Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

בקשו ממני להעביר טסט את הרכב של המשרד ברג (איזור הבורסה) טסט טויוטה יאריס 2019  איפה כדאי ללכת מבחינת פחות שאין הרבה תור אבל גם שלא מנסה להכשיל סתם

תודה

פורסם

כל מכוני הרישוי שחוויתי במרכז עמוסים לעייפה.

הזמן הכי טוב כנראה זה בתחילת החודש בשעות לקראת הסגירה שהעובדים רוצים ללכת כבר הביתה ועייפים קצת יותר מחפפים.

פורסם

יום חמישי חצי שעה לפני הסגירה,

הם צריכים לקבל את כל מי שבתור, 

הם מתים לעוף הביתה.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

יש לי נסיון טוב הרבה שנים עם מבדק בהרצליה, זה לא שהם לא עמוסים אבל הם לא מתקרצצים על שטויות
אם פסלו אותי על משהו זה היה על דברים שדרשו טיפול.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני לא מעריץ גדול של מבדק בהרצליה, אבל המכוניות שלי עוברות שם טסט (ע"י המוסכניק שלי) ולו, לא מציקים.

אבל התור לטסט בד"כ מתמשך לאורך כל הנתיב השמאלי ברחוב הסדנאות.

:turn-l:
פורסם (נערך)

צריך להגיע אחרי 3, אז כל המוסכים וחברות ההשכרה כבר סיימו להיום והתור די נסבל, סדר גודל של 45 דקות עד התשלום בקופה, כולל החלפת זוג מגבים (בצדק) במחיר ממש הוגן (אאל"ט סביב 45 ש"ח לזוג)
עברתי שם השבוע עם הסטוניק של אישתי.
מה גם שהעובדים ממש נחמדים, אומרים שלום, בהצלחה ועונים על שאלות בנועם.
מי שגן חיות, זה ציבור מקבלי השרות. התנהגות של בבונים, כולם מנסים לעקוף ולתחמן. ישראל!

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

דווקא עברתי שם טסט לפני חודש,

הגעתי יום שישי ב 11 בבוקר,

לא היה תור בכלל ולא התקרצצו על כלום.

10 דקות מאז שהגעתי למקום הייתי בחוץ

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

אני מעביר את מכוניות המשפחה במכון פליקס שב...אזה"ת לוד. ולא, זה לא הגיוני בכלל לנסוע לשם (אני מקריית אונו), אבל יצא ש"המשכתי" מסורת משפחתית של המשפחה של אשתי, לא זוכר אפילו איך הם הגיעו לשם.

התור גדול, כמו שנאמר בכל המכונים באזור המרכז. אבל הם מאד נחמדים, הוגנים והגונים. משך כ-17 שנה, הוכשלתי שלוש פעמים והאמת שהיה מגיע לי. ורק השבוע העברתי טסט את האסטרה שהיא כבר בת שבע, ו"נכשלתי" על היגוי, שמסתבר (בגלל שממוחשב), לא ביצעתי את ה"ימינה שמאלה בהגה" בצורה נכונה- אז המחשב הכשיל. הבוחן בתחנה החזיר אותי אחורה והסביר איך לסובב- והרכב עבר.

אבל כן, זה לא קרוב לבורסה- אפילו בצחוק...

• תוכן חדש...