Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיכוי עסקה בתשלומים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי באתר בארץ מוצר ב10 תשלומים ואחרי כמה שעות ביקשתי לבטל את ההזמנה (כמובן לא סופק המוצר).

קיבלתי הודעה "הזיכוי יופיע בפירוט אשראי תוך 7-10 ימים מרגע הוצאת חשבוני זיכוי. במידה והזמנתך בוצעה בתשלומים - הזיכוי חוזר בפעימה אחת. אם ברצונך לפרוע את התשלומים, יש לבדוק זאת מול חברת אשראי בלבד לאחר שהזיכוי יכנס".

לא הבנתי כלום. אם הוא חוזר בפעימה אחת מדוע אני צריך לפרוע את התשלומים?

מה כדאי לעשות?

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

ככה זה עובד
עברתי חברת ביטוח במהלך התקופה (עקב הוספת נהג חדש שהיתה מאוד יקרה בחברה הקודמת)
את ההפרש קיבלתי, קש מאני מזומני כהחזר והמשכתי לשלם את התשלומים.
אתה יכול להחזיר את בפרעון מוקדם, דרך האפליקציה, עולה 20 ש"ח עד ל 12 עסקאות אאל"ט.
גם לי זה עצבן בעינים... לשיקולך, 20 ש"ח זה לא סכום ששוה לדבר עליו

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

זה נכון אבל מעצבן בעיניים

אצלי חיוב מחו"ל יורד אחרי חודשים, אני בדר"כ פורע אותו מיד, אלא אם זו נסיעת עבודה ואני ממתין להחזרים.
לא רוצה להיות חיב ולא רוצה שזה ישב על המסגרת של הכרטיס

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

אתה לא משלם עמלת פרעון מוקדם?

חברות כרטיסי האשראי הן יצור מוזר. יש לי כרטיס של max שבו עמלת המרה נמוכה. הבעיה היא שאני אף פעם לא יודע האם עסקה במט״ח תחויב במועד הקרוב או כעבור חודש, עדיין לא פיצחתי את אלגוריתם.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

משלם כמו ענק... 20 ש"ח לעד 12 עסקאות.

בקטנה.

פורסם (נערך)

אף פעם לא הבנתי למה צריך לשלם על פירעון מוקדם.  (שאני לא משלם ריבית על העסקה)

עריכה אחרונה על ידי om2

.

פורסם (נערך)

מאותה הסיבה שכלב מלקק לעצמו את הביצים
כי הוא יכול...

זה באמת לא הגיוני לגבות דמי פרעון מוקדם, אבל אז, איך תאגידי האשראי ירוויחו מילארדים?
אפשר לפנות לממונה על הבקים ולתהות בקול
אני מניח שיש להם דברים יותר מהותיים כרגע על השולחן.

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
  • תוכן חדש...