Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נוזל קירור יוצא למיכל עיבוי ולא חוזר. דבר ראשון להחליף פקק רדיאטור? מה עוד יכול להיות?

הכמות שיוצאת קטנה והגיונית, לא כמות של לחץ שיוצא ממנוע גמור. ניסיתי גם למלא את הרדיאטור עד למעלה ולהניע בלי פקק ולא יצא שום לחץ/שפריץ כמו במנוע שנפרץ. הבעיה שכל פעם יוצא קצת ולא חוזר.

תודה רבה

פורסם

אולי ברכבים אחרים המיכל עיבוי אטום. אצלי המיכל עיבוי לא אטום- יש חור ניקוז למעלה למקרה של עודף נוזל וגלישה בהתחממות, והמכסה הוא פלסטיק פשוט בלי אטימה.

פורסם

אני מתנצל שעניתי מדי בקצרה

לי גם יש את אותה בעיה (סוויפט 2003) 

שאלתי כאן בפורום וניק יקר בשם @דידי zz הסביר לי בפרוטרוט את העניין וצרף ברוב אדיבותו סרטון מיוטיוב

אני ממליץ לך להסתכל כאן

בסופו של דבר הכל עובד על וואקום - אצל הבחור מהסרטון הצינור שיוצא מהפקק של מיכל העיבוי לכיוון המיכל עצמו ואמור לשאוב את המים - היה סדוק והוא הידק עליו אזיקון 

אצלי לא ברור לי מה הבעיה ואני בנתיים משתמש בדרך הפרימיטיבית ומרוקן את המים לרדיאטור חזרה באופן ידני אבל מצאתי גומיה קרועה במכסה מיכל העיבוי - חשבתי שזה קשור אבל כנראה שלא כמו שאתה אומר כי מיכל העיבוי בכל מקרה לא אטום (בכל רכב יש חור להוציא את המים)

בעיקרון אתה צריך לבדוק שהוואקום תקין - ממליץ לך שוב לצפות בסרטון

הייתי שמח לדעת אם עזרתי לך ובכל מקרה מכיוון שהפורום הזה מבוסס על עזרה הדדית ובנו הדבר תלוי מומלץ בחום להעלות את המסקנה שלך מה היתה הבעיה כדי להחכים את כולם - כמו שאותו ניק עזר לי ועכשיו אני מעביר את זה אליך 

בהצלחה חבר (מקווה שלא חפרתי)

פורסם

לעיתים, במיוחד ברכבים ישנים שמולאו בנוזל קירור לא מתאים או במים מהברז, מצטברת בתחתית מיכל העיבוי מעין בוצה. זה סותם את המעבר של הצינור. 

תפרק את מיכל העיבוי תנקה אותו ואת הצינור שמגיע מהרדיאטור למיכל העיבוי, אולי משם הבעיה. 

פורסם
לפני 4 שעות, נקודה טובה כתב:

הייתי שמח לדעת אם עזרתי לך

האמת שאת העיקרון של המערכת אני מכיר ולכן החלפתי אתמול פקק (יפני 0.9 תואם) ואני מחכה לראות את ההשפעה לאורך כמה ימים. השלב הבא היה לבדוק שהצינור מהרדיאטור למיכל עיבוי אטום כהלכה. (למרות שנבדק לא מזמן.) כל זה לפני שכתבתי את השאלה, שאלתי כדי לראות אם יש כיוונים שאני מפספס ואני מבין שלא ממש..

לפני 3 שעות, Moshe c כתב:

לעיתים, במיוחד ברכבים ישנים שמולאו בנוזל קירור לא מתאים או במים מהברז, מצטברת בתחתית מיכל העיבוי מעין בוצה. זה סותם את המעבר של הצינור. 

תפרק את מיכל העיבוי תנקה אותו ואת הצינור שמגיע מהרדיאטור למיכל העיבוי, אולי משם הבעיה. 

הרכב אמנם ישן אבל די מפונק. לא קיבל מי ברז מעולם,  כרגע ממולא נוזל קירור של ZEREX והמיכל עיבוי רוקן ונוקה לא מזמן. באותה הזדמנות גם הצינור מהרדיאטור למיכל נותק ונבדק.

סבירות גבוהה שזה סה"כ הפקק. נמתין כמה ימים ונראה.

לפני 4 שעות, נקודה טובה כתב:

אצלי לא ברור לי מה הבעיה

החלפת פקק רדיאטור? זה שלב ראשון כי כמו שהסבירו לך שם הפקק אחראי על ויסות יציאת המים וחזרתם כדי לשמור על לחץ תקין ברדיאטור.

גם אני סוחב את זה תקופה אבל אתמול נמאס לי וקניתי פקק יפני תואם בחנות ממש יקרה ב-₪35 כך שלדעתי שווה גם אם זה לא זה. (וסיכוי טוב שזה כן זה)

• תוכן חדש...