Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לבקש עזרה שהוא יפסיק להציק לכל דיירי הבניין בדרכים שונות ומשונות? נשמע לי קצת הזוי, אני לא חושב שזה יפסק למען האמת ,מקווה שיותר מהר או שנמכור או שיגיע היום שלו אחד מין השתיים 

פורסם

מי דיבר על להפסיק להציק לדיירים? העלת בעיה מסויימת, הוצעה לך דרך לפתור אותה ספציפית. 

אף אחד לא חושב שהבחור יראה את האור וישנה את דרכיו, יכה על חטא ויחזור למוטב, יתנדב להיות ועד בית ויחלק פרחים לשכנים, אבל אולי אם תפנה לבריון ותראה שלמעשה אתה מבקש את חסותו, זה ינגן לו מספיק על האגו כדי לעזוב את החניה שלך במנוחה.

יש כל מיני דרכים להתמודד עם בריונים, אחת מהן היא לפנות לרשויות, אתה לא מעוניין. השניה היא להיות בריון גדול יותר, כנראה לא מציאותי. זו אופציה נוספת שאולי תפתור נקודתית את הבעיה. אבל, כן, תמיד יש את האופציה של לסבול בשקט.

פורסם
לפני 3 שעות, Be roo כתב:

אבל אולי אם תפנה לבריון ותראה שלמעשה אתה מבקש את חסותו, זה ינגן לו מספיק על האגו כדי לעזוב את החניה שלך במנוחה.

אולי 
אבל מצד שני הוא יהיה צריך להיות שפוט שלו
לפעמים זה יכול להגיע למצבים הרבה יותר בעייתיים  
לא ממליץ

פורסם
לפני 10 שעות, אבי ים כתב:

שפוט שלו

מה זה שפוט שלו?

ללכת לרצוח בשבילו מישהו כי הוא עזב לו את החניה בשקט? אנחנו לא מדברים על סרט שמתרחש בכלא. אולי המושג חסות היה מוגזם. 

לחיות תחת איום? נראה שזה קיים כבר עכשיו...

פורסם

כן ככה נראה הפנים של המדינה שלנו אציין ששאר דיירי הבניין מדהימים אבל הוא ספציפית חתיכת סיוט לכלל הבניין ,אפשר גם להגיד שהבניין שלנו (שאר הדיירים) חיים כמו בקהילה ועזרה הדדית בהכל ,פשוט אנחנו לא מבינים איך נפלה עלינו הצרה הזאת... 

פורסם
לפני 4 דקות, Be roo כתב:

מה זה שפוט שלו?

דוגמא ממש עדינה
כמה ימים אח"כ הוא יבוא אליך עם סכום כסף ויבקש בנימוס שלא משתמע לשני פנים להפקיד את הכסף הזה בחשבון שלך ולעשות לו העברה לחשבון שלו או לחשבון של "צדיק" אחר
ולך תסביר לו שאתה לא רוצה להיות מכבסת כספים עבורו...
במיוחד שאתה "חייב לו הכרת הטוב"

לפני 4 דקות, Be roo כתב:

אולי המושג חסות היה מוגזם. 

בהחלט😉

בכל אופן, כל עסק או קרבה לאנשים כאלו זה סכנה ופחד תמידי
לא להיות נחמד איתם
לא להתרפס
אבל כמובן לא לריב

לפני 10 דקות, Capoboss1 כתב:

כן ככה נראה הפנים של המדינה שלנו

זה לא הפנים של המדינה
יש לנו כ"כ הרבה אנשים טובים, ומיעוט של המיעוט כדוגמת אותו שכן
ואני לא חושב שהפשע פורח ומשגשג כאן בארץ יותר ממדינות אחרות

(הפשע אצל בני מיעוטים זה סיפור אחר) 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 47 דקות, אבי ים כתב:

דוגמא ממש עדינה

נראה לי שבנית תרחיש שמבוסס בעיקר על סרטים.

אבל נניח וזה יקרה, מסרבים בנימוס ושיקח את החניה.

כל עסק או קרבה לאנשים כאלו זה סכנה ופחד תמידי

הם כבר במצב הזה. אם זה יסלים בגלל הסירוב לשתף פעולה, זה ממילא היה קורה בשלב מסויים.

לא להיות נחמד איתם
לא להתרפס

להיות נחמד תמיד עדיף.

לא היתה כוונה להתרפסות, אבל כן לתת לו תחושת אגו יחד עם אמפתיה. להסביר לו שהנכות אמיתית, להזכיר לו שודאי יש לו קרוב או מכר נכה בעצמו. 

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם
לפני 5 דקות, Be roo כתב:

להזכיר לו שודאי יש לו קרוב או מכר נכה בעצמו.

ברור. איך לא יהיה?!

עם כל הפיצוצים והדקירות של החבר'ה האלה...

מצאת אצל מי לחפש אמפתיה

• מצחיק 3
פורסם
לפני 28 דקות, Be roo כתב:

נראה לי שבנית תרחיש שמבוסס בעיקר על סרטים.

אולי
אבל סרט כזה שכתוב בתחילתו

"מבוסס על סיפור אמיתי"

לפני 28 דקות, Be roo כתב:

אבל נניח וזה יקרה, מסרבים בנימוס ושיקח את החניה.

גם הפסדת חנייה וגם עצבנת אותו כהוגן
ומעכשיו אתה מסומן אצלו, והוא יעשה לך דווקא כי פגעת בכבוד שלו

לפני 29 דקות, Be roo כתב:

להיות נחמד תמיד עדיף.

אני גם אוהב את המשפט הזה
אבל לצערי יש אנשים שבעיניהם נחמדות = חולשה, ומנצלים את הנחמד וג'נטלמן

פורסם
לפני 5 שעות, BoazB11 כתב:

ברור. איך לא יהיה?!

עם כל הפיצוצים והדקירות של החבר'ה האלה...

מצאת אצל מי לחפש אמפתיה

אני בטוח שאצלהם בחבורה יש המון קטועי ידיים רגליים ,למען האמת אנשים כאלה לא מגיע לקבל קיצבת נכות יש אנשים שפשוט המדינה שלנו מעדיפה לא לתת להם ולא להכיר בהם ולתת לאותם חלאות אדם

פורסם
בתאריך 27.8.2023 בשעה 15:09, Capoboss1 כתב:

יש לי חניית נכה יש דייר אצלנו בבניין שלא התאים לו שאני נכה אז הוא החליט פשוט לצבוע מחדש להוריד כל מה שקשור לסימן נכה וקיצור החנייה (בטאבו מופיע הסימן) הייתי רוצה לקחת אותו לבית המשפט אבל מצד השני הוא מקושר לעולם הפשע מה הייתם עושים?

החנייה שלך בטאבו, זה שגם סומנה כחניית נכים לא משנה לצורך העניין, החנייה שלך - נקודה.
אם השכן היה נכנס אליך הבייתה ומשתמש במקלחת/שירותים, היית מרשה לו?
כנראה שלא!
למה לחנייה אתה מרשה לו לפלוש?
תוודא שיש שלט חנייה פרטית, כך שגם המתקשים יבינו שהחנייה פרטית. תכין לך נוסח טאבו שבו רואים סימון של החנייה וכל פעם שהנ"ל מחנה לך בחנייה תזמין משטרה.
היום הוא מחרבן לך בחנייה, מחר כאמור יחרבן לך בבית.
איפה אתה מחנה עכשיו?

פורסם
לפני 22 דקות, Ron Poh כתב:

החנייה שלך בטאבו, זה שגם סומנה כחניית נכים לא משנה לצורך העניין, החנייה שלך - נקודה.
אם השכן היה נכנס אליך הבייתה ומשתמש במקלחת/שירותים, היית מרשה לו?
כנראה שלא!
למה לחנייה אתה מרשה לו לפלוש?
תוודא שיש שלט חנייה פרטית, כך שגם המתקשים יבינו שהחנייה פרטית. תכין לך נוסח טאבו שבו רואים סימון של החנייה וכל פעם שהנ"ל מחנה לך בחנייה תזמין משטרה.
היום הוא מחרבן לך בחנייה, מחר כאמור יחרבן לך בבית.
איפה אתה מחנה עכשיו?

אני מחנה בחנייה שלי באופן קבוע אבל לפעמיים הוא או חברים שלו מאשרים לעצמם לחנות ואז אני נאלץ לבקש להזיז את הרכב ,אבל העניין הוא פה יותר גרוע שהוא החליט להוריד כל סימן של חניית נכה ולסמן אותה כחנייה רגילה גם בגודל בישביל שלו יהיה מעבר יותר נעים לבית ( עזבו שאני תמיד חונה בקו החומה) ולא חוסם את המעבר כי לכולם פה יש ילדים קטנים שצריכים לעבור עם עגלות אז אני לא רוצה שיפגעו לי ברכב אז אני משאיר מלא מקום שכולם יעברו פשוט לו זה מציק שיש לי חניה גדולה ושהיא על הכניסה ,האם זאת אשמתי שאני נכה? בעולם של ימנו לך תדע ,לא מספיק שהמדינה שלנו חרא בתור להכיר בך כנכה למרות שהם אשמים ,היום אני גם אשם שהמדינה הפכה אותי לנכה

פורסם

רעיון יצירתי
מכין שלט מודפס ותולה אותו בחדר המדרגות
עם התשריט של החניה הפרטית שלך שמוגדרת חנית נכה
מצרף צילום של תעודת הנכה שלך
מלין על הסרת הסימון החוקי ע"י פלוני אלמוני (בלי להפנות אצבע)
מעדכן שאתה מחדש את הסימון ומבקש שלא לפגוע בו בעתיד
תנסה בטוב... לא יצליח, לפחות ניסית

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 18 דקות, סולל הדרך כתב:

רעיון יצירתי
מכין שלט מודפס ותולה אותו בחדר המדרגות
עם התשריט של החניה הפרטית שלך שמוגדרת חנית נכה
מצרף צילום של תעודת הנכה שלך
מלין על הסרת הסימון החוקי ע"י פלוני אלמוני (בלי להפנות אצבע)
מעדכן שאתה מחדש את הסימון ומבקש שלא לפגוע בו בעתיד
תנסה בטוב... לא יצליח, לפחות ניסית

הוא פשוט עבריין ,אז מה זה בשבילו לעבור על חוקים אחרים אם רצח זה סטנדרטי עבורם , אז זה לא כל כך יצליח הוא מודע לכך שיש לי נכות הוא פשוט מתעלם 

פורסם

אתה מבין שאצלם כבוד זה חשוב

ככה אתה לא תוקע לו אצבע בעין וגם ככה כול השכנים יהיו בצד שלך מוסרית, אז הוא לא ירצה לצאת הבנאדם הלא מוסרי... הרי הפושעים הכי גדולים הולכים עם כיפה.

מה יש לך להפסיד?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...