Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, יש לי כרגע בלנסר שלי קומפוננטים של Hertz energy ישנים מאוד ששירתו את עבודתם נאמנה, השבוע שמתי לב לרעש של היסינג מהטוויטר ובכללי הרמקולים בצד שמאל עובדים לסירוגין וגם השמיעו רעש סטטי (בבוקר שמניע לא עובד נוסע 2 דקות מגביר את הווליום ופתאום קם לתחייה כאילו לא היה תקלה).

כרגע ברכב מותקן מגבר Infinity 475a REFERENCE שלמיטב ידיעתי הוא ללא תקלות + סאב Hertz energy שעובד מעולה! (בנוסף לקומפוננטים מקדימה). אני שוקל לקנות לעצמי סט קומפוננט חדש ולהחליף את הסט הישן ואולי זה יפתור את הבעיה ההיא ואשאר עם המגבר והסאב הנוכחי.

הומלץ לי על focal ps 165 fxe, נאמר לי בחנות שהמגבר שלי מספיק חזק כדי להריץ אותם  וככה באמת יכול לצאת שדרוג לא יקר מידי. אני כן מעט חושש אבל מביקורות שקראתי באינטרנט שהם צריכים מגבר חזק מאוד כדי להוציא את המרב מהם וחושש ששלי לא יספיק למרות המלצת החנות. האם למישהו יש ניסיון עם הרמקולים האלו ויכול להמליץ?

בנוסף, הומלץ לי על רמקולים של hertz mpk 165.3 ובגדול אחרי שהקומפוננטים שיש כרגע ברכב לשל הרץ (שאחי הגדול התקין בעבר שהרכב עוד היה שלו, שעברו לפני זה מרנו קליו שנת 1993!) שרדו מעל 10 שנים אם לא 15 אני מאוד מתפתה  לקנות מאותה החברה, אבל לצערי אני לא מוצא מישהו שמוכר אותם בארץ והאופציה היחידה כך נראה זה הזמנה מחו''ל.

מישהו שיכול להכווין אותי לאיזה סט לקנות מבין השניים? אולי המלצה על סט אחר בכלל?

אולי מישהו נתקל בבעיה שציינתי ויודע כיצד לפתור וכלל לא צריך להחליף את הרמקולים? אשמח לחוכמת ההמונים!

מבחינת תקציב אין בעיה להשקיע עד 1500 לערך אך מוטב מעט פחות אם אפשר להשיג דיל טוב כמובן

פורסם

לגבי התקלה שלך  אני חושב שזה קורוזיה בחוטים בדלת , מומלץ לבדוק זאת 

לגבי סט קומפוננטים במחירים האלה 

הפוקל 165FXE קומפוננט נהדר שמפיק סאונד נעים מאוד לאוזן , ויש בנוסף את הקומפוננט של מורל דגם הייבריד שהוא מדהים אבל הוא מעבר לתקציב שציינת אם תוכל ללכת לשם שווה מאוד את ההשקעה .

המגבר שלך  בגדול מוציא 75x4  RMS הוא צריך לפתוח את הפוקל בצורה מושלמת , את ההיבריד זה יהיה לו די קשה 

פורסם
לפני 10 שעות, DIN_13345 כתב:

קורוזיה בחוטים בדלת

מעניין, אתה ממליץ להחליף את כל החיווט? אתמול פירקתי את הדלת והיה נראה בסדר ממבט מהיר, זה אמור לפתור את בעיית הנתנתקות לסירוגין?

הפוקל יגיעו לעוצמה מספקת לדעתך? (לא צריך להחריש אוזניים אבל שיהיה כיך לשמוע בווליום יפה)

בנוסף, @DIN_13345, שמעתי שיש אופציה כזאת של לחבר מתאם Bluetooth למגבר הנוכחי שלי וככה אפשר להיפטר מהדיסקים, שמעת במקרה? ממליץ יעל מתאם מוסיים שיש לו איכות סאונד טובה?

פורסם
לפני 13 שעות, Yu1208 כתב:

מעניין, אתה ממליץ להחליף את כל החיווט? אתמול פירקתי את הדלת והיה נראה בסדר ממבט מהיר, זה אמור לפתור את בעיית הנתנתקות לסירוגין?

הפוקל יגיעו לעוצמה מספקת לדעתך? (לא צריך להחריש אוזניים אבל שיהיה כיך לשמוע בווליום יפה)

בנוסף, @DIN_13345, שמעתי שיש אופציה כזאת של לחבר מתאם Bluetooth למגבר הנוכחי שלי וככה אפשר להיפטר מהדיסקים, שמעת במקרה? ממליץ יעל מתאם מוסיים שיש לו איכות סאונד טובה?

כן זה אמור לפתור כל עוד אין תקלה בקרוס / מיד , תבדוק את החיווט עצמו שהוא לא מחומצן , 

לגבי הסט עצמו של פוקל ינגן לך מצוין על המגבר של האינפטי , פוקל בדרך כלל לא רמקולים חזקים (עוצמתיים ) אבל הם באכות סאונד מושלמת (זאת דעתי כמובן אני מאוד מתחבר לסאונד של פוקל )

פורסם
לפני 19 שעות, DIN_13345 כתב:

כן זה אמור לפתור כל עוד אין תקלה בקרוס / מיד , תבדוק את החיווט עצמו שהוא לא מחומצן , 

לגבי הסט עצמו של פוקל ינגן לך מצוין על המגבר של האינפטי , פוקל בדרך כלל לא רמקולים חזקים (עוצמתיים ) אבל הם באכות סאונד מושלמת (זאת דעתי כמובן אני מאוד מתחבר לסאונד של פוקל )

קודם כל תודה רבה על ההמלצה, אני אדם שאוהב סאונד נטרלי ולא בהיר מידי, אם כבר עדיף טיפה יותר "מידי" ונשמע שמה שאתה מתאר על הפוקל יהיה לטעמי.

שאלה אחרונה ואשמח אם תוכל גם לייעץ לי את דעתך

נניח ואני יכול להשיג את ידיי על סט    focal k2 es165k kx3 או סט HERTZ MLK 165.3 בערך במחיר 1800 (כל אחד, ונניח שאני מרחיב את התקציב ומוסיף את הסכום שצריך) היית ממליץ אחד מהם לעומת ה165fxe?  אם כן איזה אחד?

רוצה לומר שוב המון תודה על העזרה עד כה

פורסם
לפני שעתיים, Yu1208 כתב:

קודם כל תודה רבה על ההמלצה, אני אדם שאוהב סאונד נטרלי ולא בהיר מידי, אם כבר עדיף טיפה יותר "מידי" ונשמע שמה שאתה מתאר על הפוקל יהיה לטעמי.

שאלה אחרונה ואשמח אם תוכל גם לייעץ לי את דעתך

נניח ואני יכול להשיג את ידיי על סט    focal k2 es165k kx3 או סט HERTZ MLK 165.3 בערך במחיר 1800 (כל אחד, ונניח שאני מרחיב את התקציב ומוסיף את הסכום שצריך) היית ממליץ אחד מהם לעומת ה165fxe?  אם כן איזה אחד?

רוצה לומר שוב המון תודה על העזרה עד כה

אם אתה נשאר על אותו הגברה אין צורך ,  

פורסם
לפני 23 שעות, DIN_13345 כתב:

אם אתה נשאר על אותו הגברה אין צורך ,  

הבנתי, תודה לך.

יודע שאמרתי שאלה אחרונה,  אבל אני חייב לשאול

ניסיתי לפרק היום את הדלת מצד שמאל הסתכלתי על כל מרכיב מקרוב, לא נראה קורוזיה קרובה לעין (או לפחות לא הרבה) לא על הבסיס של הרמקול ולא על הטרמינלים שלו.

היה מעט אבקה לבנה כזאת ליד המגעים של הקרוס, אבל אפילו לא היה על הברגים ככה שזה בטח לא רלוונטי.

שמתי לב בשלב החיבור של הדלת שזרם חשמל שפתאום הטוויטר לא עבד, והוופר כן. אחרי זה כיביתי את הסוויץ הנעתי שוב (רק חשמל) ופתאום הטוויטר עבד, לא נגעתי באף מגע, לא הזזתי כלום, פשוט עבד, אצרף בסוף תמונה של הקרוס, אשמח לדעתך. אחי הגדול זרק לי שאולי יכול להיות שהמגבר עייף, ובגלל זה לפעמים שאני מגביר מעל מספר מסויים את הווליום או שזה גם ככה  לסירוגים אז פתאום הרמקול חוזר לחיים (כי המגבר יענו פעם עובד פעם לא - לא מספק מספיק כוח לערוץ(?)), לדעתך אפשרות הגיונית?

לומר את האמת אני שוקל כבר להחליף הכל כולל הכל - headunit, מגבר, רמקולים וחיווט

image.thumb.jpeg.48c4255d9b670af68f16e4a0c484d111.jpegimage.thumb.jpeg.b34f9c39d792d2f43870f8b60e3b75ea.jpeg

image_67213569.JPG

• תוכן חדש...