Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, Buki כתב:

לפני כמה שנים נראה לי, פתחתי שירשור "לאן נעלמו קבריאולטים עממים?"

פעם היה פיז'ו 306, 206CC, גולף קבראולט, פורד אסקורט, פונטו ועוד, יחסית בהישג יד של אנשים לא עשירים במיוחד. 

היום כל הקטגוריה הזו נעלמה לגמרי, 

פיאט 500C זה קצת יותר מגג בד נפתח כי גם השמשה האחורית נפתחת יחד עם הגג. נכון היא לא קבריאולט אמיתית בהגדרה אבל בהעדר אלטרנטביות בגזרת המחיר הזו שלא מאוד ישנות - טוב שיש את זה. 

אני מניח שזה קשור לשרשור על אתרי הרכב שהיה כאן ולדיון על המעבר של עולם הרכבים מכאלו שמעוררים חשק לנהיגה וכל מה שקשור בה למכונות פונקציונליות שיש בהן יותר ויותר בקרות ומכשור שנועדו להחליף את הנוהג בהן.

עריכה אחרונה על ידי אורי מ.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 12 דקות, אורי מ. כתב:

המעבר של עולם הרכבים מכאלו שמעוררים חשק לנהיגה

יש עדיין מבחר קבריאולטים שמעוררים חשק לנהיגה - פורשה, קורבט, מוסטנג, BMW ומרצדס ועוד. 

מה שאין זה קבריאולטים פשוטים וזולים יחסית מבוססים על משפחתיות או ספור מיני. אולי אלו תקנות בטיחות, אולי ביקש יחסית נמוך לדגמים אלו והיום לא משתלם ליצרני מאסה לייצר דגם שמוכר כמה עשרות אלפי יחידות בכל העולם ולא מיליונים, לא יודע.

פורסם
לפני 8 שעות, Buki כתב:

זו גישה מאוד נכונה ועובדת ב"שוק של קונים". 

אבל אם תרצה לקנות לדוגמה דגם מבוקש כלשהו פרטי יד ראשונה עם ק"מ נמוך, זה לא יעבוד. 

אחרי הטלפון שלך עם בקשה (סבירה לגמרי כמובן) לקבל את המסמכים האלו, המוכר יקבל עוד 20 טלפונים של אנשים שבאים לקנות ולא "מבלבלים לו במוח" ופשוט לא יחזור אליך. ותך יום - יומיים הרכב נמכר, או אפילו באותו יום. 

אז אין ברירה אלא לקבוע פגישה עם המכור בהקדם המיידי ואז במקום לברר את כל הדברים. 

אין ספק, רכב מבוקש, בעיתוי הנכון, כמו שכירות על דירה באזור מבוקש. המוכר בוחר מתוך קבוצה של קונים למי בא לו למכור. לרוב זה לא המצב לדעתי. 

לפעמים זה בהחלט גם עניין של מזל. 

אני עוד לא במצב שאני יכול להרשות לעצמי לבזבז זמן על רכב שלא אקנה, ואני מוכן לחיות עם רכבים שאפסיד בגלל זה. 

אגב הרבה פעמים שיחת הטלפון, ההתנסחות בוואצפ, הנימוס של הבנאדם, משמעותיים עבורי לא פחות. אני אישית מאמין שצריך לדעת ממי לקנות גם. הרבה פעמים הדברים בקורלציה למצב הרכב. בינתיים ה הוכיח את עצמו, אבל כן אני מחפש רכבים לאט ובסבלנות, וכשאני מוצא כמובן שסוגר תוך יום הכל. 

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

האמת שמדי פעם אני חושב על גרסת האבארט, אבל יש לי טראומת ילדות מגיר אוטומט (ותודה ל-al4) כי זה לרוב הזמינות שלהן.
האם הוא בעייתי? במיוחד ברכב שכבר עבר כמה עונות..

🤔

פורסם
לפני שעתיים, ExtraD כתב:

האמת שמדי פעם אני חושב על גרסת האבארט, אבל יש לי טראומת ילדות מגיר אוטומט (ותודה ל-al4) כי זה לרוב הזמינות שלהן.

מדובר בגיר רובוטי חד מצמדי לא הכי נעים (לא יודע לגבי האמינות שלו).

למה לא אבארט ידנית?

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
לפני 7 שעות, ExtraD כתב:

זה אוטו שאתה קונה כי בא לך, לא? זה לא שאתה חייב לקנות אותו כאן ועכשיו וכי אין לך אוטו אחר...

זה בדיוק מאפשר לא להתפשר על משהו שאתה לא רוצה, אלא לחפש את הגרסה הידנית. 

לא נהגתי ברובוטי אבל אחד הדברים הנחמדים בבכל פיאט 500 ידנית, רגילה ואבארט, זה הקונסולה של ידית ההילוכים שהיא גבוהה וממקמת את ידית ההילוכים קרוב ליד. 

IMG_20240511_175237.jpg.0943294b39d8b8426a610b53365f0a38.thumb.jpg.8c870d7f57e9bcfe2bbced096fbf209f.jpg

בפיאט 500 רגילות עם גיר רובוטי יש במקום הזה ידית הילוכים של הגיר הרובוטי. 

באבארטים עם גיר רובוטי כל הקונסולה הזו מבוזבזת וסתם תופסת מקום, יש עליה 4 כפתורים לתפעול הגיר. זה לטעמי לא נראה טוב. 

hqdefault(2).jpg.42cf7c6b014563afe7d777195fc49eb9.jpg

• מעניין 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...