Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'אנט שהתעקם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקשרתי כבר לכמה וכמה מקומות ואומרים לי שאין להם ג'אנט משומש מתאים... מה עושים? מדובר בפיג'ו 107 שנת 2012.

להגיד להם שגם טויוטה אייגו וסיטרואן C1 זה בסדר? אני יודע שזה בערך אותו רכב אבל רוצה לוודא שאני לא עושה טעות.

בכלל משנה הדגם הספציפי או רק הקוטר?

פורסם

בסוף הצלחתי להשיג בטלפון אחד באזור שאמר שיש לו פיג'ו 107 לפירוק, רצה 200 ש"ח ורק ביום ראשון

אז נסעתי כאן לצמיגייה שילמתי לו 70 ש"ח לנסות ליישר ככל הניתן. לדעתכם נראה מספיק טוב?

PXL_20231123_120332126 - Copy.jpg

PXL_20231123_120340844 - Copy.jpg

פורסם

יש אתר שנקרא גלגלים.לא יודע איך זה עובד אצל לקוח פרטי-אני נעזר בו די הרבה בחיפוש של חלפים משומשים במסגרת עבודה.ממלאים פרטים של רכב,פריט מבוקש וממתינים לתשובות מספקים.

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, natitan כתב:

לדעתכם נראה מספיק טוב?

איך אתה רוצה שנגיד לך אם זה נראה מספיק טוב. זאת כאשר צלחת היופי של כיסוי הגלגל (ה"טאסה") מסתירה את פיתרון החידה. 

וגם לא דיווחת מה יש לך בתור גלגל רזרווי.

אם קשה לך לקבוע, אז תצלם את הגלגל הרזרווי וננסה לעזור לך.

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
  • תוכן חדש...