Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

אני מנסה לפרק את תריסי המזגן מהקונסלוה המרכזית בשביל לצבוע אותם כמו שנעשה כאן מספר פעמים.

השאלה האם ניתן לפרק אותם החוצה בלי להוציא את כל הקונסולה?

כמו כן אשמח לעזרה בלפרק את כל הקונסולה (כי את זה ניסיתי ולא הצלחתי) מכיוון שההסבר של היינס לא ממש מובן לי, אז אשמח ממישהו שיודע איך עושים זאת בדיוק בפיאט אונו.

בתודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

אם כוונתך להציא רק את 2 התריסים המלבניים שבקונסולה אז זה אפשרי בצורה הבאה ובזהירות:

ע"י מברג קטן, כמברג טסטר, אתה מחדירו מצד ימין של רווח מלבן התריס אל הקונסולה וקצת דוחף המלבן כלפיך, מוציא המברג וכעת מבצע אותו דבר מצד שמאל של מלבן התריס ושוב קצת מצד ימין החוצה ושוב

משמאל והחוצה עד שיצא כל מלבן התריס.

כעת עשה אותו הדבר במלבן השני. הרכבת התריס פשוט ע"י לחיצתו פנימה בחזרה אל הקונסולה.

אני מבצע זאת להוצאת עלים שמצטברים בתריס מתוך מע' האורור.

בהצלחה - רפי לין :-)

פורסם

רפי - תודה רבה.

אם אפשר לשאול גם בקשר לפירוק כל הקונסולה - כאשר מותקן רדיו דיסק ומיזוג בהתקנה מקומית - האם יש צורך בלהוציא את שניהם על מנת להוציא את הפלסטיק של מרכז הקונסולה (מה שמקיף את תריסי המזגן וכו') על מנת לצבוע אותו כמו שנעשה בפרויקטים קודמים כאן?

איך מוציאים באופן כללי את הקונסולה?

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

פרוק כל הקונסולה הנו מסובך וקשה להסביר דרך המקלדת כיצד לבצע זאת.

יש גם 2 ברגים קטנים למעלה מהצד המחברים הקונסוללה אל יחידת החימום/אורור כשלשמאלי ניתן להגיע מאחורי הדבורד אך כדי להגיע אל הימני צריך או לפרק את הדשבורד או לקדוח חור בדופן שמאל של תא הכפפות כדי להחדיר דרכו מברג. כמובן שיש גם לפרק את לוח הפעלת אורו/חמום ואת לוח הפעלת המזגן.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

טוב, ננסה מחר באור ונראה לאן אפשר להגיע בלי לעשות יותר מדי נזק... :)

תודה רבה על העזרה, ואם אני יתקע במשהו מחר אחזור ואעדכן..

שוב תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

רפי צודק

הדרך הקלה היא לעשות חור מתוך תא הכפפות ומשם להחדיר מברג

בצד שמאל זה לא דורש חור אבל דורש אקרובטיקה ע"מ להכנס ולהגיע לבורג השמאלי

איכס,עשיתי את זה מספר פעמים ונשבר לי הגב

ארז

בראבה SX 1.6 1997 גיר רגיל

פורסם

היכן לבצע את החור בדופן תא הכפפות זאת בעיה להסביר דרך המסך והמקלדת.

לי יש נסיון רב בכך ואני זוכר (בערך) את המיקום וגם אני לא בדיוק קולע כך שאני קצת מגדילו.

אני שולח לך בדוא"ל הכתוב בפרופיל דף מקורי מפיאט עם שרטוט ותמונה (לא כל כך ברורה אבל יותר טוב מכלום). לצורך העבודה השתמש בתאורה מתחת לדשבורד כדי לראות הברגים. פרק והוצא את המאפרה ואת מכסה בית המאפרה עם בסיסה לאפשרות ראיה מהפתח של בית המאפרה.

פורסם

עריכה: רפי - לא קיבלתי אי-מייל ממך, האי-מייל הרשום בפרופיל נכון... אנא נסה שוב או שלח לי לאי-מייל אחר (אשלח לך אותו בה"פ)

לרפי - תודה רבה, כרגע סיימתי לפרק הכל חוץ משני הברגים האלה שאינני מצליח למצוא אותם, סתכל באי-מייל וארד שוב לרכב, ואעדכן אותך..

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

רפי, שוב אלף תודות.

הברגים נמצאו והוסרו, והצלחתי לפרק את הקונסולה לחלוטין :)

הדבר היחיד שנתקע היה הרדיו-טייפ, אבל על זה נראה לי שאני ישאל בפורום אודיו (כי אני לא רואה שום שקע שניתן לפרק בעזרתו את הרדיו טייפ).

בכל מקרה, נראה לי שהרסתי אותו קצת.. :(

עדכונים בקרוב...

שוב תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

הרדיו טייפ יושב בתוך מין כלוב כזה ,הכלוב מחובר עם שיניי כאלה שצריך לקפל אותן פנימה ואז על ידי משיכה להוציא את הכלוב החוצה .

בהצלחה

דן

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

כן, שכחתי לציין שאת הכלוב פירקתי דבר ראשון. (אני מכיר את הקטע הזה) אבל גם לרדיו טייפ עצמו היו שיניים בולטות כאלה החוצה שהפריעו בהוצאתו.

הקטע היותר מוזר שהוא לא היה מחובר עם מחבר או משהו אלא פשוט כל חוט מחובר בנפרד - בכל מקרה פתחתי שרשור בנושא באודיו

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=72316

בתקווה שמישהו יוכל לעזור לי בנושא... (הייתי בטוח שיש לנו איזה קונקטור סטנדרטי שכזה...)

...Carpe Diem

פורסם

לרפי - עוד שאלה מהצד אם אפשר:

עד כמה אני קרוב לרדיאטור החימום? האם כדאי כבר בהזדמנות הזאת להחליף אותו? או שמא יש עוד הרבה עבודה עד הפירוק שלו?

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

את רדיאטור החימום תראה מצד ימין של מע' החימום כשעליו נמצא ברז החימום .

צנור מים אחד מתחבר אל הרדיאטור וצנור שני אל הברז.

ע"י פרוק הצנורות, כבל המכני המפעיל ברז החימום וברגים קטנים, המחברים הרדיאטור אל בית המע', ואתה מוציא ימינה את הרדיאטור מתוך הבית. לפעמים חלקי מע' המזגן המקומי מפריעים להוצאת הרדיאטור.

• תוכן חדש...