Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיוטה run-x

הפסען
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות רכב ושמעתי דברים מאוד טובים על טיוטה run-x השאלה שלי זה האם זה נכון שזה רכב מומלץ והאם הוא קיים בגרסה של גיר רגיל

חוצמיזהמישהוא אמר לי שטיוטה יאריס יקרה סתם ואפשר להשיג באותו תקציב רכב חדש יותר במצב טוב יותר

אני מחפש רכב יד שניה בין 10000 ל 15000 שקל

פורסם

Run-x היא גרסת האצ'בק של הקורולה מלפני 15-17 שנים.

בסכום שאתה מקציב לרכישה עליך להתחשב בכמה דברים:

1. היחס שהרכב קיבל במהלך השנים (נהיגה, טיפולים, תיקונים) חשוב לא פחות, ואולי יותר, מהדגם הספציפי.

2. בכל מקרה עליך להיות ערוך לבצע טיפולים ותיקונים חיוניים, שאפילו ברכב שמור עלולים לעלות כמה אלפי שקלים.

3. רכישת רכב היא רק הוצאה ראשונית, אחזקתו דורשת הוצאות שוטפות, מרישוי וביווח דרך דלק ואגרת כבישים ועד תיקונים וטיפולים, שברכב בן 15 עלולים להפתיע.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

השאלה שלי זה האם קיים רכב כזה עם גיר רגיל

לגבי שאר ההארות זה לא הרכב בראשון שאני קונה וכרגע יש לי רכב מ 1999 אז אני לא חושש מרכב ישן

פורסם
לפני 35 דקות, הפסען כתב:

השאלה שלי זה האם קיים רכב כזה עם גיר רגיל

1. תבדוק במחירון.
2. תבדוק בלוחות כמו יד2. גם אם הדגם קיים, אבל אין אקזמפלרים למכירה, זה לא יעזור לך יותר מדי.

פורסם
לפני 32 דקות, Boltik כתב:

1. תבדוק במחירון.
2. תבדוק בלוחות כמו יד2. גם אם הדגם קיים, אבל אין אקזמפלרים למכירה, זה לא יעזור לך יותר מדי.

המחירון הוא מקור גרוע לבדיקת זמינות דגמים. יש לא מעט דגמים שקיימים במחירון, ולא קיימים בפועל.

במקרה יש אחד ידני כזה (שהגיע בייבוא אישי) ומוצע למכירה בלוח שבפורום ראה כאן

הגיעו גם כאלה ידניות בייבוא סדיר. 79 מתוך 6159 טיוטה RUNX הנוסעות בכבישי ישראל, מצוידות בגיר ידני.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 12 דקות, zvit כתב:

לפי המוכר, "לפני שבוע עברתי איתו תאונה שהנזק שלה מוערך בכמה אלפי שקלים טובים (מכני + קוסמטי)". 

פות"ש מן הסתם מעונין לקנות רכב שנוסע ולא scrap metal.

פות"ש, אתה רוצה עזרה , תמלא את השאלון שנעוץ. 2 סנט ראיית עתיד: תובנות מיוחדות על קורולה בת 17 ספק אם תשמע כאן מלבד הדברים הרגילים (היסטוריית טיפולים, בדיקה וכו'). 

ביד2 יש כרגע מעל 200 קורולות בתקציב שלך. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני שעה, zvit כתב:

הגיעו גם כאלה ידניות בייבוא סדיר. 79 מתוך 6159 טיוטה RUNX הנוסעות בכבישי ישראל, מצוידות בגיר ידני.

אתה בטוח שיש 6159 RunX? 

זה נראה כמו מספר כללי כולל סדאן

פורסם

מס' כללי כולל סדאן בשנים 2003-2007 (הדור התשיעי E120) סה"כ עלו על הכביש 54735 יחידות מהן שרדו 40101.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בתאריך 14.10.2022 בשעה 16:44, zvit כתב:

הסיפור הזה לא יעזור לי בכלל.

אבל אני מבין שכדאי לחפש כלי מצוי יותר אלא אם כן אני משוגע לדבר

פורסם

בתור בעלים של runx 2006 אני יכול להמליץ שאכן זה אחלה רכב במידה וטופל באופן סביר ולא היה בבעלות נהג מתעלל.

הוא מפגין אמינות טובה מאוד ומזדקן יפה.

כמו שאתה מבין, יכול להיות שתצטרך לחכות בסבלנות עד שיעלה רכב ידני כזה ללוחות.

הגיר האוטומטי נחשב לאמין מאוד ואצלי (טפו טפו טפו) הוא עובד ממש מצויין אחריי 280k ק״מ.

Toyota runX 2006

Toyota Corolla Cross Adventure 2022

פורסם
לפני 20 שעות, Potato כתב:

זו קורולה ישנה לרע ולרע.

קורולה ישנה זה ממש לא רע!

וקורולה עם גיר רגיל אמור להיות אפילו פחות רע!

חוצמיזה שלרכב ישן ולא מצוי יותר קשה להשיג חלקים כשצריך, השאלה שלי היא האם קורולה ידנית בת עשרים נמצאת בקטגוריה של רכבים שקשה להשיג להם חלקים (או שהחלקים מקוד יקרים)

פורסם
לפני 2 דקות, הפסען כתב:

קורולה ישנה זה ממש לא רע!

וקורולה עם גיר רגיל אמור להיות אפילו פחות רע!

חוצמיזה שלרכב ישן ולא מצוי יותר קשה להשיג חלקים כשצריך, השאלה שלי היא האם קורולה ידנית בת עשרים נמצאת בקטגוריה של רכבים שקשה להשיג להם חלקים (או שהחלקים מקוד יקרים)

השאלה היא מה טוב?

יש פורד פוקוס ויונדאי i30 ידניות.

טיפה פחות נדירות ויותר מודרניות.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אני לא התחתנתי עם קורולה run-x או כל קורולה אחרת ואני לא פוסל רכבים יותר מודרניים (למרות שיותר קשה לטפל בהם בבית) אבל שמעתי דברים מאוד טובים על מ run-x ואני אוהב גיר רגיל אז רציתי לדעת איך משיגים כזה כלי? והאם הוא מומלץ גם עם גיר רגיל?

• תוכן חדש...