Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, 

אחרי משלוח די מהיר והתייעצות קצרה בשרשור הדואר על המכס ששילמתי עליו.

הגיעה אליי החבילה ואני חושב שבוצע פה משהו עקום/מכרו לי מערכת לא מדויקת לפי דף המוצר או שיש דרכים מוזרות למוכר לעקוף בעיות.

קיבלתי בחבילה גם CoC והמפרט של המערכת

הפרטים לא תואמים בין הניירת הזו לבין המדבקה שעל המוצר לבין המידע שמופיע בדף המוצר, לבין הוראות ההתקנה שהמוכר שלח אליי ואולי אפילו לבין מה שהמערכת עצמה מציגה בתוכנה )אנדרואיד(

יש פה קייס לדרוש כסף בחזרה או שזה משהו נורמלי באלי אקספרס?

תכף אשלח את המפרט שמופיע בדף מוצר באליאקספרס.

כאמור לא מבין ולא מזמין דרך האינטרנט דברים באופן קבוע.

אשמח להבין מהן האופציות שיש לי כעת???

תודה וערב נעים

20250108_180714.jpg

20250108_180726.jpg

1736353440197232694960263214208.jpg

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

השאלה החשובה היא האם זה עובד?

אחרת אם הבעיה היא שעל הנייר שצירפו לחבילה רשום משהו אחר, אבל בפועל מה שקיבלת עובד כפי שאתה רוצה... אז אין בעיה

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא הבנתי מה לא מתאים. 

כל מה שרשום על המדבקה זה 9" וזיכרון פנימי 64 ג'יגה, מה פספסתי?

פורסם
לפני 18 דקות, flytomars כתב:

לא הבנתי מה לא מתאים. 

כל מה שרשום על המדבקה זה 9" וזיכרון פנימי 64 ג'יגה, מה פספסתי?

בניירת רשום משהו אחר. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם (נערך)

לא הבנתי. מישהו התחייב לך על המדבקה?

תחבר, תפעיל ותבדוק.

והכי פשוט: שלח קישור מדויק בבקשה.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 23 דקות, DareDevil כתב:

בניירת רשום משהו אחר. 

מה שונה?

קראתי פעמיים ולא מצאתי

פורסם

https://www.aliexpress.com/item/1005007153778029.html

קניתי 4-64 cam

4-64G CAM

ואלו הוראות ההתקנה שקיבלתי מהמוכר 

https://www.aliexpress.com/item/1005008075090665.html?spm=a2g0s.imconversation.0.0.4d163e5f1EfMJr

Ready To Rock
Ready To Rumble

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שואל בפעם השלישית, מה לא מתאים.

גם תיאור מוצר, גם מדבקה, גם מסמך ספציפיקציה, כולם תואמים.

אלא אם חשבת שב300 שקל תקבל מחשב עם 64 ג'יגה זיכרון RAM? אם כן זה אחלה רעיון לסטארטאפ, לקנות חמישים כאלה במקום מחשב אחד עם 64 ram ולכרות ביטקויין...

• אהבתי 1
פורסם

:LOL:

נייר ראשון מדבר על דגם 8227.

COC מדבר על הרבה דגמים, אך לא על הדגם הספציפי. 

על המדבקה מופיע דגם 8035.

:rofl:

מה עדכני יותר מבין הנתונים שיש לך- מה שהמוכר שלח אליך לאחר הרכישה או ההוראות מדף המוצר? לפי זה הייתי מסנן. 

הנקודה החשובה פה היא שלא נשמע שעבדו עליך, עובדה שהמוכר שלח לך הוראות הפעלה- לדעתי זה כי דף המוצר לא הכי מדוייק. 

ה-COC זו רק ניירת שלך כצרכן פרטי אין ממש מה לעשות איתה, אבל אם החבילה הייתה נתקעת במכס\משרד התקשורת (נכנסת לאחרונה לשירשור השבחים על הדואר במקרה?...) אולי! התעודה הייתה עוזרת. אולי. כי הדגם הנכון לא נמצא עליה :rofl:, לדעתי זה מבחינת המוכר "סתם עוד נייר שהוא צריך לשים בחבילה ללא קשר לאיזו מערכת יש בה כי איזה נודניק דיבר איתו על זה פעם אחת". או משהו בסגנון. 

מבחינת נתוני המוצר, לא התעמקתי- יש פה חברים שבדקו את זה לפני אז דילגתי על השלב הזה בהסתמכות עליהם שזה אכן תואם לתיאור. קיבלת מה שהזמנת, תתחדש, תהנה, והתקנה קלה ונעימה לך. 

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...