Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי מה אתה מעדיף יותר, לכול אחת יתרונות וחסרונות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה שחשוב לי זה חיסכון ונהיגה נוחה.. לא צריך להתפנק או משהו באבזור

אגב הציעו לי היום גם פולקסווגן גולף פלוס TRENDLINE שנת 2010  1595 סמ"ק וגיר אוטומטי.
הרכב עבר 110000 קילומטרים ו-2 ידיים. הטסט הבא עוד 3 חודשים.
שייך?

פורסם

הייתי שוקל את הספייס, היא חסכונית חעומת המזדה, תהיה חדשה יותר בכמה שנים, לכן יש הסיכוי שתספק אמינות טובה יותר.

הגולף פלוס מגיעה עם גיר רובוטי, פחות הייתי ממליץ, יכולות להיות בעיה במח גיר או החלפת מצמדים, כול אחד בעלות של כמה אלפים.

• אהבתי 1

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מאזדה תהיה מהנה ונוחה יותר לנהיגה מהספייס אבל הספייס תהיה יותר חסכונית בדלק ואולי גם זולה יותר לאחזקה בשל השנתון והתקלות הצפויות. 

שתיהן אמינות מאוד ובכל מקרה בשל היעדר הנסיון וגם ללא קשר אליו, הייתי משתדל להימנע מרכישה ממגרש כי הסיכוי לקבל רכב טוב ותקין גדול יותר בשוק הפרטי. תמיד ניתן להגיע לראות רכב עם בן משפחה / חברים עם ידע טוב יותר ברכבים שיכולים לתת עצה טובה. 

פורסם

למה ירדת מפיאסטה?

מה עם פיאט פונטו EVO?

התקציב שלך נמוך. אני חושש שאתה תמצא פריטים יחסית "שבורים" של מאזדה 2 או ספייס סטאר כי אתה יורד לטווח הכי נמוך שבו הן נמכרות.
מה דעתם של אחרים לגבי החשש הזה שלי?

פורסם

בפונטו גיר רובוטי חד מצמדי..

פיאסטה עם מנוע 1.4 לא חסכונית ופחות זריזה מהמזדה 2 אך נעימה עם בטיחות טובה לזמנה.

פורסם

ידוע. הגיר הרובוטי לא נעים במיוחד לנהיגה, אבל לדעתי רכב במצב טוב עם גיר רובוטי מעצבן עדיף על רכב שעבר הרבה \ עבר תאונות.

בפיאסטה יהיה אפשר לקחת רכב מאיזור שנת 2012 - 2013 לעומת 2009 במאזדה הזו. לטעמי היא זריזה בצורה מספקת. עוד 10% בצריכת הדלק זה לא באמת שיקול משמעותי.

פורסם

לא חייב לרכוש את הספייס הספיציפית, אפשר לחפש רכב ללא תאונות.

• אהבתי 1

פורסם

הגולף פלוס תהיה הרבה יותר נוחה ובטיחותית מכל המכוניות מיני/סופרמיני שהזכרת לפני כן.

המושבים שלה ממש טובים.

אבל צריכת הדלק גבוהה יותר.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

לאשתי יש ספייסטאר 2015 יוצאת השכרה. 

בכנות, זה לא מורגש. נוסע אחלה ואני מרוצה מהעלות תועלת.

לאחרונה התחלפפנו במכוניות ואני נוהג עליה ביום יום.

אמין מאוד, אוכל 1-12 עם המון פקקים. מצוין לדעתי.

יכול בקלות לנסוע לכל מקום בארץ אילת ירושלים וכד'.

יחסית רועש אבל זה נסבל לטעמי. בטיחותית לזמנה 4 כוכבים.

בסיסית בהשוואה לפולו שאשתי לקחה לי אבל באמת רכב יעיל.

אם יש לך שאלות מוזמן לשאול בכיף

פורסם
לפני כשעה, Tamir.h כתב:

לאשתי יש ספייסטאר 2015 יוצאת השכרה. 

בכנות, זה לא מורגש. נוסע אחלה ואני מרוצה מהעלות תועלת.

לאחרונה התחלפפנו במכוניות ואני נוהג עליה ביום יום.

אמין מאוד, אוכל 1-12 עם המון פקקים. מצוין לדעתי.

יכול בקלות לנסוע לכל מקום בארץ אילת ירושלים וכד'.

יחסית רועש אבל זה נסבל לטעמי. בטיחותית לזמנה 4 כוכבים.

בסיסית בהשוואה לפולו שאשתי לקחה לי אבל באמת רכב יעיל.

אם יש לך שאלות מוזמן לשאול בכיף

תודה רבה!
באמת רובן מהשכרה / ליסינג.. מצד אחד אומרים להתרחק מצד שני זה מה שיש

מה כדאי לבדוק כשולקחים רכב שהיה בבעלות קודמת של השכרה?

פורסם (נערך)

טיפולים שוטפים בזמן, החלפת שמן גיר לדעתי כל 80 אלף ק"מ (תבדוק אותי לא סגור על זה בדיוק)

לא חושב שהרוב מחליפים אבל זה יכול להיות בונוס.

תאונות פח כנראה שבכל רכב יוצא השכרה/ליסינג יהיה לא הייתי מתרגש מזה כל כך בתנאי שאין שלדה ותוקן כראוי.

עריכה אחרונה על ידי Tamir.h
פורסם
בתאריך 8.11.2022 בשעה 15:23, תחבצ כתב:

יכול להיות, לשכן שלי יש את הספייס 2021 והיא ממש לא חסכונית ראיתי במחשב דרך, הוא מבוגר שנוסע רק בעיר והאוטו על 1:8-9 פשוט הזיה. אם לא הייתי רואה לא הייתי מאמין

לבת הזוג שלי יש ספייס סטאר 2022, צריכת הדלק תלויה בנסיעות.

מחוץ לעיר ראינו מספרים יפים מאוד (1:17-1:18) במהירויות סבירות. בעיר עם פקקים כבדים לא פעם ולא פעמיים עדיין מקבלים 1:12. עם פחות פקקים ותנועה זורמת המספרים משתפרים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...