Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להסב את הרכב לידני?

לפני השאלה החוקית,

יהיה לך פשוט יותר (וזול יותר) למכור אותו ולקנות אחד ידני במקומו.

.

פורסם

ברוך הבא לפורום!

תריץ חיפוש. השאלה נשאלה לא פעם לגבי רכבים שונים.

התשובה בגדול היא (עד כמה שאני הבנתי) שזה מאוד מאוד יקר, לא תמיד עובר בשלום גם אחרי ההשקעה הגדולה.

לעניין החוקיות - תיאורטית זה אפשרי, בפועל זה בדר"כ יהיה סיוט איום ולא תמיד יצליח.

בקיצור - כמו שהמליצו מעלי: אם חשוב לך ידני תקנה ידני.

• אהבתי 1

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

אם אתה שואל את זה כאן, כנראה התשובה עבורך היא לא, כלומר אתה כנראה לא מכיר את האנשים הרלוונטים כדי להעביר פרוצדורה כזו בשלום ולצאת ללא פשיטת רגל בתהליך.

בפועל עקרונית זה אפשרי, האם חוקי לא, האם אפשרי סוג של לעשות פרוייקט כזה ולחיות איתו בשלום- כן, אבל לכל הפחות אתה צריך להכיר את האנשים הרלוונטים זה אחד.

שתיים תתכונן לקנס של סביב ה15 אלף שח לכל הפחות.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

כמו שאמרו לך העלות היא לא מבוטלת, ממליץ לבדוק עם יוסי אלג'ם מסדנת yo-c

ירון g force ויש עוד מגוון לא מבוטל אבל כדאי לבחון את העניין ולהבין מה אתה רוצה להשיג.

למצוא סדרה 5 ידנית בישראל יהיה קשה עד בלתי אפשרי.

איזה מנוע יש לך כיום ברכב?

אולי עדיף להיכנס לפרוייקט של מנוע וגיר רגיל.

את הגיר אני סבור שתוכל לאשר ברישיון.

אני מקווה שכיום יש לך מנוע 6 צילנדרים

• תוכן חדש...