Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בינתיים העפתי את הרפידות מהרשימה, הוספתי פילטרים גם לרכב השני והזמנתי.

הפלוס העיקרי ששם קל לי לראות מה תואם לרכב שלי ומה לא - באתרים הישראלים כמו סולו או אבי חלקי חילוף קשה לי להבין אם הדברים מתאימים לרכב שלי או לא.

לפני שעתיים, Jack457 כתב:

אישור עולה 75 ש"ח במידה ויבקשו, לא מפחיד. 

כתבתי, אין לי בעיה לשלם עוד קצת overhead כל זמן שזה משתלם בסופו של דבר - זו הבירוקרטיה שמדאיגה אותי.

• תגובות 538
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חלק מהנוחות שבהזמנה, שזה מגיע אלייך ולא אתה ניגש לחנות לחפש את מה שאתה רוצה ובאיכות רוצה.

בלחיצת כפתור, זה יגיע למכולת ליד הבית.

• אהבתי 1

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם (נערך)

כשיש גמישות, עדיף סיווגי מכס שלא תחת קטגוריית העל של מוצרים לרכב?

אולי כדי להקטין סיכוי שהמכס או חברת המשלוח יחשבו שצריך אישור או בדיקה.

למשל, תושבות מנוע.

סיווג תמים אפשרי בקטגוריית גומי (מגופר, לא מוקשה), תחת ...רכב ...אחרים: 4016.99.29

https://shaarolami-query.customs.mof.gov.il/CustomspilotWeb/he/CustomsBook/Import/ImportCustomsItemDetails?customsItemId=7083

סיווג אפשרי בקטגוריית רכב, תחת אחרים/אחרים (וראיתי חנות שמשתמשת בקוד הזה, בלי עוד ספרות): 8708.99

https://shaarolami-query.customs.mof.gov.il/CustomspilotWeb/he/CustomsBook/Import/ImportCustomsItemDetails?customsItemId=195

זה נראה מסוכן, כי תחת זה יש גם 8708.99.5000, שכולל "מערכות לבלימה של"פ ... אבזר היגוי של"פ ...". מה שזה לא יהיה של"פ, "בלימה" ו"היגוי" נשמעים כמתכון לצרות.

גם יש "מחזירי אור" תחת הקוד, שבמסמכים מסוימים כתוב שצריכים תקן, גם אם אני לא את זה כתוב באתר סיווגי המכס.

עריכה אחרונה על ידי elera
פורסם

אני חווה בתקופה האחרונה צרות עם הדואר מה שלא היה פעם, נדמה שהם הקשיחו נהלים ובדיקות בכדי שהמדינה תתפרנס,

האם אני צפוי לבעיה בייבוא החלק הזה:

https://cars245.com/en/item/meyle-1160501901S-track-control-arm/

האם אני צריך למלא בקשה או שאין צורך?(רכב אספנות).

תודה 🤘

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
לפני 8 דקות, pasparto כתב:

אני חווה בתקופה האחרונה צרות עם הדואר מה שלא היה פעם, נדמה שהם הקשיחו נהלים ובדיקות בכדי שהמדינה תתפרנס,

האם אני צפוי לבעיה בייבוא החלק הזה:

https://cars245.com/en/item/meyle-1160501901S-track-control-arm/

תודה 🤘

חושב שלא

תראה עמוד 6 בקובץ המצורף

import_demands_7-21.pdfimport_demands_7-21.pdf

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, pasparto כתב:

הזמנתי שתיים, במשלוחים נפרדים, לא ביצעתי שום פעולה מעבר, הגיע מסרון עם דרישה לתשלום, שילמתי והחלקים אצלי

עריכה אחרונה על ידי yairw
  • אהבתי 1

כבר חתמתי...

פורסם (נערך)

מישהו יכול בבקשה לעזור לי למצוא את הפריט HOSE CLIP - 73 ברשת? לא הצלחתי למצוא בשום מקום

לפי 6981 J5 אבל זה צריך להיות ללא בורג, אלא משהו שמצריך פלייר משאבות, כמו ש 73 נראה

https://partsouq.com/en/catalog/genuine/unit?c=Peugeot&ssd=%24*KwFHc2JuIgQGBgwgHUkdFh8LKywyQ0xBQFJ9TgYAMyc7Pz0-e2xAKgQABDUjOittcHpHTkFCTQoQEFhHWRoGCjEaEBYxamFqRURDSwsBHRhYYVERETMzTDJCQB9nDEU1DQQQHBoSQEd-DlYeGxFWU0sMAA8lPTJQWVRREFhWTBwWAFBVTlMqDmAONERCUFlWMUFqYX9XWFEwRTNDPQ4OHDdENzNAVi4MAAAAAOGbLVg%3D%24&vid=0&cid=77&uid=0&q=

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם (נערך)

הפריט זהה לפריט 72, בנד לצינור מידה 32-50, אתה יכול למצוא כאלה ללא קשר למק"ט המקורי

• אהבתי 1

כבר חתמתי...

פורסם
לפני 33 דקות, yairw כתב:

הפריט זהה לפריט 72, בנד לצינור מידה 32-50, אתה יכול למצוא כאלה ללא קשר למק"ט המקורי

זה אמנם לא זהה, אך יכול להיות תחליפי אחד לשני, כל עוד מדובר על 32-50 נכון? מצרף תמונות של 72 ו 73

Screenshot 2025-12-05 233326.jpg

Screenshot 2025-12-05 233143.jpg

פורסם
לפני 3 דקות, yairw כתב:

בקישור שלך לשניהם יש את אותו המק"ט 6981 J5

המידה 32-50 היא בעצם הטווח של הבנד, כל בנד בטווח הזה או קרוב לו אמור לעשות את העבודה

אוקיי, תודה, וזה בעצם אומר שזה לא משנה אם זה בורג שנפתח, או קלאמפ שצריך מפתח משאבות/פלייר פטנט, הסגירה לא משנה, נטו ה32-50. אם אני מבין נכון. סבבה

פורסם (נערך)

אתה מבין נכון, החלפתי בעבר ברכב קלאמפים בבנד איכותי של ABA ללא בעיות

• אהבתי 1

כבר חתמתי...

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, yairw כתב:

אתה מבין נכון, החלפתי בעבר ברכב קלאמפים בבנד איכותי של ABA ללא בעיות

אני יותר בקטע של לקנות קלאמפים בעליאקספרס לגיבוי וזהו, יחזיק לא? כאילו, לא אמורה להיות שם רטיבות, לא רואה מצב שילך הבורג שם. אבל עדיף משהו איכותי.

מאיפה אני קונה ABA אבל גם בהינתן מצב שהמשלוח לא יהיה יקר במיוחד, ואם כן, אני אוסיף פילטרים?

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

יש 2 דברים שחשוב לדעת לגבי באנדים.

האחד הוא שלא כל הבאנדים נולדו זהים מבחינת איכות ועמידות בלחצים.

הדבר השני הוא ההבדל בין באנד קפיץ כמו המקורי - שמתרחב ומתכווץ ולכן מתנגד לעלייה בלחץ של הצינור. לעומתו באנד הברגה נשאר במידה קבועה ובהתרחבות והתכווצות של הצינור הוא פוגע בצינור לאט לאט.

• אהבתי 1
  • מעניין 2
  • רעיון טוב! 3
פורסם
לפני 3 שעות, EliC25 כתב:

יש 2 דברים שחשוב לדעת לגבי באנדים.

האחד הוא שלא כל הבאנדים נולדו זהים מבחינת איכות ועמידות בלחצים.

הדבר אפשרי הוא ההבדל בין באנד קפיץ כמו המקורי - שמתרחב ומתכווץ ולכן מתנגד לעלייה בלחץ של הצינור. לעומתו באנד הברגה נשאר במידה קבועה ובהתרחבות והתכווצות של הצינור הוא פוגע בצינור לאט לאט.

יש להשיג באנד קפיץ 32 50 אפשהו? 

למקרה ואהרוס אותו

למרות שאזהר ממש

תודה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...