Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי אפשרות לקנות סוזוקי קרוס 2019, 104000 קלימוטראז יד ראשונה ליסינג חברה עם שריטות וקצת פח אבל ללא תאונות וטיפולים במוסך מורשה ב70000 שח או לקנות קרוס 2017 83000 קילומטראז ללא שריטה עם נהגת יחידה שנסעה בית עבודה ללא תאונות מטופלת במוסך מורשה ב70000

שני הרכבים הם 1.4 טורבו

על איזה מהם ללכת? האם עדיף יד ראשונה פרטית מטופלת עם קילומטראז נמוך יותר ושנתון 2017 או קילומטראז טיפה יותר גבוה ושנתון 2019 מליסינג חברה( החברה לא מוכנה להתחייב לנהג יחידי)

פורסם

אם המפרט זהה בדיוק עדיף 2017 פרטית. 

משנה מסויימת נוספו מערכות בטיחות מקוריות ומערכת היברית קלה, אם ב 2019 יש את זה אז עדיף  2019.

פורסם (נערך)

בדיוק אותו מפרט, הם ביצעו שינוי בשנת 2021 לדעתי

עריכה אחרונה על ידי nirne1
ככה
פורסם

לפי מה שאני מבין רכבים שעלו לכביש מספטמבר 19  זכו לתספות האלה, כמה מה שעלה לפני הוא בדיוק אותי דבר כמו 17

• תוכן חדש...