Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חשבון הגימייל שלי הוא במבנה

[private].[surname]@gmail.com

מישהו קישר את חשבון ה apple שלו לחשבון גימייל הזה

[private][surname]@gmail.com

יחי ההבדל הקטן.  נקודה.

מבחינת גימייל זה אותו חשבון (הם מתעלמים מהנקודה).  ולכן את התכתובת מאפל אני מקבל.

דיברתי עם נציג של אפל וכדי לעזור לי הוא צריך שאהיה עם הסלולרי שקשור לחשבון.  אבל הוא לא אצלי כמובן.  הוא מסתיים בספרות 60 וככל שבדקתי הוא גם לא ברשות בני משפחהת קרובים.

בשביל ההרגשה הטובה שיניתי סיסמא לגימייל.

אבל בשביל הרגשה עוד יותר טובה יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות כדי לנתק את הקשר הגורדי הזה?

פורסם

כעקרון בכלל לא אמור לקרות בלי שאתה מאמת את החשבון.

בכל מקרה  הגישה שלי כלפי אתרים שלא מאפשרים לי לעשות UNSUBSCRIBE בלחיצה אחת - מדווח כSPAM ושלום על ישראל.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

די מזמן פתחתי לאבא שלי גימייל עם נקודה, גם שהוא שולח מייל, בשדה from מופיע המייל עם נקודה בצד המקבל.
אולי זה ניתן לקנפוג, אבל אני לא יודע איך.

אני יודע שבחשבון שלי (שאין נקודה) אפשר לעשות לוגין עם נקודה ושאני נכנס זה מוחק אותה (אז גוגל מתעלם מזה).

• אהבתי 1

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבעייה שלי לא עם גימייל.  הבעייה שלי עם אפל.  איך אני מגיע למישוה שם שיבטל את החשבון הזה שסתם מזבל לי (כן.  אני יודע איך להכניס לספאם.  לא רוצה שבכללן יהיה הקישור הזה אצלח).

פורסם

תבצע בחשבון האפל שלו איפוס ססמא, בחר לקבל את ה 2fa דרך המייל (שלך מן הסתם)

לאחר מכן תוציא את הקישור של החשבון מהמייל.

הוא יסתדר.

Miata ND2

פורסם

מוזר שאפל קישרו את החשבון בלי לבצע אימות למייל.

עד כמה שאני זוכר נדרש לקבל מייל אימות, עם קוד או לינק לצורך הפעולה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

המייל הגיע מכתובת אמינה? יש בו קישור שמפנה לapple.com או לדומיין אחר? מהשיחה עם אפל היה נשמע שהנציג באמת עשה איזה בדיקה וזה המצב?

יש מצב זה פישינג שמנסה לגרום לך להכנס ולהכניס את הפרטי apple id שלך. במקרה נפלו על מישהו שאין לו apple id..

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 6 שעות, אלעדית כתב:

איך הוא יסתדר?

ולדעתי לא ניתן להוציא מייל מחשבון אפל בלי לעדכן אחר במקומו

אז שיפתח חשבון gmail אחר ויכניס אותו לחשבון.

אם מישהו הצליח לפתוח חשבון בלי לאמת אותו

הוא יצליח גם לפתוח חדש

.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 17 שעות, Or05230 כתב:

תבצע בחשבון האפל שלו איפוס ססמא, בחר לקבל את ה 2fa דרך המייל (שלך מן הסתם)

ניסיתי כמובן.  אבל לזה נדרש אימות בטלפון שלו (וככה אני יודע שמספרו מסתיים ב 60).

לפני 17 שעות, פינדר כתב:

נדרש לקבל מייל אימות,

אכן.  וזה המייל שהגיע אלי והתחיל את הספור.  ויום אחכ הגיע מייל לגבי חשבון הענן

לפני 16 שעות, DubelBoom כתב:

המייל הגיע מכתובת אמינה?

כן.  אבל אני כמובן לא נכנס לקישורים שמגיעים אלי ממיילים הזויים.  גם אם הם נראים תקין.  נכנסתי לאתר של אפל עצמאית.

מהשיחה עם אפל היה נשמע שהנציג באמת עשה איזה בדיקה וזה המצב?

הבעיה איתו היא שהוא חזר על העובדה שאני זקוק למכשיר שמסתיים ב 60 כדי שיוכל לעזור.  לא הצלחתי להגיע מעליו.  לכן פניתי כאן

יש מצב זה פישינג שמנסה לגרום לך להכנס ולהכניס את הפרטי apple id שלך. במקרה נפלו על מישהו שאין לו apple id..

יש מצב.  אבל ככל שראיתי הלינקים במייל חוקיים.

תודותי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, dani666 כתב:

לפני 19 שעות, פינדר כתב:

נדרש לקבל מייל אימות,

אכן.  וזה המייל שהגיע אלי והתחיל את הספור.  ויום אחכ הגיע מייל לגבי חשבון הענן

ואם לא אימתת אז אני לא מבין מה הבעיה?

פורסם

היו לי שני מקרים שבהם התחלתי לקבל מיילים לא שלי בגלל מישהו שנרשם לאתר כזה או אחר עם טעות.

הודעתי לאתר שאני לא הכתובת, הגדרתי את המיילים למחיקה אוטומטית ובזה סיימתי את הענין.

פורסם

חשבון המייל הפרטי שלי כבר שנים מחובר לאתר AVITO (כמו יד 2 אבל ברוסיה) אצל איזה רוסי מוזר.
תיבת הSPAM שלי מלאה בעשרות מיילים מידי יום מהשולח הזה, האתר הגרוע הזה שולח לך מייל מסכם על כל מה שחיפשת בשעות האחרונות,
זה לא מטריד אותי כי זה בSPAM, בדקתי כמובן את כל החשבונות המקושרים למייל הזה ושיניתי סיסמאות כששמתי לב לזה בפעם ראשונה לפני 5 שנים.
נכנסתי לאתר הזה בעצמי ומסתבר שהרוסים לא שמעו על אימות מייל בהרשמה, אתה יכול לרשום שם מה שבא לך ולהמשיך בחייך עם מייל שאין לי סיסמא אליו.
בכל מקרה לא נשמע כמו בעיה קריטית, הייתי פשוט דוחף את המיילים לSPAM וממשיך בחיים.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...