Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1023721098_Screenshot_20221030-175244_.thumb.jpg.d0e719b0f665b1c29648ccc5a2f7acbe.jpg1306722229_Screenshot_20221030-175238_.thumb.jpg.56717a92fab3f3bf01de5f590f0eff39.jpgמבצעי מועדון צרכנות הוט

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

באסה להיות עצמאי 😀

אבל אשתי חברת הסתדרות המורים.

זה רעיון שלא חשבתי עליו!

תודה.

עריכה: 18 אחוז הנחה

IMG_20221030_182033.jpg

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
לפני 4 דקות, natco כתב:

הסתדרות המורים

באשמורת אמור להיות פחות או יותר כמו המבצעים של הוט.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

בשכירות האחרונות שלי (ב-2019) כל שנדרש היה לבחור במועדון של כרטיס אשראי. אנ ימניח שיש לך יותר מאחד, אז בחר את זה שנותן את התנאים הטובים ביותר באתרים של חברות ההשכרה. כמובן שזה נזיל - אז בכל שכירה בדוק מחדש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, Giant_TA כתב:

וואלה יהיה יותר קל אם אתה יכול לתת תאריכים ומה המחיר הטוב ביותר שמצאת?

ההתייעצות היא כללית, למרות שהתאריכים לא סודיים או משהו.

אני לא מצפה שיחפשו עבורי דילים., השאלה המקורית היתה לגבי רנטלקארס, והאמינות שלהם.

הנסיעה גם רחוקה (תחילת אפריל 12 יום) ואין עדיין מחירים בחלק מהחברות.

לגבי סוג הרכב, הילדים רוצים שניקח suv. 

אבל תודה על הנכונות לעזור, בכל מקרה.

ערכתי את ההודעה הקודמת. יש 18 אחוזי הנחה דרך סיקסט

עריכה אחרונה על ידי natco
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 27 דקות, natco כתב:

ערכתי את ההודעה הקודמת. יש 18 אחוזי הנחה דרך סיקסט

מה האותיות הקטנות של המבצע הזה? חוץ ממה שניתן לראות בתמונה של הזמנה מהארץ וכנראה שימוש בכרטיס אשראי של האישה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

לא ממליץ, זה הבוקינג של השכרת רכב. אם יש אירוע כלשהו צריך להתמודד מולם לקבלת החזרים וכו' (במידה ורכשת דרכם ביטוח).

• אהבתי 1
פורסם

16671617417625902074831855467476.thumb.jpg.f57140dd5d018cf8d86569e3c5a260f0.jpg

לא נראה לי שיש אותיות קטנות. זה העתק מדוייק של האתר של שלמה.

המחיר כולל ביטוח ביטול השתתפות וכל התוספות.

(כמובן שאלה אינם התאריכים שלנו, התאריכים שלנו עדיין לא מופיעים...)

פורסם
לפני 1 דקה, natco כתב:

16671617417625902074831855467476.thumb.jpg.f57140dd5d018cf8d86569e3c5a260f0.jpg

לא נראה לי שיש אותיות קטנות. זה העתק מדוייק של האתר של שלמה.

המחיר כולל ביטוח ביטול השתתפות וכל התוספות.

(כמובן שאלה אינם התאריכים שלנו, התאריכים שלנו עדיין לא מופיעים...)

הלינק של התמונה שבור, נשמע שמשתלם לקבוע דרכם.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם (נערך)
בתאריך 29.10.2022 בשעה 21:24, sperial כתב:

שכירת רכב ביוון זה משהו מיוחד, יש סוכנויות בכל קרן רחוב והפרוצדורות שלהם לא דומות לאף מקום אחר. אל תשליך מכרתים לשום מקום, חוץ מאשר, אולי, לאי יווני אחר.

#חבר_מבאס

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

מה מבעס?

לפני די הרבה שכרתי רכב ברודוס: נציג חברת ההשכרה ישבה בלובי של המלון, חתמנו על חוזה ההשכרה, למחרת חיכה לנו פונטו בחניון של המלון, המפתחות מץחת לשטיחון של הנהג. המדבקות של חברה אחרת. הוחזר באותו פורמט.

בשיחה עם הנציג התברר שאין להם בעיה של גניבת רכב (חוץ מאיזה בן 16 שלוקח סיבוב פה ושם), החברות משאילות זו לזו מכוניות לפי הביקוש, ונציגי כל החברות מכירים אל כל רכבי ההשכרה ומדווחים על אירועים חשודים.

אהה... ובתחנת הדלק תחמנו אותנו בכמה אירו.

ולעומת זאת חוויה באי אגינה ליד אתונה, קצת לפני הקורונה. חברה משפחתית קטנה, הרכב מושכר ליום, אבל בד"כ מוחזרת 4 שעות, 2-3 השכרות ביום. משלמים במזומן, משאירים רשיון נהיגה ונוסעים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מזכיר לי את רודוס, לפני כמעט עשור.

יש להם בוטקה מחוץ למלון שלנו, וה"נציג" עומד בחוץ ומנסה לשכנע עוברים ושבים (אורחי המלון ששילמו על מלון מכובד בשביל קצת שקט ושלווה) לשכור- מטוסטוס, דרך טרקטורונים ועד ג'מיני חבוטים ומאובקים שלא קיבלו שטיפה מאז שעלו על הכביש.

20150719_202331.thumb.jpg.dd313a1d80e8f962fbc244fb26ce6762.jpg

אה, לקחתי בסוף ג'מיני ליום אחד.

נסענו ללינדוס.

😁

פורסם (נערך)

אז שכרת גם חמור.

הפיאט ששכרתי ל-3 ימים עבדה קשה. יום לינדוס ושבעת המעיינות, יום בפארק המים, אבל גולת הכותרת היתה דווקא היום הראשון: נסיעה לעמק הפרפרים ולמונוליתוס. זה היה לפני שקנו לי HPS, ובמפה סומנו "כבישים סוג ב", שהתבררו כדרכי קק"ל (כנראה שהבריטים סללו במלחמת העולם ומאז נעלם אספלטם). כמובן שלא היה שילוט. כל כמה קילומטר איזה רכב עוצר ומישהו שואל, באנגלית רצוצה, את הדרך. כמובן שבמשפט השני עוברים לעברית. אבל הפיאט החבןטה עמדה במשימה בכבוד עם 5 נוסעים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • מצחיק 2

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 29.10.2022 בשעה 21:26, RBRB כתב:

הזמנו דרך Rentalcars בסוכנות Goldcar  בשדה התעופה של ניס בצרפת.

על הסוכנות עצמה (גולדקאר סניף ניס) ראינו לא מעט ביקורות שליליות אבל הלכנו על זה בכל זאת.

הכל עבר חלק ובלי דרמות. רכב במצב מעולה, לא היו שום חיובים בהפתעה למרות שויתרנו על הביטוח שהציעו לנו בדלפק. הסתמכתי לחלוטין על ההחזר של Rentalcars במידה והיה קורה משהו אבל כאמור לא היה צורך. על סמך החוויה הזו הייתי שוכר שוב בצורה הזו ללא שום התלבטות.

בתאריך 29.10.2022 בשעה 23:54, Derish כתב:

גולדקאר זה רולטה רוסית הפוכה, כזאת שבה האקדח טעון בכל הכדורים מלבד אחד, ואתם קיבלתם את ה-chamber הריק. לא הייתי ממליץ לאף אחד לנסות את מזלו איתם, בשום קונסטלציה ובשום מיקום.

אז ככה: הזמנתי רכב בגולדקאר ניס, כשהגענו גילינו שהייתה תקלה בהזמנה (קצת אולי גם באשמתי שהייתי צריך להסתכל שוב בכל האותיות הקטנות לפני האישור הסופי).

בכל מקרה הנציג החביב הבטיח שיהיה זיכוי על ההזמנה הבעייתית אם נעשה הזמנה נוספת במקום בגלל שההזמנה המקורית הייתה מולם ישירות.

לקח כ 6 שבועות עד שהזיכוי הגיע ללא תגובה מצידם לשאלות במשך הזמן הזה.

בכל מקרה גם אם לא הייתי מקבל זיכוי ההפסד לעומת החברות הגדולות כי המחיר היה בערך חצי (אני תמיד לוקח ביטוח מלא).

אז אולי גם אני קיבלתי תא ריק ברולטה?

על הרכב עצמו אין מה לפרט: בילה אי אילו עשרות אלפי קילומטרים בשרות יורופקאר (החברה האם?) משופשף ושרוט למדי אבל היה נקי ותקין, האיסוף וההחזרה בסגנון "הנה המפתח, שלום".

מסקנותי:

1. לפני שלוחצים על כפתור האישור הסופי תמיד לקרוא שוב את הכל ולוודא ששום דבר לא "קפץ" בדרך.

2. עדיף לשכור ישירות מול החברה באתר ארץ היעד.

3. כמו שספריאל אומר לקחת עוד כרטיס אשראי עם מסגרת גם אם לא מתכוונים להשתמש בו בדיוק למקרים כאלה.

4. העדפתי האישית לקחת את כל הכיסויים (חוץ נניח משירותי ניווט וחילוץ...) בטיול רוצים ליהנות ולא לחשוש שאולי מישהו יפתח דלת על הרכב דלת ויעשה דנט. זה גם הקריטריון להשוואת מחירים שלי.

• אהבתי 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...