Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי כרטיס אשראי דרך מקום העבודה, והתברר שיש לי אפרות לגיפט קארד נטען ב-16.5 אחוז הנחה. 

לכאורה נשמע טוב. מטעין ב-1000 שקל אבל משלם בפועל רק 835, השאלה היא האם זה באמת ניתן לשימוש? 

כי בישראל אנחנו חיים ותמיד יש כוכביות קטנות, שאין כפל מבצעים, אי אפשר לקנות מוצרים בצבע כחול, ואפשרי להתמש בין השעות 11:25 עד 11:35. 

השאלה מהנסיון שלכם, השימוש בזה הוא ריאלי? האם אני נכנס לחנות שעובדת עם הכרטיס הנ"ל, ואני רוצתה לקנות מוצר ב-1000 שקל, האם אני יכול באותו רגע להטעין את הכרטיס ולקנות באמצעותו? 

פורסם
לפני 9 דקות, davemustaine87 כתב:

הזמנתי כרטיס אשראי דרך מקום העבודה, והתברר שיש לי אפרות לגיפט קארד נטען ב-16.5 אחוז הנחה. 

לכאורה נשמע טוב. מטעין ב-1000 שקל אבל משלם בפועל רק 835, השאלה היא האם זה באמת ניתן לשימוש? 

כי בישראל אנחנו חיים ותמיד יש כוכביות קטנות, שאין כפל מבצעים, אי אפשר לקנות מוצרים בצבע כחול, ואפשרי להתמש בין השעות 11:25 עד 11:35. 

השאלה מהנסיון שלכם, השימוש בזה הוא ריאלי? האם אני נכנס לחנות שעובדת עם הכרטיס הנ"ל, ואני רוצתה לקנות מוצר ב-1000 שקל, האם אני יכול באותו רגע להטעין את הכרטיס ולקנות באמצעותו? 

לכל גיפט-כארד כזה יש אתר אינטרנט מסודר עם מלוא התנאים והמגבלות, תסתכל ותראה שם בעצמך אם יוצא לך מזה משהו או לא, בהתאם למוצרים *שאתה* קונה והחנויות שרלבנטיות *לך.*

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

כן. בהצדעה עובד מעולה למשל. רק לוודא שהמקום מקבל. מטעין דקה בקופה. נותן קוד תשלום וזהו. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

על פניו, אין פה שום תמריץ לרמות אותך. אתה הרי כבר ממילא לקוח שבוי (מרצון) שהשקיע את הכסף ולכן לא הולך להוציא אותו אצל המתחרים. אז אפשר לתת לך הנחה כי כבר לא צריך לחזר אחריך עם מבצעים (שכנראה לא תוכל לנצל עם הגיפט קארד), מאמצי שיווק או פרסום, וטקטיקות שימור לקוחות. סה"כ הוגן לשני הצדדים.

פורסם

הבעיה היא שכמו עם כל גיפטקארד הוא מוגבל לרשתות מסויימות ומבטל הנחות אחרות.

יש לי כרטיס דומה של מקס (כרטיס יוניק של בוגרי הטכניון), טענתי אותו פעם ב-500ֶ ש״ח ומאז השתמשתי בכמה עשרות מהם.

חוץֶמזה, שים לב לתאריך התפוגה, איזה 5-6 שנים, צריך להשתמש בכסף קודם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה בטח מדבר על מקס כחול/אדום. 

לי יש מקס כחול דרך איזו קבוצה בפייסבוק, הטענתי אותו כמה פעמים בשביל איזה משהו בדלתא וזהו. 

כשאני קונה זה בדר״כ מוצר במבצע ואז בקופה אומרים שהמבצע רק לחברי מועדון, וחברי מועדון יכולים לשלם רק באשראי. או לשלם בנטען אבל בלי הנחות. 

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם
לפני 3 שעות, harhanegev כתב:

לכל גיפט-כארד כזה יש אתר אינטרנט מסודר עם מלוא התנאים והמגבלות, תסתכל ותראה שם בעצמך אם יוצא לך מזה משהו או לא, בהתאם למוצרים *שאתה* קונה והחנויות שרלבנטיות *לך.*

העניין הוא שכבר קרה לי מקרה שהופיע משהו אחד בחוברת עם האותיות הקטנות, אבל במציאות נוספו עוד אותיות קטנות. אפשר לטעון שזה לא בסדר, ולהתלונן עליהם במועצה לצרכנות או משהו כזה, אבל ברגע נתון, זה מה יש ואין לי מה לעשות עם זה. 

לפני 9 דקות, iEminem כתב:

אתה בטח מדבר על מקס כחול/אדום. 

בדיוק עליו אני מדבר

לפני 17 דקות, sperial כתב:

לפני 6 דקות, iEminem כתב:

בקופה אומרים שהמבצע רק לחברי מועדון, וחברי מועדון יכולים לשלם רק באשראי. או לשלם בנטען אבל בלי הנחות. 

בדיוק מהשטיקים האלה אני רוצה להמנע. טוב לדעת. תודה 

• רעיון טוב! 1
פורסם

תלוי באיזה חנות.

אני אף פעם לא מטעין מראש.

מגיע לקופה. מבין מה הוא כולל או לא 

ולפי זה מטעין נקודתית כמה שצריך.

ההנחה גם ככה אחוזית לסכום אז משתדל שלא יהיה טעון סתם כסף בכרטיס.

.

פורסם

בזה של מועדון הוט מזתמש לא מעט. טוען בקופה את הסכום המדוייק ומשלם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 שעות, sperial כתב:

לא מדויק. זה תלוי כרטיס. 

בהצדעה למשל זה כרטיס נטען ואין קשר בינו לבין ההנחות בחנות.

לחנות לא משנה אם אתה משלם עם בהצדעה או לא, כי להם אתה משלם את הסכום שהם רוצים אחרי הנחה. אתה םשוט שילמת עליו 15 אחוז פחות. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

המלצה הכי פשוטה - אם אתה צריך משהו מחנות נורא ספציפית - אז לשאול בקופה אם מקבלים כרטיס X Y Z.

לא תמיד עובד (לטוב ולרע), כמה פעמים אמרו לי שלא מקבלים אבל ראיתי באפליקציית Fid (find discount) שהם כן מקבלים אז ביקשתי שינסו בכל מקרה ובסוף כן קיבלו. 

אגב גם איזי עשו עדכון של ״הטבות לבית עסק״ שמרכז לך כל מיני כרטיסים שהחנות מקבלת. 

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

בגדול - זה עובד.

בקטן - כל חנות והשטיקים שלה.

לדוגמה, לפעמים ב אייס/הום סנטר, הם עושים צלצולים עד 50 אחוז מהעסקה ( יש כאלה שמעבירים הכל, תלוי במצב רוח של מי שבקופה).

יש חנויות ללא מבצעי מועדון (דלתא, שילב), אבל כן אם זה מבצעים ללא מועדון

יש חנויות עם כפל מבצעים (פוקס, טרמינל x באינטרנט)

אני מחזיק אותו קבוע בארנק ומשתמש כשאפשר, למה לא? 🙂

• תוכן חדש...