Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 15.9.2024 בשעה 14:49, חולגי כתב:

אם "ויתרת" כבר על הכרית (ז"א התייאשת ממנה סופית אך עדיין לא נזרקה לפח ואין לך בעייה לנסות משהו) - הייתי מנסה להעביר אותה במייבש כביסה 15-30 דקות, לא יותר.

כרית שפעם נרטבה (מאוד) אצלנו עברה את הטיפול הזה אצלנו וקיבלה מעט חיים חדשים.

+כדור פינג פונג. מחזיר נפח.

פורסם

כדור טניס. אמור למנוע הסתבכות של הכבסים, במיוחד מצעים. הניסיון שלי הוא שלא מועיל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אכן, התכוונתי לטניס. לא ידע לגבי מניעת הסתבכות. הוא "מרביץ" לפוך\נוצות וככה נותן להם נפח (בשילוב עם החימום של המייבש).

פורסם

Amazon.com: Beckham Hotel Collection Bed Pillows Standard / Queen Size Set of 2 - Original Down Alternative Pillow for Sleeping - Bedding for Back, Stomach or Side Sleepers : Home & Kitchen

243,000 אנשים (חוות דעת) לא טועים, שווה להזמין ולנסות

יש להם המון הצעות גם לזוג כריות Amazon.com: Beckham Hotel Collection

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

קניתי את זה...

זה עבה מדי לטעמי, לא מספיק מקושת בצוואר וקצת קשה.

עם הקשה אני יכול להסתדר אבל עם העבה והקשת בצוואר זה פחות נוח...

יוצא שאני תמיד שם את הראש על הממש קצה של הכרית (משתמש בה כבר שנתיים +-) 

פורסם
בתאריך 11.9.2024 בשעה 13:17, GTאי כתב:

לפני 16 היתה לי כרית נוצות יחסית קשה של פריד, עברו שנים והיא עשתה את שלה.

מאז כל מה שאני מנסה לא עושה את העבודה, כולל אלו של פריד.

ניסיתי גם סינטטיות אבל לא התחברתי.

איפה אפשר למצוא כרית נוצות טובה, קשיחה ונוחה? אני מוכן לשלם אם צריך, גם ככה יש לי מעט שעות שינה בלילה :)

תודה

מתוך סקרנות - למה של פריד לא עושות את העבודה? יש להם כריות פלומה, פלומה ונוצות ועוד, ממש מגוון של כריות. זה לא בדיוק כמו שהיה לך?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בעצת הפורום קפצתי לאיקאה ויצאתי בידיים ריקות (ההבדל בין הפרסום והתמונות באתר האינטרנט למוצר בפועל כמעט שווים תביעה יצוגית). 

בדרך חזור ניסיתי את מזלי בד"ר גב, והפלא ופלא יש להם אחלה מוצרים, ועם 50 הנחה של חודש הבלאקפריידי זה אפילו יצא מחיר סביר. 

ממליץ בחום  לנסות אותם 

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 20.9.2024 בשעה 07:12, sperial כתב:

חוץ מזה, מישהו ראה פעם סרטי time lapse של אנשים (וזוגות) ישנים? מעניין לראות את שינויי התנוחה במהלך הלילה. ממש לא נשארים בתנוחה קבועה.

נשמע מסקרן, אך לא מצאתי את הז'אנר הזה בפורנהאב.

• מצחיק 1
פורסם
בתאריך 20.9.2024 בשעה 08:52, borsood כתב:

כל אחד בוודאות לא ישן באותה התנוחה ומתהפך בליליה מספר רב של פעמים, יותר ממה שנדמה לנו.

אחת הבעיות עם כאלה שלא יכולים להתהפך מסיבות רפואות היא היווצרותם של פצעי לחץ במקומות בהם יש מגע מתמיד בין הגוף למזרון.

לכן במקרים כאלה דואגים למזרון מתנפח חשמלית בצורה מיוחדת כך שלא יהיה מגע של נקודה אחת של הגוף עם המזרן באופן קבוע.

אני חוזר על ההמלצה לפות"ש ללכת לייעוץ, אם יש בעיה היא כמעט בטוח לא תלויה בכרית.

סובל שנים מכאבים צוואר שגורמים לי טירוף דעת. ברמה שאני מנהל כלכלת חימושים עם כדורי מוסקול לזמנים אסטרטגיים בלבד.

אי אפשר להתרכז בכלום עם הכאבים האלו.

רק לא הצלחתי למצוא כתובת רצינית לפנות אליה אם יש לך תובנות בנושא....

פורסם

שמיכות אולגה בפתח תקווה.

https://bedfeather.com/

כריות

https://bedfeather.com/כריות

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 7 דקות, yd b-4 כתב:

רק לא הצלחתי למצוא כתובת רצינית לפנות אליה אם יש לך תובנות בנושא....

אני הייתי מחפש אורתופד מומחה עמוד שדרה וצוואר.

• רעיון טוב! 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

^^^

מוסיף, חלק גדול מאוד מהסבל נובע ממנח לא נכון על הכרית כי היא אינה נוחה מלכלתחילה, לכן חשוב להתאים את גודל הכרית וקשיותה לאדם ספציפי.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...