Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, דור-- כתב:

לגבי מושב נהג - זה משהו שתצטרך לבדוק בעצמך, זה סובייקטיבי.

אכן, זה מאוד אישי, אבל גם ניתן לשיפור.

החל מללכת למרפדיה מקצועית ולשדרג מושב קיים,

עד למתקיני הציוד לנכים שיש להם גם כיסאות שלמים חלופיים,

למסחריות בטוח יש, גם כאלה עם בולמי זעזועים, לפרטי כדאי לבדוק.

פורסם

מתלה רב חיבורי אמור להשפיע על נוחות הנסיעה וכן הייתי פוסל רכב שאין לו מתלה אחורי כזה.

היתרון שלו הוא כמובן שזעזועים שעוברים למתלה בצד אחד של הרכב לא עוברים למתלה בצד השני של הרכב כמו שקורה במתלה מסוג קורת רוחב וכיוצ"ב. 

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
בתאריך 16.11.2024 בשעה 16:17, SunshineGC38 כתב:

התקציב שלי עומד על 175-180 אלף שקל.

הגולף היא אופציה פחות טובה 

אני מחפש אותה טכנולוגיה ברכבים מעט גבוהים וגדולים יותר מאשר הגולף.

המאזדה שלי (cx30) משמשת אותי כרפרנס לרכב איכותי

כאשר המטרה היא למצוא רכב במידות דומות עם מתלים הכי נוחים שיש לנסיעה משולבת.

הייתי אומר לך סובארו אאוטבק, אבל הדגם החדש כבר יקר מאוד והרבה מעל התקציב. רכב נוח למדי ורך יחסית וגם בגובה הנכון לכניסה/יציאה נוחה. הקרוסטרק קצת פחות נוח אבל עדיין עם פעולת מתלים די איכותית וגם הוא גם מושב בגובה הנכון אבל לטעמי בסיס המושב קצת קצר לגבוהים (נוח יותר לכניסה/יציאה אבל בנהיגה חוסר התמיכה הזו יכולה להפריע). בסופו של דבר, אין תחליף להזמנת נסיעת מבחן ושתהיה כמה שיותר ארוכה. 

פורסם

כמובן שאעשה נסיעת מבחן .

ראיתי מספר סקירות על הקרוסטרק

ושמתי לב למסך הטאץ' האחראי לתפעול המיזוג והתקשורת באוטו.

אני מעדיף כפתורים פיזיים, משום מה, מצרך נדיר ברכבים החדשים.

באופן כללי, פנים הרכב הרבה פחות מודרני ומזמין לעומת הcx30 שלי 

כשמחליפים רכב, שואפים להתקדם ולא להיפך.

פורסם
לפני 9 שעות, green כתב:

מתלה רב חיבורי אמור להשפיע על נוחות הנסיעה וכן הייתי פוסל רכב שאין לו מתלה אחורי כזה.

היתרון שלו הוא כמובן שזעזועים שעוברים למתלה בצד אחד של הרכב לא עוברים למתלה בצד השני של הרכב כמו שקורה במתלה מסוג קורת רוחב וכיוצ"ב. 

יש עוד סוגי מתלים, כגון זרועות עוקבות, שמפרידים בין גלגל ימין לגלגל שמאל למרות שהם לא רב חיבוריים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 10 שעות, green כתב:

קצת נחרץ לטעמי, אבל זכותך כמובן. יש די מכוניות עם מתלה מסוג קורת מתח, C5 איירקרוס לדוגמה, שמצטיינות בנוחות גבוהה מאוד.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

כפי שכמה אנשים כבר ציינו, לא הייתי קושר מתלה רב חיבורי לנוחות. לספורטאז' שלי יש מתלה אחורי רב חיבורי ולא הייתי מגדיר אותו כרכב נוח במיוחד. צמיגים עם חתך נמוך כנראה הרבה יותר משפיעים (למה ברמות גימור הגבוהות תמיד דוחפים ג'אנט ענק וצמיג בחתך נמוך בארץ? 🤬).

עריכה אחרונה על ידי A_lex
  • אהבתי 1
פורסם

הוולו EX30 בעלת מתלה כזה, כמו בזיקר X אצלי, הזיקר מאוד נוח, אפילו מאוד נוח אבל הוולו יותר נטועה על הכביש מהזיקר ונוחה ממש, אם חשמלי עובר לך

בראש.   הזיקר לא מתאימה לכולם היות ואצלה יש 2 כפתורים על ההגה והשאר במסך מולטימדיה.

אצלי הוחלפו כמה מכלולים בזיקר X ועכשיו היא גם נוחה וגם אופה כמו שצריך.

פורסם

הצרפתים, כבר מזמן, הוכיחו שהם מסוגלים לייצר נוחות נסיעה משובחת ממתלה אחורי פשוט.

זה לא רק צורת המתלה, אלא הרבה מאוד הכיול.

אל תפסול רכב רק בגלל צורת המתלה.

• רעיון טוב! 1

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
לפני 8 שעות, bigmik כתב:

הוולו EX30 בעלת מתלה כזה, כמו בזיקר X אצלי, הזיקר מאוד נוח, אפילו מאוד נוח אבל הוולו יותר נטועה על הכביש מהזיקר ונוחה ממש, אם חשמלי עובר לך

בראש.   הזיקר לא מתאימה לכולם היות ואצלה יש 2 כפתורים על ההגה והשאר במסך מולטימדיה.

אצלי הוחלפו כמה מכלולים בזיקר X ועכשיו היא גם נוחה וגם אופה כמו שצריך.

מה החליפו

פורסם
בתאריך 24.11.2024 בשעה 11:18, bigmik כתב:

אני החלפתי בזיקרX אצלי, החלפת בולמים  (בולמים מתכווננים בלבד) יזומה מטעמי ששינתה את הרכב לרכב בטוח יותר מבחינתי.

שמת קוילאוברים הכוונה? של איזו חברה?

והאם זה לא פוגע באחריות?

• חודשיים מאוחר יותר...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...