך על השאלה הזו. משום מה לא נראה לי שזה המקרה הראשון שהם נתקלו בו. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

חתימה טובה. דג שמח. צאן קל. הכל יהיה בליסדר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תמיכה של דומיין דה נט לא ידעו לסייע לי (דומיין ישן, נא לא לרדת עלי)

פרטי הדומיין לא זהים 1:1,  אנסה להשוות אבל אני לא מצליח להבין למה הבעלות היא הגורם שמפריע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"התחזות", זה הניחוש שלי. 

גוגל מאד לא אוהב קופי-פייסט. ציינת שזה אותו קמפיין, וגוגל מזהה שזה "ממישהו אחר". 

זה הניחוש שלי, רק ניחוש.

מה הבעייה עם דומיין דה נט?... גם אני עשיתי דרכם.

עריכה אחרונה על ידי ברווז

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התחזות אין כאן, האתר הקודם מת ועשינו הפניה של דומיין. 

דומיין דה נט? לא יודע, 2 הגורמים שאני עובד איתם עיקמו את האף כששמעו את השם. אין לי מושג. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הידע שלי עדכני ללפני כמה שנים טובות, אבל עדיין שווה משהו. 

זה שהאתר מת, זה נכון מבחינתך- מבחינת הבוטים של גוגל, שסורקים את האתרים השונים ומכניסים אותם ל"זיכרון" (ברחה לי כל הטרמינולוגיה כבר... :LOL:)- בזמנו היה ניתן לגשת ל"דף מאורכב" [מהמילה ארכיון] ישן אם הכתובת לא נמצאה או משהו כזה, למשל. 

זה נשמר אצל גוגלה, לא יודע לכמה זמן.

תוסיף על זה את הזיכרון הארוך של קמפיינים שכוללים מילות מפתח ואמצעי תשלום, שזה אין לי בכלל מושג לכמה זמן זה נשמר. 

אז כשהבוטים סורקים ומוצאים עותק כמעט (או לגמרי) זהה של המודעה, ממישהו אחר (לפי הנתונים של בעל האתר החדש, השונים מהאתר הקודם במקצת), זה גורם לאיזה "קצר בתקשורת"- יש פה מבחינת הבוטים בעייה, וזה לדעתי מה שאתה חווה. מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי... :rofl:

דומיין דה נט קצת יקרים וקצת לא נוחים, אבל לא נתקלתי בבעייה איתם. אני מניח שזה מה שגרם לאנשים שרגילים לרכוש דומיינים בחו"ל לעקם את האף :LOL:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גוגל היום פוסלים על כל דבר, אי אפשר לעשות כלום אם אין לך נציג אישי ויש לזה מחיר של הרבה-מאוד-כסף.

ניסינו להרים משהו בארה"ב, בלי קשרים אישיים פשוט במשך חודש שלם לא הצלחנו לאשר את הקמפיין, והיה מדובר על משהו סטנדרטי לחלוטין (שטיפת רכבים) לא איזה עסק של ביטקוין.

• מעניין 1

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 דקות, avizaz כתב:

אי אפשר לעשות כלום אם אין לך נציג אישי ויש לזה מחיר של הרבה-מאוד-כסף.

נקודה מעניינת. 

שאלה טיפשית, אפשר? 

האם ניסית לפנות לתמיכה של גוגל-אדס?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבדוק אם לגוגל נשלח פרטי חברה מסוימת ואך הייתה רשומה אצלם קודם.... פרטי חברה פרטי חשבון וכו'.

שהכל יהיה דומה, כי יכול להיות שגם צריך לאמת פרטי חשבון ופרטי חברה לתת להם מסמכים מהבנק.

גם לי היה את זה , לא אצל גוגל... באתר מכירות ולא העבירו לי כספים שנה בגלל זה. 

עד שהבאתי מסמכים מהבנק.... היה הבדל ברישום ושמי הפרטי נכנס לתמונה כבעלי החברה, לא כחברה ולא העבירו לי כספים עד שהמצאתי מסמכים שמוכחים שאני הבעלים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 18.3.2025 בשעה 13:42, ברווז כתב:

נקודה מעניינת. 

שאלה טיפשית, אפשר? 

האם ניסית לפנות לתמיכה של גוגל-אדס?

כן, אני מתכתב עם Berick שעונה כמו מכונה כל 48 שעות והתשובות שלו הם מתוך המבחר שיש מאחורי הקלעים בלי לנסות להבין את הבעיה.

בדיוק אתמול קיבלתי הודעה שהסריקה הצליחה והדומיין ישוחרר תוך 78 שעות (אבל באותה נשימה שמו שם לינק לעמוד מאוד ספציפי שהורדתי מהאתר ואני חושש שזה לא באמת יעבוד כי יש עוד עמודים על הדומיין). בקיצור אני לא מצליח להבין כלום מהם - מה הבעיה והאם היא נפתרה.

לפני 5 שעות, bigmik כתב:

תבדוק אם לגוגל נשלח פרטי חברה מסוימת ואך הייתה רשומה אצלם קודם.... פרטי חברה פרטי חשבון וכו'.

שהכל יהיה דומה, כי יכול להיות שגם צריך לאמת פרטי חשבון ופרטי חברה לתת להם מסמכים מהבנק.

גם לי היה את זה , לא אצל גוגל... באתר מכירות ולא העבירו לי כספים שנה בגלל זה. 

עד שהבאתי מסמכים מהבנק.... היה הבדל ברישום ושמי הפרטי נכנס לתמונה כבעלי החברה, לא כחברה ולא העבירו לי כספים עד שהמצאתי מסמכים שמוכחים שאני הבעלים.

לגוגל לא נשלח כלום ואני לא מבקש מהם כסף.

לפני שעתיים, BeBest כתב:

אפשר לשאול מה אופי העסק ולמה דווקא גוגל אדס?

חברת ייעוץ לעולמות GRC ואבטחת מידע.

למה גוגל אדס? כי בעבר לינקדאין ופייסבוק לא הביאו לידים טובים, ובגוגל זה עובד כבר 17 שנה... עם זאת אנחנו מנסים שוב באפיקים אחרים עם חברת פרסום חדשה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שנים שלא השתמשתי בגוגל אדס אבל משתמש המון שנים עם אדסנס ואם יש משהו הם מאוד ספציפיים בתאור הבעיה ומה נדרש לעשות ויש גם אפשרות לכתוב ישירות לתמיכה אנושית (תלוי בסדר הגודל של העסק). אתה יכול להציג בדיוק את הטקסט שמתאר את הסיבה לדחייה? (אפשר גם בפרטי אם צריך). האתר רשום ב-Search Console? יש תעודת SSL בתוקף? ביצעתם אולי הפניות 301? 

עריכה אחרונה על ידי ch28566
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה. אני לא בקיא עד כדי כך (בשביל זה אני משלם לחברת קידום ולמפתח).

Search Console - רשמתי עכשיו, זה לא היה גם באתר הישן (אותו URL) אז אני בספק אם זו הבעיה.

SSL ברור

301 אין הפניה כי כאמור זה אותו URL והקמפיין הוא לעמודים חדשים.

לגבי השגיאה, אני הסיבה לדחיה אני אחפש ואשלח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...