Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

102₪ זה המחיר טוב למוצר כזה? נראה לי מאוד יקר, אני חושב שהבקבוק הירוק הוא לא עם ציפוי קרמי ואמור לעלות הרבה פחות.

לפני שעה, yohai71 כתב:

נופל לתוך המבצע של 50 דולר

מה הכוונה?

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
פורסם

אם אתה מזמין כמה מוצרים, ומגיע ל-49 דולר, אז יש משלוח חינם. באמאזון. 

רשום ליד המוצר free shipping. 

באמאזון זה יוצא סביבות 60 שקלים.. אז 102 זה יקר, בהשוואה (אבל בכל מקרה למשלוח חינם אתה משלם קצת פחות מ-200 ש"ח). 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני שעתיים, Camaro 92 כתב:

102₪ זה המחיר טוב למוצר כזה? נראה לי מאוד יקר, אני חושב שהבקבוק הירוק הוא לא עם ציפוי קרמי ואמור לעלות הרבה פחות.

למה 102 ש"ח? 

Screenshot_20240814_091240_AmazonShopping.thumb.jpg.e71145982e14fed83dbcadb1bcd08542.jpg

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, yohai71 כתב:

למה 102 ש"ח? 

Screenshot_20240814_091240_AmazonShopping.thumb.jpg.e71145982e14fed83dbcadb1bcd08542.jpg

אוקי הבנתי אבל זה המחיר רק במידה ואזמין עוד מוצרים ואקבל מישלוח חינם, אבל במידה ואזמין רק את הפריט הזה לבד כבר אשלם 27$=102₪

פורסם
לפני שעה, Camaro 92 כתב:

אוקי הבנתי אבל זה המחיר רק במידה ואזמין עוד מוצרים ואקבל מישלוח חינם, אבל במידה ואזמין רק את הפריט הזה לבד כבר אשלם 27$=102₪

נו, אבל אתה רוכש מאמאזון, וזה הדיל שלהם (שזה עדיף על כלום). אתה רוצה להגיד לי שבכל האתר הענק הזה אתה לא יכול למצוא שום דבר שישלים לך לחמישים דולר? אני מדבר על משהו שצריך, לא סתם כדי לסגור הזמנה. 

סתם שתדע, מה שהייתי צריך להזמין במקור זה טושים ספציפיים לילד, והווקס בעצם היה ההשלמה לחמישים, לא הקנייה הראשית. אבל אני יודע שאצטרך אותו בהמשך, אז קונה. 

לפני כשעה, Camaro 92 כתב:

הכוונה שלי מלכתחילה היתה המוצר הזה

IMG_9784.png

נו, מצאת בשלושים ש"ח. אז מה הבעיה? 

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אין באף חנות קרובה לאיזור מגוריי במלאי ואם כבר לרכוש עם דמי מישלוח אז עדיף לרכוש עם הציפוי הקרמי שאתה המלצת.

• רעיון טוב! 1
פורסם

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני שעתיים, yohai71 כתב:

נו, אבל אתה רוכש מאמאזון, וזה הדיל שלהם (שזה עדיף על כלום). אתה רוצה להגיד לי שבכל האתר הענק הזה אתה לא יכול למצוא שום דבר שישלים לך לחמישים דולר? אני מדבר על משהו שצריך, לא סתם כדי לסגור הזמנה. 

אתה כל כך צודק..

אבל לי יצא לקנות כל כך הרבה דברים שאני לא ממש משתמש בהם בסוף... עובד על לא לקנות כמה זמן באתר הזה. 

לפותח השרשור, אני הייתי מזמין כמה דברים לניקוי האוטו.. אם כבר אתה עושה הזמנה. 

• רעיון טוב! 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...