Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ב-BMW M235i (שרשור אחזקה מתמשך)

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה סקירה.
אני קצת מתפלא שעם כזה רכב עוד לא לקחת הדרכה מסודרת. אני בדעה שלפני הכל משפרים את הנהג. גם אם לא שיפרת כלום אבל עברת לרכב חזק ממה שהיה לך קודם, אז שיפור הנהג זה הדבר הראשון.

באשר להיטמעות בהמון sleeper/hide in plain sight הייתי מוריד את סימני הזיהוי השונים , למעט כמובן את סמל הלוגו.

בעבר, התלבטתי אם להחליף למשל את הסמלים של סיאט לקופרה (יש קיטים לזה) ומה שעזר לי להחליט היו היו אותן הפעמים מביקורות אקראיות התייחסו לרכב כסיאט איביזה 😜 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תגובות 188
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני שקלתי בזמנו להחליף את הסמל של הדודג' ניטרו לסמל של דודג' וייפר - כי כשההגה הפוך - זה דאפי דאק. 

image.png.66bfcc23a03c241b29fbed82c4e3a439.png

• מצחיק 3

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, lanosforce כתב:

וגרמת לי להביט על הצרפתיה שיש לי בחניה עם חיבה מסויימת אחרי שהבנתי את מידת הביטוח והתחזוקה - גם על זה חשוב לאמר תודה. 

תודה רבה שאתה עוקב וקורא. אכן חשוב להגיד תודה על כך :-).

לפני כשעה, Michazzz כתב:

אבדת אותי עם צריכת הדלק האיומה, מזכיר לי סובארו STi, מצד שני אתה מציין שביציאה מרמזור אתה נהנה לפתוח חזק, זה קצת מסביר את הצריכה המשוגעת. רכב יפה ויופי של דיטייל שאשמח לשמוע כמה עלה והיכן (אם זה לא סודי).

כשכתבתי שהכי טוב שהצלחתי להשיג זה 1:7, הכוונה הייתה בנסיעה רגועה ללא לחיצות כלל, ובעיקר על מצב ECO Pro שמעדן את תגובת המצערת.

הדיטיילינג נראה מרשים משום שהרכב היה עטוף ב-PPF מהיום הראשון שנקנה לראשונה, ואני הסרתי אותו קצת לפי הדיטיילינג (הוא היה כבר ממש חבוט וקרוע), לכן הצבע שנשאר מתחת נשמר כפי שיצא מהחברה. העבודה בוצעה ב-Class A בפתח תקווה. קצת יקרים, אבל מקצועיים.

לפני 15 דקות, zaf כתב:

אחלה סקירה.
אני קצת מתפלא שעם כזה רכב עוד לא לקחת הדרכה מסודרת. אני בדעה שלפני הכל משפרים את הנהג. גם אם לא שיפרת כלום אבל עברת לרכב חזק ממה שהיה לך קודם, אז שיפור הנהג זה הדבר הראשון.

באשר להיטמעות בהמון sleeper/hide in plain sight הייתי מוריד את סימני הזיהוי השונים , למעט כמובן את סמל הלוגו.

תודה רבה, אני שמח שאתה נהנה מהקריאה. אני אגיע גם להדרכה מסודרת כשאתפנה לכך - אין ספק שזה השיפור הראשון והעיקרי שאני רוצה לעשות ברכב הזה ;-). לגבי סימני הזיהוי, אני גם רוצה המון זמן, אך כמו שראית הרכב סטוק וגם נראה סטוק כי זה מה שאני אוהב. להוריד את הסמלים מבחינתי זה ״mod״ ולכן אני מעדיף להימנע ממנו, גם אם זה אומר שהיא תהיה אף יותר סליפרית. אני חי עם זה.

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני נהנה לקרוא, הרכב חי טוב אצלך.

גם אני חשבתי שהיא צורכת פחות דלק, אבל היא לא נועדה לחיסכון.

אצלי הצריכה כמעט תמיד סביב 1:7, לרוב אפילו פחות. ממיכל של 70 ליטרים יוצא לי 450 ק"מ בלחץ. קשה מאוד להוציא יותר מזה.

אצלך היא שילוב מושלם של רכב יומיומי\ספורט\יוקרה. 

• אהבתי 1

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• אחראי פורום
פורסם
לפני 3 שעות, Michazzz כתב:

אבדת אותי עם צריכת הדלק האיומה

אני עם רכב די זהה/רכב אחר לגמרי (תלוי את מי שואלים), ממוצע 8.4.

יש השפעות גדולות לתוואי, אופי נהיגה, פקקים.

• אהבתי 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מברוק, אין לי ספק שתהנה ממנה עוד שנים ארוכות.

מרהיב איך שאתה שומר ומתעד את כלל הטיפולים והשינויים שבוצעו.

מקווה שתתפנה בקרוב ונעשה איזה סיבוב.

אכן המנועים הללו לא בדיוק מוכוונים לחיסכון, אשתי נוהגת על שלנו כדיילי ומצליחה לנפק באזור ה7 ק''מ לליטר, אך היא רגועה מאוד ואפילו מעט חוששת מהבהמה הבווארית.

בשבת יצאתי לבצע מעשה סדום בערד ומצדה :) , המיכל הזעיר מקשה מעט, שלא נדבר על צריכת הדלק בעומס שם גם 3 ק''מ לליטר זו לא מילה גסה...

סע רק בדרכים טובות !

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 5.11.2024 בשעה 14:50, Pavlik כתב:

אני נהנה לקרוא, הרכב חי טוב אצלך.

גם אני חשבתי שהיא צורכת פחות דלק, אבל היא לא נועדה לחיסכון.

אצלי הצריכה כמעט תמיד סביב 1:7, לרוב אפילו פחות. ממיכל של 70 ליטרים יוצא לי 450 ק"מ בלחץ. קשה מאוד להוציא יותר מזה.

אצלך היא שילוב מושלם של רכב יומיומי\ספורט\יוקרה. 

תודה רבה, אני שמח שאתה נהנה לקרוא! הרכב אכן חי טוב אצלי, יש שיגידו שיותר טוב ממני. 70 ליטר נשמע פינוק, הייתי שמח ל-range של 450 ק״מ.

בתאריך 5.11.2024 בשעה 16:21, מיץ פטל כתב:

סקירה מצויינת. הפתיחות מבחינת התייחסות לנתונים ורשמים מוערכת ולא מובנת מאליה.

תהנה הרבה!

תודה רבה!

לפני 21 שעות, GTI33 כתב:

מברוק, אין לי ספק שתהנה ממנה עוד שנים ארוכות.

מרהיב איך שאתה שומר ומתעד את כלל הטיפולים והשינויים שבוצעו.

מקווה שתתפנה בקרוב ונעשה איזה סיבוב.

אכן המנועים הללו לא בדיוק מוכוונים לחיסכון, אשתי נוהגת על שלנו כדיילי ומצליחה לנפק באזור ה7 ק''מ לליטר, אך היא רגועה מאוד ואפילו מעט חוששת מהבהמה הבווארית.

בשבת יצאתי לבצע מעשה סדום בערד ומצדה :) , המיכל הזעיר מקשה מעט, שלא נדבר על צריכת הדלק בעומס שם גם 3 ק''מ לליטר זו לא מילה גסה...

סע רק בדרכים טובות !

תודה רבה חבר יקר, מקווה שנתראה בקרוב!

2016 BMW M235i.

פורסם

50 ליטר מיכל למנוע 6 צילינדר זה ממש קשוח. 

אני עם רכבים בעלי צריכת דלק דומה לשלך, בקודם היה מיכל 80 ליטר ובנוכחי 63 ליטר והרגשתי הרעת תנאים..

תשקול כבר להחזיק ג'ריקן בבגאז'.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אם כבר, אז להוסיף מיכל מירוץ מסודר של 25 ליטר . יש קיטים לזה.

אם אני לא טועה, באחת מתכניות השיפוצים הראו יגואר עם שני מיכלים משני צידי תא המטען. אני מניח שיש גם עבור bmw.

https://www.atlltd.com/industries/motorsport/fuel-cells/popular-fuel-cells/bmw-m3-e36-70l-fuel-cell

למשל עם 70 ליטר

• מעניין 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אם אתה לא עובר לקוילואבר, אז האופציות הכי שכיחות וזמינות זה קוני ספורט (Yellow) או בילשטיין B6 לקפיצים מקוריים ו- B8 להנמכה. אם הנוחות ביום יום גם חשובה לך, אז קוני זו הבחירה הנכונה יותר לטעמי, בילשטיין קשיחים יותר במהלך הדחיסה ולכן גם פחות נוחים. לקוני יש כיוון, אבל זה כיוון רק לריבואנד ולא לשלב הדחיסה, אישית אני מעדיף את זה כך ברכבים שהם בעיקר לכביש הציבורי. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...