Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אנחנו בדיוק בחיפושים אחר ריצוף לדירה חדשה שבבניה.

הכיוון שלנו הוא מרצפות 100/100 בגוון מט חלק (חלק קוראים לו סאטן, משי) ויש מגוון רחב בכל אולמות התצוגה, אך יש פערי מחירים מאוד משמעותיים בין חנויות/אריחים מסויימים.

למשל, ראינו אריחים דומים מאוד ב2 מקומות והפער במחיר הגיע למעל 50 ש"ח למטר.

אצל כולם נראה שרוב הסחורה מהודו/סין, וכמובן שכל נציגי המכירות אומרים שאין הבדל ותהליכי היצור זהים, הכל סוג א ועומד באותם תקנים וכו' וכו' בין אם מדובר בתוצרת ספרד/איטליה/סין/הודו. כולם ללא יוצא מהכלל הסבירו שההבדלים במחיר בין ארצות היצור נובע מכך שהאיטלקים והספרדים לרוב "מעצבים" את האריחים ומשקיעים בכך משאבים, והסינים/הודים גונבים עיצובים ופשוט מייצרים וכמובן שכוח העבודה שם זול יותר.

האמת, אני שם שניה את המחיר בצד - יצא שהכי אהבנו אריחים שראינו ב-"חרש" חיפה שגם במקרה יצא שההצעה שלהם זולה בפער משמעותי מהצעות אחרות שקיבלנו ואני מנסה להבין כמה דברים.

1. האם יש לי סיבה לחשוש מהמחיר הזול? האם זה בהכרח מעיד על טיב הסחורה?

2. איך אפשר לזהות אריח איכותי יותר מאחר? האם יש איזה מפרט טכני? מדד איכות? משהו בכלל נציגי מכירות ידעו לענות עליו?

3. אם למישהו יש חוות דעת ספיציפית על חרש, אשמח גם לשמוע.

יש לי אפס ידע בנושא, אשמח לשמוע דעות של מביני עניין..

תודה.

עריכה אחרונה על ידי dalet11

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

השני סנט שלי בעבודה מול הודו.
האיכות שלהם בשום מוצר לא משתווה לכלום...
סין, לא מכיר, יש איכותי ויש לא
הודו, שום דבר שהם עושים לא איכותי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני קניתי את הריצוף והכלים הסניטריים והשירות היה מצויין. למרות הרזרבות נזקקתי כעבור מספר שנים לכמה מרצפות נוספות, והשגתי אותן ללא קןשי

באופן כללי שירות טוב, עבדתי מול נציגה קבועה, וכשהקבלן לא היה מרוצה מאחד המוצרים (נבחר סוג לא מתאים לאפליקציה) הוחלף בלי קושי.

עד כה (10 שנים) מרוצה מהחומרים, שלמיטב זכרוני מרביתם מתוצרת טורקיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שני בנים שלי שיפצו לאחרונה, דומני שגם הם קנו אצל חרש בצ'ק פוסט - אותה מעצבת, אז קונים באותו מקום. לא שמעתי מהם תלונות, אם כי לא שאלתי ספציפית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עכשיו אני מסיים שיפוץ. ריצוף ספרדי 100X100 כ 85 ש"ח למטר (בסוף נשארנו עם הריצוף הקיים. לקח זמם אבל אשתי השתכנעה שאין טעם להחליף ריצוף 89 על 80 בריצוף דומה מטר על מטר).

כשהתחלנו לברר על חבית הכלים הסניטריים והריצוף לשיפוץ קיבלנו הצעה של 150,000 ש"ח שתוקנה אחר כך ל 78 ובסף קנינו ב 34. הפערים עצומים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 27 דקות, סולל הדרך כתב:

הודו, שום דבר שהם עושים לא איכותי.

אתה טועה כבר שנים נותנים לי תמיכה מרחוק

פורסם
Just now, Mikelt89 כתב:

אתה טועה כבר שנים נותנים לי תמיכה מרחוק

כשהיתה לי בעיה עם החזר מ GOTOGATE (טיסה שביטלתי אבל שתי חברות שונות כוביטול של ארקיע נעשה מול ארקיע בהנחייתם. סיבך את ההחזר) התנהלתי מול ההודים עד שהתייאשתי, איתרתי את הטלפון שלהם באנגליה וסיימתי את הכל בשיחת טלפון אחת.

כשבאתי לממש את הוואוצ'ר לטיסה אחרת הוא לא התקבל ושוב אותה סאגה. רק שהפעם אחרי 2 שיחות התקשרתי שוב לאנדליה ושם מיד אמרו לי שזיכוי באתר עם סיומת COM לא עובר באתר עם סיומת COM ולהיפך (אתרים זהים לחלוטין כולל במחירים).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ממה שאני מכיר, בריצוף הכי חשוב הביצוע- שלא ישאירו חללים מתחת למרצפות. אם משאירים רווח, שם זה ישבר.

עוד דבר חשוב זה לוודא לפי התקן נגד החלקה, r10 במקלחת וr9 בשאר הבית.

בכל שאר הדברים, פשוט תבחר מה שנראה לך הכי יפה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא רק. צריך לשים לב שהאריחים לא מעוותים (וכמעט לכולם יש עיוות כלשהו. השאלה כמה), שהחיתוך ישר והמידות אחידות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בשביל זה אתה מזמין קצת יותר ממה שצריך, שאם קיבלת חבילה דפוקה יהיה להם עם מה לעבוד.

פורסם

כן אבל יש יצרנים שזה הסטנדרט שלהם ואז ההשקות בין האריחים פחות אחידות ויש הבדלים בגבהים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

את זה אין לך דרך לדעת עד שפותחים את האריזות ומתחילים לעבוד.

פורסם
לפני 4 שעות, Night Driver כתב:

כשהיתה לי בעיה עם החזר מ GOTOGATE (טיסה שביטלתי אבל שתי חברות שונות כוביטול של ארקיע נעשה מול ארקיע בהנחייתם. סיבך את ההחזר) התנהלתי מול ההודים עד שהתייאשתי, איתרתי את הטלפון שלהם באנגליה וסיימתי את הכל בשיחת טלפון אחת.

כשבאתי לממש את הוואוצ'ר לטיסה אחרת הוא לא התקבל ושוב אותה סאגה. רק שהפעם אחרי 2 שיחות התקשרתי שוב לאנדליה ושם מיד אמרו לי שזיכוי באתר עם סיומת COM לא עובר באתר עם סיומת COM ולהיפך (אתרים זהים לחלוטין כולל במחירים).

קצת אוף טופיק אבל ממליץ תמיד להזמין טיסה ישירות מחברת התעופה גם אם יש הבדל קטן במחירים. זה לא משנה כשאין בעיה אבל כשיש בעיה אתה תגיד תודה שעשית את זה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
לפני 5 דקות, wa11a כתב:

קצת אוף טופיק אבל ממליץ תמיד להזמין טיסה ישירות מחברת התעופה גם אם יש הבדל קטן במחירים. זה לא משנה כשאין בעיה אבל כשיש בעיה אתה תגיד תודה שעשית את זה.

אלה היו טיסות שכר. טיסות רגילות או מאתרים ישראלים או ישירות מחברת התעופה.

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, dalet11 כתב:

אם למישהו יש חוות דעת ספיציפית על חרש, אשמח גם לשמוע

קניתי מהם אריחים למקלחת אחת קטנה לא מזמן.
המוכרת אמרה לי שיש מבצע על אריח איטלקי ב39 שקל למ"ר. במקרה גם מאוד אהבתי אותו אז זה יצא מצויין.
עקב קצר בתקשורת והבנה לקויה שלי של ההוראות הייתי צריך לנסוע לפתח תקווה למחסנים הראשיים לאסוף את ההזמנה שלי עם הרכב. 
כשהגעתי לשם איש זקן וחביב הציץ על ההזמנה שלי ודאג שיעמיסו הכל לרכב ויפזרו הכל בצורה אחידה ובטוחה.
לאחר מכן הוא קרא לי שוב "תן לי לראות את ההזמנה שלך שוב"..."טוב מה שיש לך פה זה גניבה, מכרו לך אריח איטלקי של 300 שקל למטר ב39 שקל למטר, אבל זה לא בעיה שלך תהנה". הכל עם חיוך. לאחר מכן הוא התקשר לסניף שקניתי ממנו ודיבר איתם, נראה לי שהיו פחות חיוכים בשיחה הזו...
אחר כך הסתבר לי שזה כנראה הבעלים כי הוא עזב את המקום במרצדס S די חדשה.

לסיכום:
1. קיבלתי שירות טוב בחנות ולשם שינוי המחירים שהופיעו על המוצרים לא היו פיקטיביים לחלוטין כמו בכל מקום אחר, כלומר הייתה טעות לטובתי, אבל מה שהופיע היה המחיר, בכל מקום אחר לוקחים את המחיר וחותכים ממנו 50% "הנחה" ואתה אף פעם לא מבין אם קיבלת מחיר טוב או לא.
2. תוודא שאתה מבין את ההוראות שלא תיסע לפתח תקווה.
3. בעל הבית טיפוס נחמד מאוד והוא עדיין מטפל בלקוחות כמו כל עובד אחר, לא הייתי יודע שהוא בעל הבית אם לא הייתי רואה את הרכב שלו. האמת שאני מאוד אוהב עסקים כאלה, זה תמיד סימן טוב.

4. למרות שהם עשו לי טעות ענקית במחיר סיפקו הכל כפי שכתוב בהזמנה ובלי פרצופים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...