Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב5000 אפשר למצוא כלי נחמד מפרטי. לא כולם שליחים.

היתרון ב0 ק"מ זה האחריות לשנתיים, יחסוך לך הרבה כסף בקילומטרז שאתה הולך לעשות. 

רק תוודא שאין הגבלת ק"מ. 

פורסם
בתאריך 9.3.2024 בשעה 23:11, BoazB11 כתב:

לא מכיר. סורי...

אני כבר הרבה שנים לא מעורה במה שהולך בשוק.

אוקי תודה.

בתאריך 9.3.2024 בשעה 23:17, dj_dani כתב:

ב5000 אפשר למצוא כלי נחמד מפרטי. לא כולם שליחים.

היתרון ב0 ק"מ זה האחריות לשנתיים, יחסוך לך הרבה כסף בקילומטרז שאתה הולך לעשות. 

רק תוודא שאין הגבלת ק"מ. 

מול החברות בליסינג יש הגבלת קילומטר 

חשבתי פשוט לקנות מחברה שמוכרת קטנוע ביד שניה או שלישית סביב החמש וזה כביכול אחרי בדיקות שלה וכולי ויחסוך לי את הסיכון ליפול עם מוכר פרטי

בסוף זה מה שאני אעשה לדעתי אקח כלי יד שניה או שלישית סביב ה-25 קילומטר באזור של הסכום הזה. יש כלי לדעתך שהיית ממליץ עליו סביב הסכומים האלה דגם ספציפי של אחת החברות המובילות?

בתאריך 9.3.2024 בשעה 23:18, דובצע כתב:

למה אתה הולך על שליחויות ולא על עבודה אחרת?

אני עבדתי שליחויות ולדעתי עדיף עבודות אחרות

זה פשוט משאיר אותי עצמאי, אני עצמאי וצריך משהו זמני ויש בזה כסף מעולה לפי מה שאני מבין

פורסם

לא מכיר אותך או מה מתאים לך. לדעתי עדיף להיות עצמאי בנקיון בתים או שיפוצים שאתה בתנאים נורמליים. אבל כול אחד מה שמתאים לו

• תוכן חדש...