Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא מזמן נהג אוטובוס צפר לי בחוזקה אחרי שחציתי כביש היכן שאין מעבר חצייה,האם תיאורטית הייתי יכול לתבוע אותו על זה שהלחיץ אותי,בהנחה שהייתה לי בתור הולך רגל מצלמת Go Pro שתיעדה את האירוע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שכתבתי בכותרת,מדובר באירוע שקרה לי לא מזמן,אני יודע שגם אני הייתי לא בסדר כי חציתי איפה שאין מעבר חצייה,אבל בבקשה,לפני שחלקכם פה תקבעו שמגיע לי לקבל פרס דארווין או משהו כזה,תשמעו את כל הסיפור.

אז האירוע המלחיץ קרה לי לא מזמן כשהייתי בדרך לעבודה בבוקר,משהו שאמור לקחת בין 20 דקות לחצי שעה הליכה ברגל.העניין הוא שאצלנו בבאר שבע,יש בשנה אחרונה מלא שיפוצים באזור מרכז העיר,האזור שאני אמור ללכת בו לעבודה מלא עבודות בכביש,כמו גם הרבה חסימות של דרכים כי כל פעם שוברים איזו מדרכה וחוסמים את המעבר,רק שזה נראה שהעירייה ממש לא מתחשבת בהולכי הרגל שצריכים לעבור במקום ולא תמיד דואגת להקצות אזור בטוח למעבר של הולכי רגל גם בזמן שיש עבודות ושיפוצים,ולפעמים בכל פעם הם חוסמים אזור אחר,ואני בתור הולך רגל מוצא את עצמי מחפש הרבה זמן מקום מתאים לעבור בו.

אז באותו היום,כשהלכתי לעבודה וכביש הגישה שוב היה חסום ותפוס,הלכתי לחפש מקום אחר לעבור בו,אבל מכיוון שרציתי להגיע בשעה 08:00 בדיוק באותו היום,חיפשתי את המקום הכי מהיר בנמצא.

עכשיו,בכביש שעמדתי לעבור בו  היו מכוניות חונות בצד ולא היה מעבר חצייה,אבל זה נפוץ שהולכי רגל עוברים שם והרכבים לא נוסעים בדרך כלל מהר מדי שם,ובנוסף זה כביש עם עלייה,אז אחרי שכבר עברו יותר מדי מכוניות,ראיתי שמתקרב אוטובוס,אבל חשבתי שאני יספיק לעבור לפניו בהליכה מהירה.איך שהתקדמתי במהירות לכיווןן מרכז הכביש,אני שומע פתאום את נהג האוטובוס צופר לי צפירה  ארוכה,ממושכת וחזקה.עכשיו תבינו,מדובר בצופר של אוטובוס,רכב כבד,ועוד כזה שהיה קרוב אליי,ככה שההרגשה הייתה כאילו מישהו צופר לי ממש לתוך האוזניים ושכל כולי רועד מהצפירה,קפאתי במקום לשבריר שנייה וישר זזתי אחורה והאוטובוס עבר.

אחרי זה הייתי די בשוק,עבר לי בראש משהו כמו "נהגוס,למה אתה צופר כל כך חזק,אתה נהג אוטובוס והצופר שלך חזק להולכי רגל",אני יודע שגם אני עשיתי טעות אבל עדיין אני חושב שהוא היה יכול לתת לי לעבור.

אחר כך חשבתי לעצמי שראיתי שלא רק לרכבים,גם הולכי רגל מסתובבים לפעמים עם מצלמות Go Pro עליהם וזה משדר את מה שקורה בכביש בדיוק כמו שקורה עם רכב,ושגם הולכי רגל יכולים לעלות סרטונים משל עצמם,אז בהנחה שהייתי מעלה תיעוד של האירוע,יש סיכוי שמישהו היה מתייחס לזה ועושה עם זה משהו?או שבמקרה כזה,כשלא הייתה תאונה וזה נחשב שהצפירה הייתה כדי להזהיר,לא היה סיכוי לכלום.

תודה לעונים.

פורסם

1. הנהג לא צפר חזק, הוא צפר רגיל, מה לעשות שלאוטובוס יש צופר חזק

2. הוא צפר כדי למנוע תאונה! גם אם הצלחת לשכנע שלא היתה לך ברירה אחרת אלא לעבור שם זה עדיין לא אומר שלא יכולת להידרס ח"ו

3. במדינת ישראל לא ידוע לי על תקדים של הגשת תביעה על בהלה ללא נזקים

• רעיון טוב! 1
פורסם

נשים את שלל התירוצים בצד, חצית במקום אסור, הופתעת ע״י אוטובוס אז גם לא טרחת לוודא שהכביש פנוי, הפרעת לתנועה ואתה רוצה לתבוע אותו?!

על מה? על זה שהוא לא דרס אות למרות שחצית כביש בלי לשים לב שאוטבוס מתקרב? על זה שהוא צפר כדי שתקלוט איפה אתה נמצא? על זה שלא קיבלת דו״ח על חציה במקום אסור? על זה שהעיריה, יצרן הצופרים של האוטובוס והנהג לא בסדר אבל אתה הולך רגל מסכן שעבר טראומה נוראית וצריך לממן לך עכשיו טיפול נפשי?

• אהבתי 3
פורסם (נערך)

אתה מזכיר לי את השרשור המקביל: הטעות שלך, ואתה מאשים אחר.

כולנו עושים טעויות, לשמחתך לא נפגעת - ואני מקווה שאיש מנוסעי האוטובוס לא נפגע בבלימה.

עזוב את נהג האוטובוס, ולמדבאת הלקחים שלך: לשמור מרווחי בטיחות, ולא להאשים אחרים בטעויות שלך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עכשיו הבנתי את מי פות״ש מזכיר לי, קוראים לך ניטי במקרה?

בחורה שנסעה מבאר שבע לירושלים עם בלם יד תפוס, הברקסים לא עובדים כמו שצריך והיא הגיעה פורום תפוז לקטר על הנהגים המטומטמים שלא נתנו לה לעבור כשהרכב שלה בקושי מצליח להאט.

• מצחיק 1
פורסם
לפני 23 דקות, Be roo כתב:

בחורה שנסעה מבאר שבע לירושלים עם בלם יד תפוס, הברקסים לא עובדים כמו שצריך והיא הגיעה פורום תפוז לקטר על הנהגים המטומטמים שלא נתנו לה לעבור כשהרכב שלה בקושי מצליח להאט.

לא שמעתי על הסיפור הזה.

עדיין,לדעתי,זה שונה כשאתה הולך רגל מאשר כשאתה נהג,במקרה שכתבת היא זאת שנהגה,ובתור נהגת צריכה להיות עליה הרבה יותר אחריות כשהיא עולה על הכביש עם רכב לא תקין,כי היא אחראית לא רק על עצמה ועל החיים שלה אלא גם על חיים של אחרים מסביבה.

פורסם

בלי קשר לטעות של פות"ש, נהגי אוטובוס לא מגלים רגישות לאיזור שבו הם נוסעים בעיקר(פנים העיר) ומרביצים בצופר כאילו אין מחר על כל דבר כמעט.

מפה לתביעה אין טעם, לא נפגעת, האשם במצב הוא אתה, אבל אני מבין אותך.

השימוש בצופר במדינה שלנו גובל באובססיה.

אני זוכר שהייתי באמסטרדם לא מזמן ופתאום הייתה צפירה של רכב וכל הרחוב עצר להסתכל כאילו מדובר באירוע של פעם בעשור

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, NEW10 כתב:

עדיין,לדעתי,זה שונה כשאתה הולך רגל מאשר כשאתה נהג,במקרה שכתבת היא זאת שנהגה,ובתור נהגת צריכה להיות עליה הרבה יותר אחריות כשהיא עולה על הכביש עם רכב לא תקין,כי היא אחראית לא רק על עצמה ועל החיים שלה אלא גם על חיים של אחרים מסביבה.

אתה צודק, אתה יכול לעשות מה שבא לך, לחצות את הכביש בלי להסתכל, ואחרים לא צריכים רק לנהוג באחריות ולהמנע מלדרוס אותך (כפי שקרה) אלא גם לא לצפור כדי לא לפגוע בנפשך הרכה והעדינה, פן תתבע אותם על לחץ נפשי מוגזם.

אלוהי המילניאלס, אתה לא חי בסרט, אתה חי בטרילוגית ילדים של דיסני.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • מצחיק 4
פורסם

@aviaviaviהיה לי היום ניסיון מעניין - נסעתי את אותו מסלול (בחיפה) בשעה 8 בבוקר ובשעה 12 בצהריים. בשעה 8 היה עמוס, ונשמעו הרבה צפירות (אם כי רובן קצרצרות, כאלה של "שים לב"). בצהריים הכביש היה הרבה, אבל הרבה, יותר עמוס - אבל הנהגים פרגנו ונשמעה צפירה בודדת, כנראה בגלל מישהו שהחליק לנתיב שלידו.

לגבי אירופה - כן, לפחות בחלקה הצפוני צפירות נדירות. בחלקים הים תיכוניים יותר נפוצות. וספציפית לגבי הולנד, השבוע ראיתי איזה מסמך, קישרתי אותו בשרשור הקנסות מהולנד, שמתוכו הבנתי שצפירה מיותרת עלולה לגרור קנס של 390 אירו. כמעע 1500 ש"ח. סיבה טובה להמנע משימוש בצופר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מכיר את הבדיחה על ההבדל בין תיאורטי ומעשי?

אז זהו. :-)

• מצחיק 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 5 שעות, Be roo כתב:

יואו בדיוק אתמול חשבתי עליה! 

פורסם

כן תיאורטית אתה יכול לתבוע על כל דבר השאלה היא אם מעשית תזכה ובכמה תזכה.

גילוי נאות - אני עו"ד שעוסק בדיני נזיקין וביטוח ומוכן לייצג אותך בתביעה שכזו תמורת שכר טרחה של 55,000 ש"ח + מע"מ מראש....

• מצחיק 2
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...