Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למייעצים ולמתייעצים

אנחנו מחפשים רכב שני, שיש סיכוי גבוה שיהפוך לרכב ראשון כיוון שהקיה סיד הידנית שלנו מתחילה לפשל פה ושם.

פרמטרים חשובים לפי סדר חשיבות:

1. הרכב צריך להיות קודם כל אמין, לא רואה מוסך. גרים באזור עם מעט מאוד מוסכים

2. רכב בטיחותי

3. מרווח, 3 כיסאות רכב מאחור

4. גבוה, או לפחות גבוה יותר מהקיה סיד, יסע הרבה בכבישים משובשים ובעליות

5. חסכוני בדלק עד כמה שניתן. הקיה סיד הידנית שלנו סופר חסכונית, קשה לי להאמין שנמצא רכב חסכוני כמוה אבל כיוון שהרכב יגמע קילומטרים חשוב שהוא יהיה לפחות מעט חסכוני..

6. רכב לא יקר מדי

מה לא מעניין אותנו? נראות, נוחות, מסכים ופיצ'רים נוספים. גיר ידני מצוין מבחינתנו, העיקר רכב שיעשה את העבודה ויסע.

תודה למי שקרא עד פה, נשמח מאוד להמלצות!

פורסם

כרגע רוצים לבחון אופציות ולהבין על איזה כיוון ללכת. אין לנו תקציב מסויים.

את הקיה סיד 2013 רכשנו ב18,000, ברור לנו שהפעם המחיר יהיה גבוה בהרבה.

פורסם

אתה חייב להגדיר תקציב. ב20 אלף תמצא בעיקר רכבים ישנים עם ק"מ גבוה.

ב60 אלף אפשר למצוא מציאות אם עובדים יסודי ובודקים בקביעות בלוחות.

זה פער של פי 3 אז בוא תן לנו כיוון.

בכל מקרה מה שחשוב לך זה אמינות ופחות מוסכים תצטרך להתמקד בעיקר ביפני / קוריאני עם מנוע אטמוספרי. הונדה סיויק או טויוטה קורולה ידנית אופציות טובות.

פורסם

קורולה ידנית זה רכב שהוא כמעט לא ימצא, מה גם שאף אחת מהאופציות האלו לא גבוהה.

הייתי בודק אופציה לסקודה יטי ידנית, עדיף עם מנוע דיזל, למרות שזה גם שילוב די נדיר. רכב גבוה יחסית, בטיחותי לזמנו ויציע צריכת דלק טובה.

הייתי מציע אולי לחפש דאצ'יה דאסטר עם מנוע דיזל וגיר ידני, זה שילוב אמין וחסכוני, מצד שני אני לא בטוח שיכנסו שם 3 כיסאות לילדים ומבחינת בטיחות הרכב פחות טוב ממכוניות אחרות, מצד שני יש לו את יתרון הגובה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

תודה על התגובות! עשינו חושבים, נראה שהתקציב שלנו הוא סביב ה40 אלף פלוס מינוס (בעדיפות למינוס😉)

עריכה אחרונה על ידי 1בר
פורסם (נערך)

יהיה קשה למצוא משהו ראוי שעונה על כל הדרישות בתקציב הזה. בטח בפחות.

תחשוב על מה אתה מוכן להתפשר.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אתם יכולים למצוא ניסאן קשקאי ידנית 1.6 בנזין סביבות 2014 בתקציב, או סיטרואן קקטוס C4 1.6 דיזל ידנית או דאציה סנדרו STEPWAY 1.5 דיזל.

הקשקאי הכי מרווחת אבל הכי פחות חסכונית ומנוע הבנזין פחות אמין לטווח הארוך, הקקטוס הכי בטיחותית וחסכונית ועם המנוע הכי טוב אבל יש תלונות על בעיות במדחס מזגן ועם מערכת האוריאה (שאוהת ניתן לבטל) הסנדרו הכי פחות מרווחת ופחות בטיחותית אבל תהיה הכי אמינה וחסכונית.

פורסם

אני כמעט משוכנע שבאף אחת מהאופציות לא יכנסו 3 כסאות בטיחות מלאים מאחורה. על משהו צריך להתפשר פה לא ידני ולא גבוה.

אולי לחפש משפחתית גדולה כמו מאזדה 6 משנתון מוקדם 2013-2014 אמנם זאת הצורה החדשה יותר אבל תמצאו בעיקר רכבים עם ק"מ גבוה בתקציב הזה. מה שכן האמינות טובה והחלפים לא יקרים.

פורסם
לפני 8 שעות, dorsht כתב:

קורולה ידנית זה רכב שהוא כמעט לא ימצא, מה גם שאף אחת מהאופציות האלו לא גבוהה.

הייתי בודק אופציה לסקודה יטי ידנית, עדיף עם מנוע דיזל, למרות שזה גם שילוב די נדיר. רכב גבוה יחסית, בטיחותי לזמנו ויציע צריכת דלק טובה.

הייתי מציע אולי לחפש דאצ'יה דאסטר עם מנוע דיזל וגיר ידני, זה שילוב אמין וחסכוני, מצד שני אני לא בטוח שיכנסו שם 3 כיסאות לילדים ומבחינת בטיחות הרכב פחות טוב ממכוניות אחרות, מצד שני יש לו את יתרון הגובה.

זה הניסיון שלי:

בדאסטר נכנס בלי בעיה 2 בוסטרי גב עם איזופיקס ומושב בטיחות בכיוון ההפוך.

בסיטרואן קקטוס נכנס דיי בלחץ בוסטר גב ללא איזופיקס, בוסטר  ללא גב ומושב בטיחות בכיוון ההפוך עם איזופיקס.

בסקודה אוקטיב הצלחתי להכניס 3 מושבים בשום קונסטלציה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

דאסטר אכן מרווח מאחורה.

רק שבתקציב שהוגדר בסופו של דבר, אין סיכוי למצוא גרסת דיזל ידנית במצב ראוי לרכישה, אלא רכבים עם קרוב ל 300 אלף קילומטרים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני שעה, vladclar כתב:

דאסטר אכן מרווח מאחורה.

רק שבתקציב שהוגדר בסופו של דבר, אין סיכוי למצוא גרסת דיזל ידנית במצב ראוי לרכישה, אלא רכבים עם קרוב ל 300 אלף קילומטרים.

לא מסכים אתך, הנה דוגמא לרכב שאחרי בדיקה ומשא ומתן אפשר להתקרב לתקציב:

https://www.yad2.co.il/item/byv26uz4?isFromMyAlerts=true&myAlertsSort=1&utm_source=myAlertsVehicles&utm_medium=email&utm_campaign=myAlertsAd

וזה רק דוגמא אחת שדגתי בשלוף.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

שלום לכולם

אחרי הרבה חיפושים הבנו שאנחנו צריכים לשנות כמה פרמטרים, אז אלה הפרמטרים החדשים:

1. רכב אמין

2. גבוה יחסית

3. חסכוני בדלק

4. מצליח לעלות עליות תלולות

5. תקציב של עד 60,000 ש"ח

גודל- יכול להיות קטן, נראות ופיצ'רים נוספים לא חשובים בכלל, רכב ידני יהיה מצוין.

שוב תודה!

עריכה אחרונה על ידי 1בר
פורסם

דאסטר דיזל או סנדרו סטפאווי דיזל. הסנדרו תתן לך שנתון גבוה יותר ופוטנציאל למצוא רכב טרי יותר.

פורסם

איך מכניסים 3 כסאות בטיחות בסנדרו? 

דאסטר דיזל ידני יכול להתאים בהחלט.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...