Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע דיי מבאס. גם שזה לא מפחית באמת תזהום. כנראה הצטרך לסחוב אם האלטו  2012 שלי עד 2030.

https://thecar.co.il/בכל-פעם-שתניעו-מכונית-חדשה-עם-מנוע-בנזי/

בכל פעם שתניעו מכונית חדשה עם מנוע בנזין בשנת 2025 תצטרכו להמתין חצי דקה. תקנות אירו 7 החדשות מסבכות את המכוניות ומייקרות אותן אבל כמעט שלא יצמצמו את זיהום האוויר

הפרלמנט האירופאי יאשר בקרוב נוסח מאד מרוכך של תקנות פליטת המזהמים מרכב ולמרות זאת מחירי המכוניות החדשות יתייקרו, היצרניות תיאלצנה להפסיק למכור חלק מן הדגמים הקיימים וכל זה לא יעזור הרבה לצמצום זיהום האוויר מרכב.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

ואני חושב שהיו צריכים כבר לסגור את הבסטה של מנועי בעירה פנימית באופן סופי ב-2025.

משחקים בחצי קלאצ' ואנחנו נושמים ברחובות הערים גזי פליטה במקום אוויר.

• רעיון גרוע 13
  • משעמם 2
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

כן, אבל הם לא דוחפים לי את הזיהום לפרצוף כל פעם שאני מעז לצאת לרחוב.

חוץ מזה, החליטו שזה הכיוון. צודקים או טועים, לא יודע. אבל החליטו שהכיוון הוא חשמלי, אז למה הכל כ"כ לאט? פעם ידעו לעשות דברים מהר באירופה..

• רעיון גרוע 6
  • מבאס 1

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
לפני 3 דקות, אליה כתב:

כן, אבל הם לא דוחפים לי את הזיהום לפרצוף כל פעם שאני מעז לצאת לרחוב.

חוץ מזה, החליטו שזה הכיוון. צודקים או טועים, לא יודע. אבל החליטו שהכיוון הוא חשמלי, אז למה הכל כ"כ לאט? פעם ידעו לעשות דברים מהר באירופה..

כי האירופאים נרדמו במירוץ החשמלי והסינים עקפו אותם בסיבוב. וניראה לך שהאיחוד יתן ליצרנים האירופאים לקרוס? 

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

יאללה עוד כסף למוסכים על תקלות מפגרות שלא יהיה מושג איך לתקן אותם. עוד מעט המהגרים לא ייתנו לאירופאים מנוחה וככה לא יהיה להם זמן לחשוב על שטויות.

• אהבתי 1
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 11 שעות, אליה כתב:

ואני חושב שהיו צריכים כבר לסגור את הבסטה של מנועי בעירה פנימית באופן סופי ב-2025.

משחקים בחצי קלאצ' ואנחנו נושמים ברחובות הערים גזי פליטה במקום אוויר.

רכב חשמלי נטו מזהם לא פחות זיהום  האויר פשוט מועתק ממרכזי הערים לאזור תחנות הכח

לדעתי הפתרון האידיאלי נכון להיום זה רכב היברידי שנהנה מכל העולמות

עד שהטכנולוגיה של מנועי המימן של טויוטה תבשיל

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 2
  • משעמם 1
  • מעניין 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 12 שעות, om2 כתב:

ההיסטוריה חוזרת. פעם היה צריך למשוך צוק ולחכות שהרכב יתחמם מעט

כמה פעמים קרה לי, שהייתי מושך את הצ'וק.

מתחיל בנסיעה, ורק כאשר אני מגיע ליעד, אני שם לב שהטורים גבוהים וכל הדרך נסעתי עם צ'וק משוך

• אהבתי 1
  • מצחיק 5
פורסם
לפני שעה, Ron Poh כתב:

כמה פעמים קרה לי, שהייתי מושך את הצ'וק.

מתחיל בנסיעה, ורק כאשר אני מגיע ליעד, אני שם לב שהטורים גבוהים וכל הדרך נסעתי עם צ'וק משוך

חחחח כמה דלק הלך לך...

• אהבתי 1
פורסם
לפני 23 שעות, סולל הדרך כתב:

וליצור חשמל לא מזהם?

וליצור סוללה לא מזהם?

ולהשמיד סוללה לא מזהם?

שואל בשביל חבר...

כל עוד הזיהום במקום אחר זה בסדר, לא?

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • מעניין 1

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
לפני 23 שעות, סולל הדרך כתב:

וליצור חשמל לא מזהם?

וליצור סוללה לא מזהם?

ולהשמיד סוללה לא מזהם?

שואל בשביל חבר...

מצד יצור החשמל לייצר בתחנת כוח נקי משמעותית גם כי מייצרים חשמל מהחום ולא מהדף שהוא פחות נציל וגם בגלל שלא צריך לזקק את הנפט

אני לא חי יותר אני חי מהר

• תוכן חדש...