Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הצלחתי למצוא תשובה ברשת (בטח בגלל שאני לא יודע אפילו איך לנסח את השאלה כמו שצריך).

הSSD ה(לא) נאמן שלי החליט להתפגר באופן פתאומי, ללא שום התראה.

(הוא לא מזוהה בכלל בביוס). חוץ מזה שזה קצת מרגיז, האסון לא נורא- נקנה אחד חדש, התוכנות הותקנו בלי התערבותי, כשאני עובד בינתים מהלפטופ וכו'. 

העניין היחיד: אני מנסה להחזיר את הקבצים מהדרייב (התיקיות הרלוונטיות גובו אונליין עם אפליקצית drive for desktop), ואני רוצה להשיב אותן גם לאחסון המקומי.

אני מוריד את הקבצים, והוא מחלק אותם למקטעים, כמו בימי האימיול העליזים (רק ששם, בסוף התהליך הוא היה מחבר אותם לקובץ/תיקיה אחת, כאן לא...)

image.jpeg.e3a822f4716e3ea6c70fa2ee2e17952c.jpeg

יש למישהו רעיון מה עושים?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם (נערך)

https://webapps.stackexchange.com/questions/126394/cant-download-large-file-from-google-drive-as-one-single-folder-always-splits

יכול להיות שזה יעזור לך?

אני זוכר ימים עליזים בהם ה rar היו בחלקים אבל מתחברים ביחד ברגע שהייתי עושה להם unrar/unzip. יכול להיות שגם עכשיו זה יקרה לך?

עריכה אחרונה על ידי David32
  • אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

נראה כמו התחלה טובה.

תודה.

ננסה מחר את העצות שם

פורסם

רק מעדכן שהקישור בהחלט עזר.

התשובה השניה שם, שמפנה לBACKUP&SYNC היא המפתח להצלחה.

מסתבר שהאפליקציה הנ"ל כבר לא קיימת.

היא פשוט מוזגה לתוך אפליקצית הדסקטופ של דרייב, שכמו שכתבתי בפוסט הראשון, היא חלק מכל מחשב של המשרד בשנים האחרונות.

כלומר, הפתרון לבעיה היה כבר מוטמע במחשב שלי...

אם מישהו נתקל באותה צרה -

כל מה שצריך, זה להכנס לתיקיה GOOGLE DRIVE במחשב המקומי, לגשת ל"מחשבים אחרים" ושם לנווט למחשב שממנו רוצים להחזיר חומר, לסמן את התיקיה עם לחצן ימני של העכבר, וללכת ל-OFFLINE ACCESS, ולשים וי על AVLIBALE OFFLINE... 

image.thumb.jpeg.d49e936d6991d886082a791dd5fe044a.jpeg

עכשיו, כל מה שנותר זה להמתין שהחומר ירד חזרה למחשב.

(מה שיקרה כנראה תוך שנה-שנה וחצי גג, בהתאם למהירות האינטרנט המקסימלית האפשרית בשטייטעל  שאני גר בה).

תודה רבה על הכיוןן. 

*יש לציין שאנחנו מינויי "פרימיום" של GOOGLE ONE (החבילה של השני טרה). אני מקווה שהפתרון זהה גם למי שלא משלם להם 30 וכמה שקלים לחודש.

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

לי יש חבילה של 100GB וקיבלתי במתנה תוסף לעריכת תמונות בגוגל תמונות.

אני אבדוק אצלי אם קיימת האפשרות של הורדת הגיבוי כמו שאצלך.

בתאריך 4.3.2024 בשעה 14:06, natco כתב:

הSSD ה(לא) נאמן שלי החליט להתפגר באופן פתאומי, ללא שום התראה.

(הוא לא מזוהה בכלל בביוס). חוץ מזה שזה קצת מרגיז, האסון לא נורא- נקנה אחד חדש, התוכנות הותקנו בלי התערבותי, כשאני עובד בינתים מהלפטופ וכו'. 

כמה זמן קיים אצלך במחשב כונן SSD ושל איזה ייצרן.

למקרים כאלה יש לי דיסק מכני רגיל שאליו אני מגבה את כול ה-SSD לכול צרה שלא תבוא.

עריכה אחרונה על ידי מרק10
  • רעיון טוב! 1

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

הSSD המנוח היה SANDISK בן 5,  מהדגם הפשוט ביותר. הסבירו לי מזמן שזה דבר לגמרי לא נדיר, שהם מחליטים לפרוש ללא שום התראה מוקדמת.

יש לי חומר גם על דיסק מכאני בגיל כפול מה-SSD הפוחז, ווהא עדיין חי ובריא. (וכמובן מגובה גם הוא, למקרה שיחליט ללכת בדרכו של חברו).

image.thumb.jpeg.e9e0ea0a111660dc3600c960496c88da.jpeg

עריכה אחרונה על ידי natco
  • רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...